تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 261 از 358 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

یه نکته جالب اینه که هر بار که موضوعی مورد بحث قرار میگیره نکات جدیدی توش کشف میشه. وقتی شما میتونی هر ادعایی داشته باشی و زحمت مدرک اوردن هم نباشه میشه هر چند وقت یک بار یه سری ادعای جدید هم براش اورد.

یه نگاهی به این پست ها و پست های اطرافش بندازین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تشکر از شما ولی دوست من قبول دارم که در هر ضمینه ای تقلب صور ت میگیره که دلایل مختلفی داره و لی این دلیل بر رد کلیه مشا هدات نمیشه ،این تصاویری را که در آدرس های ذکر شده گذاشته بودید به ئ نظر درو شدند واشکال بسیار ساده و یا نو شته های بسیار ساد ها یند که مد تها زمان روش صر ف شده و احتمال تقلبی بودنشون زیاده و من باشما مو افقم ولی همه این مزارع به گونه ای که شما می فر ماید نیستند و اکثر تصاویر پیچیده خلق شده تو سط بیگانگان در طول یک شب به و جود آمد ند .و درو نشد ند بلکه تحت فشار بسیار زیادی گند مها و سا قه ها ، له و شکستند آیا دانشجو های اد عای شما می تونند این اشکال را در طول یک شب و بدو ن سر و صدا و جلب تو جه به صور ت تصا ویر زیر ایجاد کنند ؟؟

لطفا تو جه کنید به جهت های یکسان شکسته شدن سا قه ها

این هم سنگریزه های از محیط این مزارع که تحت انرژی بسیار بالایی به این صورت در آمدند

Last edited by ufo-alien; 09-03-2011 at 01:43.

2. 3 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

SETI Signal

عکس سیگنال:

سیگنال سفید که در عکس مشاهده میشود (عمودی) یه سیگنال غیر معمول است که در تاریخ 6 فوریه 2011 پروژه ستی دریافت کرده است.

این سیگنال یا از طرف هوش فرازمینی است یا اختلالات GPS ماهواره های مدارگرد است.
    پروژه ستی در حال بررسی منبع این سیگنال است.

منبع :

4. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

دوست عزیز فناوری لیزر به علت گرمای زیادی که تولید میکنه باعث سوختگی و اتش گرفتن میشه نه حالت دهندگی.باتشکر

6. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

فضایی‏ها دین و ایمون هم دارن؟! شمعدان یهود و ستاره‏ی داوود و پنج‏پر معکوس و ... !!!
    Last edited by Haj_Amoo; 13-03-2011 at 22:44. دليل: تا نشانه‏ی جمع رو نذارم دلم جا نمی‏گیره!

8. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا به امروز چنین سلاحی دست کدام کشاورزی دیده شده؟؟!! یا این سلاح رو میشه توضیح بدید ؟ می تونید بگید به چه روشی چند کشاورز این کار رو می کنند یعنی چه گونه این کار شدنیه؟
    سوم لطفا به این تصاویر هم نگاه کنید و ضمنا اشخاصی بسیار زیاد ی خو استند این تصاویر را بر روی مزارع پیاده کنند که اکثر اشون شکست خوردند یعنی نتو نستند درمدت یکشب این کار رو بکنند یا حتی قادر نشدند اشکال بسیار ساده رو روی مزارع پیاده کنند یک گروه سه نفر ه بعد از یک هفته یک تصویر ساده روی مزرعه انداختند ....

آیا به نظر شما این تصاویر و هزاران تصویر دیگر را میشود در یک شب و به صورت ناگهانی ایجاد کرد ؟؟

سلام
    اول اینکه نیازی نیست حتما کشاورز باشن که از این سلاح ها داشته باشن
    ثانیا من اطلاعات زیادی در این باره ندارم، ولی چند وقت پیش شبکه 4 برای بار پنجم ششم یه مستند در همین رابطه نشون داد که اسمش یادم نیست
    یه گروه 5 نفره بودن فکر کنم که از 12 شب تا قبل از طلوع آفتاب تونستن یه شکل نسبتا سخت رو با ابزار الات ساده( یه تخته که طناب بهش وصل بود، با دست طناب رو نگه میداشتن و با پا، چوب رو روی گندم ها فشار میدادن و می خوابوندن) روی یه مزرعه پیاده کنن
    قبلش هم توضیح دادن که همه این اشکال با یه سری محاسبات خاص طراحی میشن

یه طرحی که از دایره های این شکلی تشکیل شده بود:

Last edited by jb.NY; 13-03-2011 at 22:49.

10. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...یه مستند در همین رابطه نشون داد که ...یه گروه 5 نفره بودن فکر کنم که از 12 شب تا قبل از طلوع آفتاب تونستن یه شکل نسبتا سخت رو با ابزار الات...روی یه مزرعه پیاده کنن...
    همین باصطلاح تکرار پنج شش باره بعضی موضوعات نشاندهنده نوعی شستشوی مغزی هست که توسط رسانه های ارتباط جمعی در اکناف جهان انجام میشه و پدیده جدیدی نیست.
    قضیه کشف جمجمه های کریستالی , تکذیب شتابزده مراکز دولتی و ساخته شدن ده ها بدل و به تبع اون فیلمهای سینمایی و اسباب بازی ها و ... مثالی از همین رد گم کردن هاست و هیچوقت از اذهان زدوده نمیشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    ثانیا من اطلاعات زیادی در این باره ندارم، ولی چند وقت پیش شبکه 4 برای بار پنجم ششم یه مستند در همین رابطه نشون داد که اسمش یادم نیست
    یه گروه 5 نفره بودن فکر کنم که از 12 شب تا قبل از طلوع آفتاب تونستن یه شکل نسبتا سخت رو با ابزار الات ساده( یه تخته که طناب بهش وصل بود، با دست طناب رو نگه میداشتن و با پا، چوب رو روی گندم ها فشار میدادن و می خوابوندن) روی یه مزرعه پیاده کنن

[IMG][/IMG]
    کشاورز را من نگفتم دو ستمون گفته بود که من به استناد ایشون نقل قول کردم ...
    در موارد دیگر هم همانطور که عرض کردم مسلما در هر مسئله ای بشر می تونه دست داشته باشه و راه حلیه باز است ولی دو ست من به تصاویر صفحه قبل دقت کنید این گند مها با یک انرژی بسیار بالا از ساقه خم شدند نه له و به صور ت منظم مسلما دانشمندان بسیاری که تا الان این اشکال را دید ند اینقدر ساده لوح نیستند که فر ق درو و یا له شدن با چو ب را با را با اثر ات باقی مو نده را دیو اکتیو ضعیف و یا انرژی های پلاسمایی شدید نفهمند ...
    حالا اصلا با این اشکال کار نداریم این اشکال تنها بخشی از این معما های بسیار پیچیده اند .
    صحبت من در مورد مو جو دات بیگانه و وجو د آنها ست .
    مبحث آنها بسیار فر ا تر از اثر و دو ران خو د ماست دو ستان باید به اینکه تو جه داشته باشید که همواره از ابتدای فرود بشر در سیاره خاکی همیشه مو جو داتی در کنار ما به عنو ان مر اقب و یا را هنما به عنو ان مو جو دات خیر و مو جو داتی با غر ایز منفی و شر و جو د داشته اند این دیگر یک و اقعیت مسلم و غیر قابل انکار است زیر ا رد پای این مو جو دات چه خیر و چه شر در ادیان و تاریخ و افسا نه های بشر در سر تا سر این سیاره و جو د داشته و دارد .....
    من از شما تقا ضا می کنم بر ای نمو نه به بخشی از کتاب مقدس تورات که در ذیل آمده است تو جه کنید و بیا ندیشید و سپس نظر بدید .(لازم می دونم به عرض بر سانم این تنها بخشی از این رو یداد های بی پاسخ هست و ده ها مورد از این رو یدا دها و جود دارند )
    خو اهش میکنم بی مطالعه و فکر و تنها از روی قرض و سهل انگاری تکذیب نکنید حداقل بیا ندیشید مطالعه کنید تحقیق کنید و با مدرک علمی و نظری نظر بدید.
    متشکرم

در کتاب عهد عتیق به نقل از حضر ت ایوب(ع) تو صیف مو جو دی چنین آمده است بخو انید و خو دتان قضا

و ت کنید:

