آخه شما هم یه چیز میگی...من مگه بدم میاد که ردش کنم بره؟رفتم قیمت زدم می گن 350 تا 375 تومن می خرندر حالی که من خودم خریدم 570 تومن
!!!این دیگه خیلی نامردیه
...یعنی ضرر مطلق!
مگه می شه کاری هم باهاش کرد؟چاره ای نیست...
آخه شما هم یه چیز میگی...من مگه بدم میاد که ردش کنم بره؟رفتم قیمت زدم می گن 350 تا 375 تومن می خرندر حالی که من خودم خریدم 570 تومن
!!!این دیگه خیلی نامردیه
...یعنی ضرر مطلق!
مگه می شه کاری هم باهاش کرد؟چاره ای نیست...
از موضوع باتری بگذریم که کلا بی خیالش شدم...
اما یه مسئله ی دیگه ، مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
Last edited by Mojtaba-MCI; 30-01-2008 at 12:41.
چرا این تاپیک ول شد؟چرا هیچکس توو نمیاد؟؟؟یکی جواب بده دیگه...
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه...
فقط من میدونم اگه هر عیبی داشته باشه بهترین خوبیش اینه که حداقل مشکل شارژ نداره .. همین
دوست عزیز این که خوبه منه بد بخت که یک میلیون و دویست هزار تومن خریده بودم چی کار کنم ؟؟؟تازه انقدر گوشیم به در و دیوار خورده که فکر نکنم کسی ازم بخره !!! واقعآ خیلیا مثل من قربانیه برداشتن register شدن !!!
سلام دوستان يه سوال راجب به نقشه در جي پي اس ان 95.من برنامه Nokia_Map_Loader_Setup.FA رو دانلود كردم و حالا كه ميخوام اجرا كنم بايد به اينترنت وصل باشم و يه فايل نميدونم چند مگي و بالاي 40 مگ هست رو دانلود كنم.
اگه اين كار رو بكنم نقشه ها به گوشيم اضافه ميشه؟
وقت دانلود بايد گوشي به كامپيوتر وصل باشه؟
.
يه سول درگه من برنامه NTorch Lite (يا همون چراغ قوه هست رو براي ان 95 دانلود كردم حالا كه نصب كردم وقتي كه بازش ميكنم چراغ قرمز فلش رو روشن ميكنه!!!!!!!!شما برنامه اي سراغ داريد كه باهاش بشه چراغ فلش همون كه نور سفيد داره رو روشن كرد؟
Last edited by mahdi_ctr; 01-02-2008 at 12:53.
بابا ماشاالله!!!
شما مارو هم روو سفیدمون کردی...لااقل گوشی من مثل نو می مونه.در کل سر نگهداری گوشی خیلی وسواس دارم!
دست هرکس نمی دمش ، تا از یه نرم افزاری یا حالا هر چیز دیگه ای کاملا مطمئن نباشم عمرا توو گوشی نمی ریزمش...(چون قبلا اینجوری بلا سرم اومده)!
ولی چه میشه کرد که بازار گوشی همیشه افتضاحه!
اون برنامه ای که لازم داره "دات نت 3" هستش!من خودمم امروز این برنامه رو دانلود کردم ولی چون دات نت ندارم فعلا نمی تونم ازش استفاده کنم.
البته اینم بگم که فکر نکنم این ورژن مپ لودر ایران رو داشته باشه(مطمئن نیستم).
من توش موندم چجوری دلت اومد 1200 بدی واسه N95??من تقریبا 15 روز بعد اینکه شنیدم مشکل رجیستر حل شدی N95 گرفتم.از کویت واسم آوردن
490 پام در اومد
بعد هم تا دیدم داره ارزون میشه فروختمش 10.480 تومان ضرر کردم.یعنی هیچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)