تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 261 از 2014 اولاول ... 1612112512572582592602612622632642652713113617611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درحاشيه تمرين پرسپوليس: قطبي مصاحبه نكرد ، خبرنگاران اعتراض كردند
    خبرگزاري پرسپوليس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بعداز تمرين امروز صبح سرخ پوشان پايتخت از گفت و گو با خبرنگاران امتناع كرد و اين در حالي بود كه تعداد زيادي از خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي براي مصاحبه با وي به زمين شركت واحد امده بودند.
    قطبي پس از پايان تمرين با همراهي دو تن از مسوولان باشگاه به سمت خودرو شخصي‌اش هدايت شد و پاسخ هيچ خبرنگاري را نداد.
    اعتراض خبرنگاران به مسوولان باشگاه اين توضيح را درپي داشت كه قطبي روز گذشته تمامي مباحث مربوط به باخت اين تيم برابر استقلال اهواز را توضيح داده و نياز به توضيح دوباره وجود ندارد.
    وي هم اكنون كار ديگري دارد و بايد به كارهاي خود برسد.
    اين مسوول خاطر نشان كرد در فوتبال برد و باخت وجود دارد و تيم پرسپوليس از اين قاعده مستثي نيست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دنیا که به آخر نرسیده است!/اگر با رفتن من وضعیت پرسپولیس بهتر می شود، مشکلی ندارم

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربی تیم پرسپولیس گفت: در بازی فوتبال، باخت جزیی از بازی است اما باختن با این نتیجه بسیار ناراحت کننده است. با این وجود اعتقاد دارم در یک تورنمنت، این آخر دنیا نیست و ما در ادامه بازیها می توانیم به صدر جدول بازگردیم.
    افشین قطبی پس از بازی با استقلال اهواز با اشاره به اینکه بسیاری از بازیکنان تیم پرسپولیس در این بازی خوب نبودند تصریح کرد: علت باخت ما این بود که همه تیم بد بازی کردند. ما باید در آینه نگاه کنیم و در مورد خودمان صادقانه قضاوت کنیم. ما بد بازی کردیم و تیم استقلال اهواز خوب بازی کرد و شایسته این برد بود.
    افشین قطبی ادامه داد: ما بخاطر یک بازی دربی امتیازات زیادی را از دست دادیم و این بازی نیز تحت تاثیر دربی بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حميد استيلي: برگشت به كورس قهرماني براي پرسپوليس بسيار سخت است