استخو انهایش بسیار سخت و مثل لو له است .دند ه هایش مثل آهن سفت و سخت هستند ...عطسه کر د نها یشان نور ساطع می کندو چشما نشان نیز مثل فجر می ما ند .
    از دها نش آتش و فوران است و جر قه های آتش همیشه در بزا قش مو جود است .
    از بینی اش دود بر می خیزد .انگار هیزمی شدید می سوزد .
    نفسهایش هر چیزی را به آتش می کشاند و اگر دها نش را باز کند آتش از آن بیرون می جهد ...
    با حر کت او نیر و مند تر ین پدیده ها می تر سند و از خو د بی خود می شوند
    حمله و هجو م به این حیو ان تا ثیر ی ندارد نیزه و شمشیر و خنجر کار ساز نیست.
    نه سنگ بر او اثر می کند و نه دشنهای بز رگ وآهنین.
    بر خوردآهن بر او به مانند ا فتادن کاهی بر رو ی چیز ی است...
    این حیوان نیر و مند تر از هر چیزی و محکمتر از هر آلیاژی است....
    عمیق تر ین آبها را در چند لحظه بجو ش می آورد و به دنبال گا مهایش نشا نه هایی بر روی زمین می گذارد که می در خشند .
    انگار زمین و کا نیهای آن را ذو ب می کند و در یک نقطه بر جای می گذارد .

بر روی زمین چنین نمو نه ای پیدا نمی شود...!!!!

(کتاب عهد عتیق ایوب-۴۱ـ۴۰)

حال خود قضا وت کنید بر استی چنین مو جو دی آیا و جو د داشته است؟

حضر ت ایو ب(ع) پیا مبر بوده و مسلم درو غ و یا هذیان نمی با فته پس این

این مو جود چه بو ده که او با اطلا عات خود سعی بر تو ضیح آن دا شته ؟!!

آیا سفینه پر ند ه ای بوده و یا یک رو بات بو ده ویا...خود قضا و ت کنید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ufo-alien; 14-03-2011 at 00:27.

13. 3 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

فضایی‏ها دین و ایمون هم دارن؟! شمعدان یهود و ستاره‏ی داوود و پنج‏پر معکوس و ... !!!
    سلام

تا آنجا که بنده تحقیق کردم و از سخنان افر ادی که بر خورد های نزدیک داشتند ...
    بله تمام مو جو دات به مو جودی به نام یگانه ایمان و با ور دارند که در ادیان مختلف ما هم این مو ضوع با رها تایید شده است .
    نمونه :
    وَلِلّهِ يَسْجُدُ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ طَوْعًا وَكَرْهًا وَظِلالُهُم بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ ﴿۱۵﴾
    - سوره: الرعد, آیه: 15

و هر كه در آسمانها و زمين است‏خواه و ناخواه با سايه‏هايشان بامدادان و شامگاهان براى خدا سجده مى‏كنند

اگر دلایل علمی فلسفی و نظر یات در این باره را می خو اهید لطفا بفر ماید تا عرض کنم .

15. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خو اهش میکنم بی مطالعه و فکر و تنها از روی قرض و سهل انگاری تکذیب نکنید حداقل بیا ندیشید مطالعه کنید تحقیق کنید و با مدرک علمی و نظری نظر بدید.
    متشکرم
    ممنون از مطلب جالبتون
    قصد تکذیب نداشتم،خودم اتفاقا اعتقاد دارم
    حتی همون مستند هم تکذیب نکرد، یه جوری قضیه رو گنگ باقی گذاشت
    فقط میخواستن نشون بدن که انسان هم میتونه یه سری از این قبیل طرح ها رو روی مزارع پیاده کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورتون اینه:

آره جالبه
    ولی کاری که اون محققین کردن درست عین بقیه دوایر مرموز بود
    درکل کارشون جالب بود
    حالا اگه اسم اون مستند یادم اومد یا کیلیپی ازش گیر آوردم حتما ایجا میذارم
    Last edited by jb.NY; 14-03-2011 at 01:26.

17. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

دقیقآ ! مجله دانستنیها هم یه مطلب کامل در مورد این چیزا نوشته بود که طریقه ساختشون هم چیز خیلی دشواری نیست ! حتی اگه درست یادم باشه مسابقات مخصوص طراحی این جور چیزا هم برگزار میشه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •