من کامل متن رو عین دفتر چه تایپ می کنم...فقط یک جواب اری یا خیر به من بدید..به نظر خودم می تونم از عمران برم زبان تغییر رشته بدم..حالا نظر شما چیه این متن دفتر چه هست
تذكر 1 : مطابق بخشنامه شماره 43000 /36 مورخ 16/3/83 شركت دانش آموختگان كليه رشته هاي دوره كارداني ناپیوسته و کاردانی دانشگاه علمی و کاربردی( به جز موارد مذكور در تذكرات 2 الي 7 اين بخش. ) در هر رشته اي در دوره كارشناسي ناپيوسته بلامانع مي باشد ليكن كليه پذيرفته شدگان آزمون دوره كارشناسي ناپيوسته برابر سرفصل و بخشنامه هاي مربوط ملزم به گذراندن دروس جبراني مي باشند.به لحاظ محدودیت سنوات تحصیل افراد مشمول این افراد ترجیحا داوطلب امزمون رشته متجانس و متناسب با رشته کاردانی خود گردند تا ملزم به گذراندن دروس جبرانی مازاد بر تعداد واحد درسی دوره کارشناسی ناپیوسته نباشند.
تذكر 2 : دارندگان مدرك كارداني پيوسته براي شركت در آزمون كارشناسي ناپيوسته تنها مي توانند يكي از رشته هاي متجانس با عنوان مدرك كارداني خود را اتخاب نمايند ( نام برخي از رشته هاي دوره كارشناسي ناپيوسته به همراه عناوين مدارك كارداني پيوسته متجانس آنها در جدول ذيل درج گرديده است . چنانچه اينگونه افراد سهواً يا عمداً رشته اي نامتجانس با عنوان مدرك كارداني خود را انتخاب نموده و پذيرفته شوند ، قبولي آنان منتفي تلقي گرديده و حق هيچ گونه اعتراضي نخواهند داشت همچنين دارندگان مدارك كارداني فوق در صورت قبولي در اين آزمون موظف به گذراندن دروس جبراني برابر ضوابط دانشگاه خواهند بود .