تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 356 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام.
    سوالي كه براي من پيش اومده اينه
    آيا واقعا تفاوتي تو كارآيي و .... مادربورد هايي با برند هاي معروف مثل asus , gigabyte , .... با مادربورد ها يي با امكانات كاملا" يكسان با برند متفرقه مثل biostar , asrock , elite و ... وجود دارد؟ تفاوت قيمت ناشي از چيست؟
    مثلا يك مادربورد متفرقه يا (نه چندان معروف) با ويژگي هايي كاملا" يكسان با مادربوردي مشابه اش با برند asus يا گيگابايت تفاوت قيمت خاص دارد ! چرا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام.
    سوالي كه براي من پيش اومده اينه
    آيا واقعا تفاوتي تو كارآيي و .... مادربورد هايي با برند هاي معروف مثل asus , gigabyte , .... با مادربورد ها يي با امكانات كاملا" يكسان با برند متفرقه مثل biostar , asrock , elite و ... وجود دارد؟ تفاوت قيمت ناشي از چيست؟
    مثلا يك مادربورد متفرقه يا (نه چندان معروف) با ويژگي هايي كاملا" يكسان با مادربوردي مشابه اش با برند asus يا گيگابايت تفاوت قيمت خاص دارد ! چرا ؟
    بله تفاوت خیلی زیاده و از جمله امکانات خنک کنندگی که این کمپانی ها جهت بهتر بودن محصولاتشون بکار میبرند که خیلی مهمه قویتره
    مثلا از جمله تکنولوژی هایی که gigabye در نسل جدید مادر بورد ها بکار میبره: استفاده از خازن های جامده البته با esrپایین تر و تکنولوژی slent pipe که گرما رو از طریق لوله های کاملا مسی دفع میکنه یا استفاده از چوک های با هسته فریت یا استفاده از mosfet ها با rds پایین تر و... همه و همه به بهتر بودن این مادربورد ها اشاره داره، گارانتی این مادربوردها در ایران و شرکت سرویس دهنده هم خیلی مهمه مثلا همین آواژنگ که محصولات گیگا و amd رو گارانتی میکنه یکی از بهترین شرکتهاست که مدت زیادیه که ثابت بوده وکار میکنه و هر روز بهتر میشه و مادربوردها رو تا 3 سال گارانتی تعویض میکنه....

داره خودمونی میشه smilesoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان کسی درباره ی گارانتی گلسان اطلاعاتی داره ؟؟؟
    کسی بهش تا به حال مراجعه کرده ؟؟؟
    من قبلا نادربورد Dfi میخریدم بدون گارانتی چون اصلا تو ایران نمیدونستن چی هست و سفارشی برام میاوردن ....
    حالا جدیدا شرکت گلسان گارانتیش کرده میخوام ببینم بدرد میخوره ...
    برم بگیرم یا باز باید هزینه ی زیادی بدم و برام بیارن ....
    در ضمن من تا ب حال با Dfi به مشکل بر نخوردم که نیازی به گارانتی داشته باشم ...
    فقط موقع فروش چون گارانتی نداره خیلی میزنن تو سرش در صورتی که بهترین مادر بورد دنیاست ...

داره خودمونی میشه murizaki_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

dfi رو الان دوتا شركت گارانتي مي كنند . يكي كه همون گلسانه و ديگري مهندسين فرآيند .... هر دوتا گارانتي هاي معتبري هستند . من مادربوردم رو با گارانتي گلسان گرفتم چون فرآيند هنوز مدل مورد نظر منو وارد نكرده بود وگرنه با شناختي كه از مهندس احمدي مدير فروش فرآينددارم حتما" با گارانتي اونها مي گرفتم . اين رو هم بگم dfi در ليست نمايندگيهاشون تو ايران اول فرآيند رو معرفي كرده و بعد گلسان رو !!!!! هرچند گلسان سابقه بيشتري در واردات محصولات dfi داره ولي اين قضيه مربوط به روابط دوستانه مسئولين dfi با مهندس احمدي ميشه !!!! در ضمن جناب احمدي از موسسين گلسان بودند كه بنا به دلايلي از اونها جدا شدند ..................ولي كلا" به قول شما مگه dfi خراب هم ميشه كه گارانتي بخواد ؟؟!!!