خبرگزاري پرسپوليس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برگشت اين تيم به كورس قهرماني رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران بسيار سخت است.
    حميد استيلي در گفت و گويي گفت : باعلاقه بيشتر تمرينات را دنبال مي‌كنيم اما با توجه به فاصله امتيازي با تيم سپاهان برگشت ما براي حضور در كورس قهرماني بسيار سخت است.
    وي در مورد تمرين امروز گفت: هيچ نظري نمي‌دهم بهتر است با سرمربي صحبت كنيد و اظهارنظر درمورد بازي ضعيف درمقابل تيم استقلال اهواز را نيز به سرمربي واگذار مي‌كنم .
    وي در پاسخ به اين سوال كه اعلام كردند كه شما در كار سرمربي دخالت مي كنيد، تاكيد كرد من به سرمربي كمك فكري مي‌كنم و اين اسمش دخالت نيست، چون حوزه كاري من بگونه‌اي است كه بايد به سرمربي كمك فكري بدهم .
    وي تاكيد كرد كه مربي تيم فوتبال پرسپوليس است و مشورت با سرمربي يكي از وظايف آن است.
    استيلي از هواداران تيمش خواست كه تيم را تا پايان رقابتهاي ليگ برتر همراهي كنند و انها را تنها نگذارند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبعات شكست سنگين در اهواز
    خبرگزاری پرسپولیس : يكي از تبعات شكست ديروز پرسپوليس در اهواز، درخواست اعضاي هيأت مديره براي جلسه فوق العاده بود.
    در اين جلسه كه امروز خارج از برنامه و به نوعي به عنوان يك جلسه اضطراري محسوب مي شود، خطر بالقوه اي براي افشين قطبي، سرمربي سرخ پوشان به حساب مي آيد. اين در شرايطي است كه در جلسات قبلي هيأت مديره، بعضي از اعضا، اخبار و اطلاعات را خلاف واقع به گوش قطبي رسانده اند.
    حالا بايد منتظر ماند و ديد اگر برگزاري جلسه اضطراري هيأت مديره به تعويق بيفتد و خارج از زمان به صورت فوق العاده برگزار شود، چه تصميمات مهمي در اين جلسه گرفته مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دعوتنامه فدراسيون آلمان براي استيلي
    خبرگزاری پرسپولیس : فدراسيون فوتبال آلمان در تلاش است تا يك كنگره جهاني برگزار كند. در اين ميان اين فدراسيون با ارسال دعوتنامه اي خواستار حضور حميد استيلي مربي پرسپوليس در اين كنگره شده است.
    قرار است عليرضا مرزبان مشاور پرسپوليسي ها با سفر به آلمان و برقراري ارتباط با فدراسيون فوتبال اين كشور، زمينه دعوت اين فدراسيون از ساير مربيان پرسپوليس را فراهم كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپولیس هنوز هم می تواند قهرمان لیگ شود / با خاطیان برخورد می کنم

خبرگزاري پرسپوليس : افشین قطبی که پس از شکست سنگین تیمش برابر استقلال اهواز در جمع خبرنگاران سخن می گفت، در خصوص احتمال برکناری اش پس از این شکست گفت: پس از 30 سال به ایران برگشته ام تا به فوتبال ایران و تیم پرسپولیس خدمت کنم. بطور حتم تا روزی که به من اجازه داده شود در پرسپولیس می مانم و برای هواداران و موفقیت این تیم تلاش می کنم.
    وی در خصوص اتفاقات رخ داده در رختکن پرسپولیس پس از این شکست، ادامه داد: پرسپولیس هنوز هم می تواند قهرمان لیگ شود به شرطی که بازیکنان تحمل شکست را داشته باشند. بدون شک تیمی قهرمان می شود که نفراتش در همه موارد بتوانند ضمن کنترل اعصاب خود، بهترین عکس العمل را در زمان ناکامی از خود نشان دهند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص عکس العمل رضایی بعد از تعویض خاطرنشان کرد: عکس العمل رضایی پس از تعویض بسیار بد بود، به غیر از این بازیکن با کعبی که در آن دقایق حساس با حرکتی آماتور از زمین اخراج شد، صد درصد برخورد خواهیم کرد.

اضافه کرد: استقلال اهواز خیلی خوب بازی را شروع کرد و گل اول آنها باعث شد روحیه بازیکنان ما به هم بریزد. گل دوم را هم در بدترین شرایط دریافت کردیم و من پس از آن مجبور شدم دست به ریسک زده و بر تعداد مهاجمان تیم خود اضافه کنم. در این شرایط بازی تهاجمی ما ضد حملات حریف را به دنبال داشت که طی آن دوبار دیگر دروازه مان باز شد.
    قطبی در پایان گفت: ما در این دیدار بسیار بد بازی کردیم اما استقلال اهواز برای رسیدن به پیروزی تلاش بسیاری انجام داد و بازیکنان این تیم هم قدر موقعیت های خود را به خوبی دانستند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاشانی:اخراج قطبی دلیلی ندارد

خبرگزاري پرسپوليس :‌ در حالی که بعد از بازی پرسپولیس تصور می شد مربی این تیم تغییر کند اما صحبت های مدیر عالم نشان از اتفاق دیگری است: "دلیلی برای برکناری قطبی وجود ندارد "البته شایعه برکنرای افشین قطبی بعد از بازی دربی قوی تر شده بود. خصوصا که هیات مدیره این تیم اعتقاد داشتند در صورت تساوی در دربی سرمربی باید برکنار شوند. اما این طور که مشخص است مدیر عامل تصمیم گرفته از مربی تیمش در مقابل هیات مدیره همجنان دفاع کند: "باید یلم بازی پرسپولیس باز بینی شود والا تقصیری متوجه سرمربی تیم نیست".
    البته حرفهای کاشانی زمانی پذیرفته است که او یا نزدیکانش به علم فوتبال تسلط داشته باشند وبتوانند در مورد قطبی نظر دهند.در صورتی که در هیات مدیره پرسپولیس محض رضای خدا یک نفر اهل فوتبال وجود ندارد که توانایی اظهار نظر فنی داشته باشد.اما به هر حال حبیب کاشانی معتقد است که فعلا هیچ دلیلی برای برکناری سرمربی حتی پس از شکست 4بر1 مقابل استقلال اهواز وجود ندارد.هر چند که این اعتقاد مدیر عامل می تواند بر2اصل استوار باشد.

اول اینکه او برای اخراج بازیکنان مازاد پرسپولیس از نظر قطبی بسیار محتاطانه عمل کرد وبا کدخدامنشی همه را در تیم حفظ کرد.حتی کنار گذاشتن مرزبان از پرسپولیس هم اینقدر طول کشید تا اتفاق بیافتد آن چه نباید.پس عدم مدیریت مناسب می تواند یکی از دلایل کاشانی باشد ودلیل دیگر ئهم صحه گذاشتن کاشانی بر مدیرت خودش است. چون به هر حال او افشین قطبی را به ایران آورده وعدم نتیجه گیری قطبی به معنای انتخاب اشتباه مدیر عالم خواهد بود.به هر صورت وبا هر دلیل کاشانی بعد از بازی مقابل استقلال اهواز گفت:"قطبی همچنان سرمربی پرسپولیس است.

Last edited by MoJtaBa.R; 12-04-2008 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگر کعبی صبوری می کرد اخراج نمی شد / بازی سنگینی بود خبرگزاري پرسپوليس : محسن قهرمانی افزود: قضاوت بازی استقلال اهواز - پرسپولیس سخت و سنگین بود. اما بازیکنان با عملکرد خوب خود تنها به ارائه بازی پرداختند و از ورود به مسائل حاشیه ای خودداری کردند که همین مسئله قضاوت بازی را برای ما آسان کرد.
    داور بازی تیم های فوتبال استقلال اهواز و پرسپولیس تهران در خصوص دلایل اخراج مصطفی حقی پور و حسین کعبی از زمین مسابقه گفت: در دقایق آغازین نیمه دوم، بازیکن تیم فوتبال استقلال اهواز(مصطفی حقی پور) روی حسین کعبی خطایی را مرتکب شد. من برای جریمه این بازیکن اقدام و با کارت زرد به سمت او رفتم که در این بین حسین کعبی حرکتی زشت انجام داد و الفاظی را به زبان آورد که حقی پور با مکثی کوتاه آن را پاسخ گفت.
    وی ادامه داد: در این شرایط هر دو بازیکن را که مستوجب دریافت کارت قرمز بودند را از زمین مسابقه اخراج کردم. شاید اگر حسین کعبی صبوری به خرج می داد آنها از زمین اخراج نمی شدند و بازی را بدون نشان دادن کارت قرمز به پایان می رساندم.

پرتاب گاز اشک آور خارج از ورزشگاه و توقف کوتاه مسابقه یکی دیگر از حوادث بازی استقلال اهواز - پرسپولیس بود که قهرمانی در خصوص آن گفت: تجمع و ازدحام تماشاگران پشت درب های ورودی ورزشگاه و بی توجه ای آنها به توصیه های نیروهای انتظامی باعث شده بود تا نیروی انتظامی جهت متفرق کردن آنها از گاز اشک استفاده کند. ورزش باد، گاز اشک آور را به داخل ورزشگاه آورد و باعث شد تا نیمکت نشینان دو تیم، بازیکنان و داوران برای ادامه بازی با مشکل مواجه شوند. در این شرایط تا زمانی که هوا سبک شد بازی را متوقف کردم.
    قهرمانی با اشاره به چمن ناهموار ورزشگاه تختی اهواز، گفت: چمن ورزشگاه تختی اهواز ناهموار بوده و ارتفاع آن بیش از حد استاندارد است. با این شرایط اگر با کفش استوک روی آن راه بروید، پا بیش از حد داخل چمن فرو می رود که با قوانین در تضاد است.
    وی ادامه داد: پس از برگزاری جلسه هماهنگی به همراه ناظرین و تیم داوری مسابقه برای بازدید از چمن راهی ورزشگاه شدیم و من به مسئول هیئت فوتبال استان خوزستان این مورد را گوشزد کردم و ایشان متعهد شد که ارتفاع چمن را تا زمان آغاز مسابقه کوتاه کند اما با اینکه زمان کافی در اختیار مسئولان هیئت فوتبال خوزستان بود از کوتاه کردن چمن ورزشگاه خودداری کردند.
    داور بین المللی فوتبال کشورمان تصریح کرد: شاید اگر تماشاگران در ورزشگاه حضور نداشتند از برگزاری مسابقه ممانعت به عمل می آوردم اما اجازه برگزاری بازی را دادم و درعین حال در گزارش خود به شرایط نه چندان مناسب زمین چمن ورزشگاه تختی اشاره کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ليدرهاي باشگاه پرسپوليس به سوي قطبي حمله ور شدند

خبرگزاري پرسپوليس : جلسه تمريني صبح پرسپوليس امروز ساعت 11 در زمين شركت واحد انجام شد و بازيكنان زير نظر كادر فني تمرين سبكي را برگزار كردند. پيش از شروع تمرين تعدادي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس در رختكن به سوي افشين قطبي حمله ور شده و به دليل شكست 4 بر يك پرسپوليس در ديدار برابر استقلال اهواز خواهان بركناري وي شدند.
    پس از آرام شدن جو و با وساطت چند تن از مسئولان، تمرين با دوديدن بازيكنان آغاز شد و حاضرين با انجام حركات كششي برنامه هاي كادر فني را انجام دادند.
    بازيكنان ثابت كه برابر استقلال اهواز بازي كرده بودند، به مدت 30 دقيقه كنار زمين دويدند و پس از صحبت با حميد استيلي زمين شركت واحد را ترك كردند. نفرات ذخيره در ادامه تمرين به دستور استيلي در فضاي محدود كار با توپ را انجام داده و در ادامه به سه گروه زرد، قرمز و سبز تقسيم شده و فوتبال در زمين هند بالي را انجام دادند.
    كريم باقري، حسين كعبي و عليرضا حقيقي از غايبان جلسه تمريني بودند و عليرضا نيكبخت واحدي، عباس آقايي و ماته دراگه‌چوويچ با وجود آنكه در زمين شركت واحد حاضر بودند، به دليل مصدوميت تمرين نكردند.
    حسين بادامكي پس از پا به توپ شدن به دليل درد از ناحيه پا نتوانست تمرين را ادامه دهد و به دودين دور زمين مشغول شد.
    افشين قطبي به همراه پنج محافظ در پايان تمرين، زمين شركت واحد را ترك كرد.

جلسه بعدي تمرين پرسپوليس ساعت 15 امروز در زمين شركت واحد پيگيري مي شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کی گفته؟
    من میگم
    اگه دوست دارین بن بشین اوکی پست بدین...

بچه ها گل پرسپولیس رو کدوم... زد؟

یا حق (:

فرزاد آشوبی در دقیقه ‪۹۰+۳

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •