Radeon HD 3870 جزو کارتهای خوب هست فقط باید دید داره با چه قیمتی عرضه میشه. اگه قیمتش حدود 250 هزار تومان باشه ارزش خرید داره.
Radeon HD 3870 جزو کارتهای خوب هست فقط باید دید داره با چه قیمتی عرضه میشه. اگه قیمتش حدود 250 هزار تومان باشه ارزش خرید داره.
280-290 تومن كجاش ارزونه؟
شما چقدر قيمت داريد.
geforce 9600Gt هم سطح اين كارت هست و قيمتش هم با برند اسپاركل حدود 240 بايد باشه.
فقط بجاي DX10.1
DX10 هست البته شخصا اگر اين دو كارت هم قيمت باشند و يا تا 10 تومن اختلاف قيمت داشته باشند بنده ATI رو ترجيح ميدم.
Last edited by MicroSystem; 26-04-2008 at 15:58.
نوشته شده توسط Stream:
اگه قیمتش حدود 250 هزار تومان باشه ارزش خرید داره.
بازهم خیلی زیاده اگه بشه 220 هم زیاده باید بشه 200 که نمیشه.
سلام
به نظره شما یه کارت گرافیک خوب حدود 50 تا 60 تومن چی پیدا میشه
ATI & Nvidia
xfx 8400gs
ati 2400 pro power color
سلام
من از کارت گرافیک gforce ، 256 استفاده میکنم و جدیدا دارم برنامه فتوشاپ رو کار میکنم و در مورد تابلوهای با مساحت متوسط و زیاد کارت گرافیکم و یا شاید سی پی یو ی بنده اجازه و سرعت عمل رو از من گرفته
سی پی یو م 3 و فول هستش
لطفا راهنمایی کنید
سلام شاید اینجا جاش نباشه اما جای دیگه ای به ذهنم نرسید
من یه کارت گرافیک XFX 8500 GT 512 دارم . گارانتیش تا jun 2009 هست (سازگار ارقام ) فقط 6 ماه هست که کار میکنه . جعبه ، Cd ، کارت گارانتی ، دفترچه و همه لوازم جانبیش هم سالمه . میخواستم بفروشمش . کسی میدونه کجا بفروشمش که ازم خوب بردارنش ؟
با سلام به دوستان
میخاستم کارت گرافیکمو عوض کنم تو انتخاب به مشکل خوردم کمک کنید .کمی کار گرافیکی دارم و بازی چی بگیرم؟
Geforce 8600GTS 512MB DDR3 DUAL DVI
Geforce 8800GT 512MB DDR3 DUAL DVI
به نظر شما کدوم بهتره البته پیشنهادتونو راجب موارد دیگرو هم بدین ممنون میشم.
دقيقا نميدونم كه اين تابلوئي كه شما ميفرمائيد چي هست و چقدر جزئيات داره ولي همچين مواردي اگه مشكل از كارت گرافيك باشه نياز به يه كارت گرافيك با رم زياد(نه قدرت زياد) هست.
مثلا 8400GS يا 2400PRO با يك گيگ رم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)