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    مي خواستم نظرتون رو راجعه به مادربورد giga p35 بدونم و اينكه با چه رم و گرافيك و cpu به خوبي مچ ميشه ؟
    اينا چطوره:
    cpu:intel 4600 coro2dou
    ram:2*1g /800 golden mars
    graphic card:8600gt 512
    و اينكه اينكه قيمتاش چنده ؟
    شما تا 400 تومان چي پيشنهاد ميكنيد ؟(4 قطعه )
    و نظرتون راجعه به مادربورد هاي dfi چيه ؟
    با تشكر
    DFI Blood Iron خوبه به نظر من بهتر از گيگا هست
    گرافيك هم Xpertvision 9600gso 384m ddr3 رو ميتوني 130 بخري كه قدرتش دوبرابر 8600 هست
    پردازنده رو هم بتوني E7200 بخري بهتره

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله تفاوت خیلی زیاده و از جمله امکانات خنک کنندگی که این کمپانی ها جهت بهتر بودن محصولاتشون بکار میبرند که خیلی مهمه قویتره
    مثلا از جمله تکنولوژی هایی که gigabye در نسل جدید مادر بورد ها بکار میبره: استفاده از خازن های جامده البته با esrپایین تر و تکنولوژی slent pipe که گرما رو از طریق لوله های کاملا مسی دفع میکنه یا استفاده از چوک های با هسته فریت یا استفاده از mosfet ها با rds پایین تر و... همه و همه به بهتر بودن این مادربورد ها اشاره داره، گارانتی این مادربوردها در ایران و شرکت سرویس دهنده هم خیلی مهمه مثلا همین آواژنگ که محصولات گیگا و amd رو گارانتی میکنه یکی از بهترین شرکتهاست که مدت زیادیه که ثابت بوده وکار میکنه و هر روز بهتر میشه و مادربوردها رو تا 3 سال گارانتی تعویض میکنه....
    اينها همه درست ولي بنچماركهائي كه من رو مادبردهاي مختلف گذاشتم اختلاف ناچيزي با هم نشون دادند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ميخواستم اساتيد راهنمايي كنن بين 3 مادر برد ASUS مدلهاي P5Q , P5Q Deluxe , P5Q-E كدوم مناسبتره براي سيستم زير :
    Cpu E8400
    Ram Crucial DDR2 1066 2G
    power Green 580B
    VGA 4850 HIS
    راستي اين جريان ساپورت نكردن بيش از 3 گيگ رم در اين مادربرد در ويندوز 32 بيت چيه ؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ميخواستم اساتيد راهنمايي كنن بين 3 مادر برد ASUS مدلهاي P5Q , P5Q Deluxe , P5Q-E كدوم مناسبتره براي سيستم زير :
    Cpu E8400
    Ram Crucial DDR2 1066 2G
    power Green 580B
    VGA 4850 HIS
    راستي اين جريان ساپورت نكردن بيش از 3 گيگ رم در اين مادربرد در ويندوز 32 بيت چيه ؟
    ممنونم
    بستگي به امكاناتي داره كه لازم داري
    امكانات زياد لازم نداري P5Q رو بخر
    ربطي به مادبرد نداره سيستم عامل 32 بيتي 3 گيگ و خورده اي رم بيشتر ساپورت نميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    دوستان مادربردی که رم DDR3 ساپرت کنه ارزون ترین مدلش چی پیشنهاد میدید؟

سوال دوم هم اینکه این مادربرد به نظر شما چطوره؟ معروف به اژدهای سیاه .......!!!! :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متشکر میشم اگر جواب من رو بدید من 2 بار یک پست رو چندین صفحه پیش پرسیدم اما کسی جواب نداد

داره خودمونی میشه mamareza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موضوع اينه كه اگه يه مين حوب بخوام دورو بر 200 تا 300 تومن چي بگيرم كه بهتر از m2n32 sli خودم باشه ؟ مي خوام كم صدا هم باشه
    cpu خودمم 5600 amd هستش
    در مورد گارانتي آسمان رايانه بايذ بگم كه خيلي خيلي آشغاله
    بي ادب تربن آدمارو داره من با دعواي شديد تونستم اين پيشنهاذارو بگيرم اونم بعد از 2 هفته
    ازتون ممنونم
    ترو خذا كمكم كنيد دقيق بهم بگيذ چي كار كنم
    ترو خدا جوابه منم بديد
    عجله دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •