تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 399 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واقعا دست مریزاد که با حوصله به سوالها جواب می دین . راستش من دختر هستم که همونجور که می دونید با آی دی دیگر آنلاین شدم و دارم راهنمایی می گیرم . پس سربازی نداشتم اما با توجه به مدت مجاز تحصیل کارشناسی ناپیوسته که ورودی سال 87 هم بودم فکر نکنم دیگه مرخصی زده باشن و نمی دونم وضعیت مالی شهریه چجوری حساب شده یا بشه .. خلاصه می خواستم ببینم بعدا مشکل ساز نشه ممنونم از راهنماییهاتون.
    شرح حال اصلیم هم اینه : با توجه به علاقه به هنر اشتباها رشته ریاضی رو دنبال کردم و کاردانی گرفتم و کارشناسی ناپیوسته هم قبول شدم و دیگه نتونستم ادامه اش بدم و رهاش کردم حالا می خوام تو یه مسیر درست قدم بردارم . کارشناسی ناپیوسته ی سراسری رو (هنرهای تجسمی9 شرکت کردم و زیاد نخوندم اما دارم تلاش خودمو می کنم میگن که قبول شدنش آسون نیست و می خوام هرجور شده هنر رو ادامه بدم با توجه به زمینه ی تجربی که دارم . حالا اگه در این مورد هم نظر شخصی ای دارید باز خوشحال میشم بدونم . با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

متجانس از جناس میاد ، یعنی باید رشته ای که میخواید انتخاب کنید باید مرتبط باشه

لیست رشته ها هم تو دفترچه هست صفحه 19 و 20
    من کامل متن رو عین دفتر چه تایپ می کنم...فقط یک جواب اری یا خیر به من بدید..به نظر خودم می تونم از عمران برم زبان تغییر رشته بدم..حالا نظر شما چیه این متن دفتر چه هست
    تذكر 1 : مطابق بخشنامه شماره 43000 /36 مورخ 16/3/83 شركت دانش آموختگان كليه رشته هاي دوره كارداني ناپیوسته و کاردانی دانشگاه علمی و کاربردی( به جز موارد مذكور در تذكرات 2 الي 7 اين بخش. ) در هر رشته اي در دوره كارشناسي ناپيوسته بلامانع مي باشد ليكن كليه پذيرفته شدگان آزمون دوره كارشناسي ناپيوسته برابر سرفصل و بخشنامه هاي مربوط ملزم به گذراندن دروس جبراني مي باشند.به لحاظ محدودیت سنوات تحصیل افراد مشمول این افراد ترجیحا داوطلب امزمون رشته متجانس و متناسب با رشته کاردانی خود گردند تا ملزم به گذراندن دروس جبرانی مازاد بر تعداد واحد درسی دوره کارشناسی ناپیوسته نباشند.

تذكر 2 : دارندگان مدرك كارداني پيوسته براي شركت در آزمون كارشناسي ناپيوسته تنها مي توانند يكي از رشته هاي متجانس با عنوان مدرك كارداني خود را اتخاب نمايند ( نام برخي از رشته هاي دوره كارشناسي ناپيوسته به همراه عناوين مدارك كارداني پيوسته متجانس آنها در جدول ذيل درج گرديده است . چنانچه اينگونه افراد سهواً يا عمداً رشته اي نامتجانس با عنوان مدرك كارداني خود را انتخاب نموده و پذيرفته شوند ، قبولي آنان منتفي تلقي گرديده و حق هيچ گونه اعتراضي نخواهند داشت همچنين دارندگان مدارك كارداني فوق در صورت قبولي در اين آزمون موظف به گذراندن دروس جبراني برابر ضوابط دانشگاه خواهند بود .

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

واقعا دست مریزاد که با حوصله به سوالها جواب می دین . راستش من دختر هستم که همونجور که می دونید با آی دی دیگر آنلاین شدم و دارم راهنمایی می گیرم . پس سربازی نداشتم اما با توجه به مدت مجاز تحصیل کارشناسی ناپیوسته که ورودی سال 87 هم بودم فکر نکنم دیگه مرخصی زده باشن و نمی دونم وضعیت مالی شهریه چجوری حساب شده یا بشه .. خلاصه می خواستم ببینم بعدا مشکل ساز نشه ممنونم از راهنماییهاتون.
    شرح حال اصلیم هم اینه : با توجه به علاقه به هنر اشتباها رشته ریاضی رو دنبال کردم و کاردانی گرفتم و کارشناسی ناپیوسته هم قبول شدم و دیگه نتونستم ادامه اش بدم و رهاش کردم حالا می خوام تو یه مسیر درست قدم بردارم . کارشناسی ناپیوسته ی سراسری رو (هنرهای تجسمی9 شرکت کردم و زیاد نخوندم اما دارم تلاش خودمو می کنم میگن که قبول شدنش آسون نیست و می خوام هرجور شده هنر رو ادامه بدم با توجه به زمینه ی تجربی که دارم . حالا اگه در این مورد هم نظر شخصی ای دارید باز خوشحال میشم بدونم . با تشکر
    خواهش میکنم.
    خب شما باید حتما مطمئن بشید از اینکه دانشگاه قبلی وضعیتتون رو چی ثبت کرده
    که به احتمال زیاد ترک تحصیل ثبت شده

به نظر نباید مشکلی پیش بیاد ( با توجه به اینکه مشکل خدمت هم ندارین )

در مورد رشته هم بهترین تصمیم رو گرفتید که به علاقتون میخواهید ادامه بدید
    و مطمئنا موفق خواهی شد

من کامل متن رو عین دفتر چه تایپ می کنم...فقط یک جواب اری یا خیر به من بدید..به نظر خودم می تونم از عمران برم زبان تغییر رشته بدم..حالا نظر شما چیه این متن دفتر چه هست
    تذكر 1 : مطابق بخشنامه شماره 43000 /36 مورخ 16/3/83 شركت دانش آموختگان كليه رشته هاي دوره كارداني ناپیوسته و کاردانی دانشگاه علمی و کاربردی( به جز موارد مذكور در تذكرات 2 الي 7 اين بخش. ) در هر رشته اي در دوره كارشناسي ناپيوسته بلامانع مي باشد ليكن كليه پذيرفته شدگان آزمون دوره كارشناسي ناپيوسته برابر سرفصل و بخشنامه هاي مربوط ملزم به گذراندن دروس جبراني مي باشند.به لحاظ محدودیت سنوات تحصیل افراد مشمول این افراد ترجیحا داوطلب امزمون رشته متجانس و متناسب با رشته کاردانی خود گردند تا ملزم به گذراندن دروس جبرانی مازاد بر تعداد واحد درسی دوره کارشناسی ناپیوسته نباشند.

تذكر 2 : دارندگان مدرك كارداني پيوسته براي شركت در آزمون كارشناسي ناپيوسته تنها مي توانند يكي از رشته هاي متجانس با عنوان مدرك كارداني خود را اتخاب نمايند ( نام برخي از رشته هاي دوره كارشناسي ناپيوسته به همراه عناوين مدارك كارداني پيوسته متجانس آنها در جدول ذيل درج گرديده است . چنانچه اينگونه افراد سهواً يا عمداً رشته اي نامتجانس با عنوان مدرك كارداني خود را انتخاب نموده و پذيرفته شوند ، قبولي آنان منتفي تلقي گرديده و حق هيچ گونه اعتراضي نخواهند داشت همچنين دارندگان مدارك كارداني فوق در صورت قبولي در اين آزمون موظف به گذراندن دروس جبراني برابر ضوابط دانشگاه خواهند بود .

خب همه چی واضح توضیح داده دیگه ، اگه ناپیوسته ای میتونی هر رشته ای میخوای انتخاب کنی
    اگه پیوسته ای فقط رشته های متجانس رو میتونی انتخاب کنی

موفق باشید

4. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پس با توجه به راهنمایی ها همون آزمون هنرهای تجسمی دانشگاه سراسری رو میدم و دانشگاه آزاد هم که کارشناسی ناپیوسته رشته ی نقاشی رو فقط همدان داره که تا شهر ما دو ساعت فاصله ست . اونو هم واسه محض احتیاط ثبت نام می کنم چون این آزمون سراسری میگن سخته و منم که دو ماه بیشتر نخوندم .. خدا کمک کنه

midnight1234 گرامی شما چرا جوابتونو نگرفتید . بذارید منم یبار دیگه این چیزایی که یاد گرفتم رو بگم . شما اگر از فنی حرفه ای و کاردانش رفتید کاردانی پس میشید کاردانی پیوسته و فقط از روی اون جدولها در دفترچه می تونید رشته انتخاب کنید .
    اما اگر از رشته ریاضی یا تجربی یا انسانی رفتید کاردانی خوب کاردانی ناپیوسته دارید و می تونید هر رشته دیگه رو انتخاب کنید .
    موفق باشید . ممنون از
    farshidshd گرامی

6. 2 کاربر از memit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی موسسات علمی و کاربردی کی اعلام میشه؟برای رشته هنر -گرافیک....آزمون عملی هم گرفته میشه؟..................آزمون کاردانی به کارشناسی سراسری کی برگزار میشه؟اونم آزمون عملی داره رشته های نیمه متمرکزش؟ممنون

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی موسسات علمی و کاربردی کی اعلام میشه؟برای رشته هنر -گرافیک....آزمون عملی هم گرفته میشه؟..................آزمون کاردانی به کارشناسی سراسری کی برگزار میشه؟اونم آزمون عملی داره رشته های نیمه متمرکزش؟ممنون
    در مورد دو قسمت از سوال شما
    نتایج اواخر تیر ماه اعلام میشه
    در مورد آزمون دولتی هم 6 مرداد ماه برگزار میشه

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آزمون عملی رو چی کسی نمیدونه داره یا نه؟برای رشته های نیمه متمرکز.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آزمون عملی رو چی کسی نمیدونه داره یا نه؟برای رشته های نیمه متمرکز.
    داره.
    من پارسال همین گرافیک رو شرکت کردم
    ولی علمی کاربردی عملی نداره

سراسری، آزمونش توی آبانه و طراحی هم هست

12. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز به سایت سنجش برای دریافت کارت کنکور مراجعه کردم ولی موقع وارد کردن اطلاعات با پیغام خطای جالبی مواجه میشوم !!
    شماره پرونده ی من 6 رقمه ارور میده باید 7 رقم باشه
    کد رهگیری من 17 رقمه میگه باید 15 رقم باشه !!
    باید چیکار کنم ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز به سایت سنجش برای دریافت کارت کنکور مراجعه کردم ولی موقع وارد کردن اطلاعات با پیغام خطای جالبی مواجه میشوم !!
    شماره پرونده ی من 6 رقمه ارور میده باید 7 رقم باشه
    کد رهگیری من 17 رقمه میگه باید 15 رقم باشه !!
    باید چیکار کنم ؟

فکر نکنم اینجا جای این موضوع باشه چون تاپیک مربوط به مسائل کنکور کاردانی به کارشناسی هست و کارت این آزمون هنوز نیومده و احتمالا منظور شما کارت آزمون سراسری کارشناسی پیوسته هست
    شما در انجمن اصلی آموزش عالی موضوع رو پیگیر بشید
    Last edited by Ship Storm; 26-06-2011 at 23:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •