آقای ya30n
بهتره شما بچه هارو ببخشید
ما همه دوست داریم که شما ما رو آشنا کنی و روشتو به ما بگی
به قال شما یا حق![]()
آقای ya30n
بهتره شما بچه هارو ببخشید
ما همه دوست داریم که شما ما رو آشنا کنی و روشتو به ما بگی
به قال شما یا حق![]()
شما چرا جمع میبندید
من کاری نکردم که کسی منو ببخشه
اصلآ نخواستیم
نگهداره واسه خودش
اون علمش رو
شما به جای اینکه انقدر عجول باشی و نظم تاپیک رو با پست بیهوده هدر بدی بهتر بود کمی دندون رو جیگر میزاشتیشما چرا جمع میبندید
من کاری نکردم که کسی منو ببخشه
اصلآ نخواستیم
نگهداره واسه خودش
اون علمش رو
مگه اینجا ماله شما هست که میگی اصلا نمیخواد بگی یا اصلا ....؟
از شما که پرفشنال هستید بعید این کار
اون آقا خیلی راحت با ما راه میمومد ولی خدایی من هم اگه بجاش بودم.....
عجب دعوايي
مي دونين مشكل چيه؟ مشكل اينه كه يه جورايي مي شه گفت هم حق با هر دوتونه هم حق با هيچ كودومتون نيس
بذارين يه مثال بزنم :
ياسين مي گه من يه هزار تومني تو جيبمه ، سعيد مي گه اگه يه هزار تومني تو جيبته ثابت كن ، ياسين هزار تومنيو در نمياره ( يا به دلايلي مث چسبيدن هزار تومني به آدامسي كه تو جيبش بوده نمي تونه در بياره ) ، حالا سعيد هزار تومني اي كه تو جيب ياسين بوده رو نديده و موقعيم كه هزار تومنيو نديده نمي تونه بگه ياسين واقعا هزار تومني تو جيبش هس يا نه ، از طرفيم خود ياسين مي دونه يه هزار تومني تو جيبشه ولي به هر دليلي نتونسه به سعيد ثابت كنه
مشكلي كه الان پيش اومده اينه كه سعيد مي گه من تا موقعي كه هزار تومنيو نبينم نمي تونم قبول كنم كه ياسين يه هزار تومني تو جيبشه ولي ياسين مي گه من هزار تومني تو جيبمه ولي تو نمي فهمي
به نظر من الان نه سعيد مي تونه بگه كه جن وجود نداره يا ياسين با جن سر و كار نداره ، نه ياسين مي تونه از سعيد توقع داشته باشه وختي واسه سعيد دليلي نيورده ، سعيد حرفشو قبول كنه
فك كنم اگه ياسين بتونه اون موكلي كه مي گه رو بفرسه پيش سعيد كه سعيد خودش با چشم خودش ببينه ، اونوخ ديگه سعيدم قبول مي كنه كه هم جن وجود داره هم ياسين موكل داره در غير اين صورت نمي شه انتظار داشت سعيد يا هر كس ديگه بدون دليل اين قضيه رو باور كنه
البته اگه قرار شد يه همچين كاري بكنين قبلش بايد با هم هماهنگي كنين ببينين چه موقه يا تو چه شرايطي اين كار بايد انجام بشه؟ مثلا ممكنه سعيد جنه رو كه مي بينه از ترس غش كنه واسه همين شاشد بهتر باشه روز اين كار انجام بشه يا موقعي كه كسي خونه باشه كه اگه غش كرد يا مشكلي واسش پيش اوئمد بتونه كمكش كنه يا مثلا شايد سعيد ترجيح بده موقعي كه كسي خونشون نيس اين كار انجام بشه كه مثلا اگه از اون جنه ترسيد و جيغ و داد را انداخت كسي فك نكنه ديوونه شده يا چيزاي ديگه ، خلاصه اگه ياسين بتونه اون موكلي كه مي گه رو بش دستور بده بره جلوي سعيد ظاهر شه فك كنم مشكل باور كردن سعيدم حل شه البته همون جور كه گفتم با هماهنگي قبلي![]()
مثال جالبی بود جناب Dolphin 7 عزیزفك كنم اگه ياسين بتونه اون موكلي كه مي گه رو بفرسه پيش سعيد كه سعيد خودش با چشم خودش ببينه ، اونوخ ديگه سعيدم قبول مي كنه كه هم جن وجود داره هم ياسين موكل داره در غير اين صورت نمي شه انتظار داشت سعيد يا هر كس ديگه بدون دليل اين قضيه رو باور كنه
این کار هم شدنیه...
ولی برای کسی که لایق باشه عزیزم
خودتون رو بزارین جای من و پست هایی که این دو جناب دادن رو ببینید.
کسی از دوستان سوالی داشت از طریق پیغام خصوصی من در خدمتشم
بجز این دو نفر
یا حق (:
پستا رو خوندم ، ظاهرا قضيه از اين پست شروع شده :
خب اين كه هوآكسز با اين اطمينان مي گه چيزي وجود نداره بايد ثابت كنه ، اينكه چون تا حالا فلان چيزو نديديم بگيم وجود نداره به نظر نمياد زياد درس باشه ، چون ممكنه واقعا چيزي وجود داشته باشه ولي ما نتونسه باشيم ببينيم يا اثباتش كنيم ، دنيا يه اتاق سه در چار نيس كه يه نفر بره توش و بعد اگه همه جاشو گشت و ديد فلان چيزي كه دنبالش مي گشت نيس بتونه با اطمينان بگه اون چيز تو اتاق نيس ، تو اين دنيا مخصوصا كسايي كه به متافيزيك اعتقاد دارن نمي تونن با اطمينان بگن چيزي وجود نداره چون كسي مي تونه با اطمينان اين حرفو بزنه كه به تموم دنيا تسلط داشته باشه و همه جاي دنيا رو گشته باشه كه اگه هوآكسز اين كارو كرده بد نيس بيان بگن كه مام از تجربياتشون استفاده كنيم
اينجا به نظرم هوآكسز توهيني نكرده فقطه يه مطلب كليو گفته يعني گفته اگه همم چيزيو قبول داشته باشن به معني اين نيس كه اون چيزو مام بايد بدون دليل و مدرك قبول كنيم فقط به خاطر اينكه همه قبول دارن كه اين مطلب به صورت كلي درسه و به نظرم منم هر چيزيو بايد بايد با دليل و منطق قبول كرد نه فقط به خاطر اينكه افراد زيادي به چيزي اعقاد دارن ، بعدم كه در مورد حرفي كه مي زني ازت مدرك و دليل خواسه كه فك نمي كنم حرفش غير منطقي باشه به هر حال هر كسي واسه قبول كردن چيزي احتياج به دليل و مدرك داره غير از اينه؟
تو سه تا پست بالا سعيد ازت توضيح خواسه هر چند يه كم جمله بندياش تند بوده![]()
اينجام سعيد از بس توضيخ ندادي قاط زده كه منم تقريبا بش حق مي دم ، خودتو بذار جاي سعيد ، خب حالا تو از يه نفر چن بار مي خواي كه حرفي كه مي زنه رو واسش دليل بياره ولي طرف مقابل به جاي اينكه دليل و مدركي بياره چيزاي ديگه مي گه خب تو چه حسي پيدا مي كني؟ خب معلومه حتي اگه حق با طرف مقابلتم باشه وختي از دليل آوردن واسه تو طفره مي ره اولين فكري كه به ذهنت مي رسه اينه كه طرف سر كارمون گذاشته و اين كاره نيس واسه همين سعيد گفته " علمتو واسه خودت نگه دار " چون فك كرده اصن علمي نداري و سر كارش گذاشتي ، تو اگه جاي سعيد بودي غير از اين فك مي كردي؟
اينجام كه سعيد باز ازت خواسه دليلي واسش بياري كه بتونه باور كنه كه فك نكنم حرف بدي زده باشه
تو اين پستم سعيد از اينكه حس مي كنه حق باهاشه ( چون حتي اگه حق با تو بوده دليلي واسه باور كردنش نيوردي ) از اينكه يكي از بر و بچ به صورت جمع ، معذرت خواهي كرده ناراحت شده چون فك مي كنه حق باهاشه كه البته اگه يه كم فك كني مي فمي كه از نظر خودش فكرش زيادم اشتبا نبوده چون هر چقدر ازت توضيح خواسه هيچي نگفتي و دليلي واسش نيوردي غير از اينه؟
در كل به نظر من سعيد و هوآكسز ( البته غير از اون پست اولش كه با اطمينان اين مسئله رو رد كرده بود ) هر دوشون ازت دليل و مدركي خواستن كه بتونن اين چيزي كه مي گي و به قول خودت واست عاديه رو اونام بتونن باور كنن ، به نظر من تو بحثاي منطقي يه كم ممكنه لحن بحث تند شه كه تا حدودي عاديه ولي بايد بحثو منطقي پيش برد و به قول معروف گفتمان كرد نه قهر![]()
Dolphin 7 جان مرسی بابت زحمتی که کشیدی برادر
یه چیزی رو من بگم و برم
داداش پرواز روح و خروج روح از بدن یا همون برونفکنی رو که باید قبول داشته باشی اینم مث قضیه همزاد هست
چه دلیلی میشه براش اورد اگه شخص نتونه روح خودش رو خارج کنه و کنترل کنه؟!!!
جایی که بگن همزاد چرت و پرت هست مث همینه که بگن خروج روح از بدن و کنترل اون هم چرت و پرت هستش
پس فایده ای نداره هر چی بگم...
اصلا متوجه نمیشم چرا عده ای اومدن تو این تاپیک!!! میتونن وارد نشن اصلا و اعصاب دیگران رو هم خورد نکنن
من دلخور شدم چون ایشون که گفتن چرت و پرته یعنی این که من دروغ میگم...تمام
یاد جمله زیبایی افتادم:
ازلباس كهنه ات خجالت نكش ،از افكار كهنه ات شرمنده باش .
پایدار باشی
یا حق (:
Last edited by ya30n; 05-04-2008 at 20:16.
دوستان من يه سوال داشتم؟
آيا كسي كه برون فكني ميكنه ميتونه محيط اطرافشو به صورت واقعي ببينه؟
مثلا بتونه بگه چه اشياي تو اطاق هست؟
كجا بري ياسين ؟
خب توئم حرفاتو بزن مث الان كه دليلتو گفتي اونم اينه كه هر چيزيو نشه واسه ديگران اثبات كرد به معني اين نيس كه واقعا اون چيز وجود نداره مث همون مثال پول كه گفتم ، كه اين حرف درسه مثلا كسي كه سرش درد مي كنه نمي تونه هيچ جوري به بقيه ثابت كنه سرش درد مي كنه ولي اين به اين معني نيس كه واقعا دردي وجود نداره ، دردي وجود داره و اينو فقط كسي كه اون دردو داره حس مي كنه و نمي تونه هيچ جوري واسه كسي اثبات كنه يا توضيح بده
به نظر من كار سعيد زياد غير منطقي نبوده ولي در مورد هوآكسز همون جور كه قبلا گفتم منم بات موافقم كه يه كم تندروي كرده تو اون پست اولي و چيزيو كه خودشم فك نكنم بتونه اثبات كنه ( وجود نداشتن همزاد ) رو با اطمينان رد كرده و البته يه كميم طرز حرف زدنش بد بوده و يه كمي توهين آميز كه اميدوارم خود هوآكسز بياد و در اين مورد معذرت خواهي كنه كه تا اونجايي كه من مي شناسمش فك كنم همين كارو بكنه![]()
با سلام
اول از همه از دلفین عزیز تشکر میکنم و باید بگم قضاوتشون عادلانه بود
همین جام اگه تند روی کردم و یا بی احترامی کردم از یاسین عزیز میخوام منو ببخشه
ولی از این مسئله کوتاه نمیام که حرف من کاملآ درسته
من نگفتم همزاد وجود نداره و فقط گفتم که در موردش اطلاعات بدید و...
در ضمن یاسین عزیز حق توهین به هیچ کس رو ندارن.این که میگن لیاقت ندارن.اگه تکرار بشه من به مدیرا اعتراض میکنم
در مورد برون فکنی
کاربر عزیز درک استریت توضیح دادن و ما هم با توجه به توضیحات ایشون عملیش کردیم
دوست من یاسین عزیز شما هر چیزی که ببینی باور نمیکنی؟!
اگه شما هم میگفتی و ما عملی میکردیم به احتمال زیاد قبولش میکردیم
اگه دقت کنید من هر چیزی رو باور نمیکنم
مثلآ در مورد یوفو ها 2 سال تحقیق کردم تا پذیرفتمش
خب برون فکنی رو وقتی تجربه کردم چه جوری باور نکنم!!!
در مورد پستام
من واسه اضافه کردن پست به اینجا نمیام و همین جام میگم که مدیرا میتونن هر کدوم از پستام رو که بخوان پاک کنن.اصلآ همش رو پاک کنن
در پایان
یاسین جان گفته که اصلآ اگه نیان بهتره
اگه دوستان دیگه هم موافقن بگن من دیگه اصلآ نمیام اینجا
همتون موفق و پیروز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)