سلام
اول اینکه نیازی نیست حتما کشاورز باشن که از این سلاح ها داشته باشن
ثانیا من اطلاعات زیادی در این باره ندارم، ولی چند وقت پیش شبکه 4 برای بار پنجم ششم یه مستند در همین رابطه نشون داد که اسمش یادم نیست
یه گروه 5 نفره بودن فکر کنم که از 12 شب تا قبل از طلوع آفتاب تونستن یه شکل نسبتا سخت رو با ابزار الات ساده( یه تخته که طناب بهش وصل بود، با دست طناب رو نگه میداشتن و با پا، چوب رو روی گندم ها فشار میدادن و می خوابوندن) روی یه مزرعه پیاده کنن
قبلش هم توضیح دادن که همه این اشکال با یه سری محاسبات خاص طراحی میشن
یه طرحی که از دایره های این شکلی تشکیل شده بود:
[IMG][/IMG]
کشاورز را من نگفتم دو ستمون گفته بود که من به استناد ایشون نقل قول کردم ...
در موارد دیگر هم همانطور که عرض کردم مسلما در هر مسئله ای بشر می تونه دست داشته باشه و راه حلیه باز است ولی دو ست من به تصاویر صفحه قبل دقت کنید این گند مها با یک انرژی بسیار بالا از ساقه خم شدند نه له و به صور ت منظم مسلما دانشمندان بسیاری که تا الان این اشکال را دید ند اینقدر ساده لوح نیستند که فر ق درو و یا له شدن با چو ب را با را با اثر ات باقی مو نده را دیو اکتیو ضعیف و یا انرژی های پلاسمایی شدید نفهمند ...
حالا اصلا با این اشکال کار نداریم این اشکال تنها بخشی از این معما های بسیار پیچیده اند .
صحبت من در مورد مو جو دات بیگانه و وجو د آنها ست .
مبحث آنها بسیار فر ا تر از اثر و دو ران خو د ماست دو ستان باید به اینکه تو جه داشته باشید که همواره از ابتدای فرود بشر در سیاره خاکی همیشه مو جو داتی در کنار ما به عنو ان مر اقب و یا را هنما به عنو ان مو جو دات خیر و مو جو داتی با غر ایز منفی و شر و جو د داشته اند این دیگر یک و اقعیت مسلم و غیر قابل انکار است زیر ا رد پای این مو جو دات چه خیر و چه شر در ادیان و تاریخ و افسا نه های بشر در سر تا سر این سیاره و جو د داشته و دارد .....
من از شما تقا ضا می کنم بر ای نمو نه به بخشی از کتاب مقدس تورات که در ذیل آمده است تو جه کنید و بیا ندیشید و سپس نظر بدید .(لازم می دونم به عرض بر سانم این تنها بخشی از این رو یداد های بی پاسخ هست و ده ها مورد از این رو یدا دها و جود دارند )
خو اهش میکنم بی مطالعه و فکر و تنها از روی قرض و سهل انگاری تکذیب نکنید حداقل بیا ندیشید مطالعه کنید تحقیق کنید و با مدرک علمی و نظری نظر بدید.
متشکرم
در کتاب عهد عتیق به نقل از حضر ت ایوب(ع) تو صیف مو جو دی چنین آمده است بخو انید و خو دتان قضا
و ت کنید:
استخو انهایش بسیار سخت و مثل لو له است .دند ه هایش مثل آهن سفت و سخت هستند ...عطسه کر د نها یشان نور ساطع می کندو چشما نشان نیز مثل فجر می ما ند .
از دها نش آتش و فوران است و جر قه های آتش همیشه در بزا قش مو جود است .
از بینی اش دود بر می خیزد .انگار هیزمی شدید می سوزد .
نفسهایش هر چیزی را به آتش می کشاند و اگر دها نش را باز کند آتش از آن بیرون می جهد ...
با حر کت او نیر و مند تر ین پدیده ها می تر سند و از خو د بی خود می شوند
حمله و هجو م به این حیو ان تا ثیر ی ندارد نیزه و شمشیر و خنجر کار ساز نیست.
نه سنگ بر او اثر می کند و نه دشنهای بز رگ وآهنین.
بر خوردآهن بر او به مانند ا فتادن کاهی بر رو ی چیز ی است...
این حیوان نیر و مند تر از هر چیزی و محکمتر از هر آلیاژی است....
عمیق تر ین آبها را در چند لحظه بجو ش می آورد و به دنبال گا مهایش نشا نه هایی بر روی زمین می گذارد که می در خشند .
انگار زمین و کا نیهای آن را ذو ب می کند و در یک نقطه بر جای می گذارد .
بر روی زمین چنین نمو نه ای پیدا نمی شود...!!!!
(کتاب عهد عتیق ایوب-۴۱ـ۴۰)
حال خود قضا وت کنید بر استی چنین مو جو دی آیا و جو د داشته است؟
حضر ت ایو ب(ع) پیا مبر بوده و مسلم درو غ و یا هذیان نمی با فته پس این
این مو جود چه بو ده که او با اطلا عات خود سعی بر تو ضیح آن دا شته ؟!!
آیا سفینه پر ند ه ای بوده و یا یک رو بات بو ده ویا...خود قضا و ت کنید.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید