تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 542 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من ماهها دنبال باتری اصلی N95 گشتم ...
    به قوله تو هر کی یه قیمت میداد ....
    برای من از 15000 بود تا 45000 ...
    2 تا باتری گرفتم هر کردوم 20000 تومن یعنی 40 تومن بعدشم فهمیدم که جفتشون اصل نبودند ...
    خوا شاهده شاید باور نکنی منم به خاطر همین مشکل شارژش فروختمش ...
    الان N81 8gb گرفتم باتریش عالیه ..... هر 3 روز شارژ میکنم ....
    به نظر من تا قیمت ارزونتر نشده ردش کن بره ... به خدا راست میگم اگه من بودم همین کارو میکردم
    آخه شما هم یه چیز میگی...من مگه بدم میاد که ردش کنم بره؟رفتم قیمت زدم می گن 350 تا 375 تومن می خرن در حالی که من خودم خریدم 570 تومن!!!این دیگه خیلی نامردیه...یعنی ضرر مطلق!
    به نظر من به ارزش نداره ادم به خاطر شارز N95ازدست بده .من که عادت کردم .شما رو نمیدونم
    مگه می شه کاری هم باهاش کرد؟چاره ای نیست...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از موضوع باتری بگذریم که کلا بی خیالش شدم...
    اما یه مسئله ی دیگه ، مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
    اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
    اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
    خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
    ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 30-01-2008 at 12:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

3

از موضوع باتری بگذریم که کلا بی خیالش شدم...
    اما یه مسئله ی دیگه ، مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
    اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
    اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
    خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
    ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
    چرا این تاپیک ول شد؟چرا هیچکس توو نمیاد؟؟؟یکی جواب بده دیگه...

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه...

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

فقط من میدونم اگه هر عیبی داشته باشه بهترین خوبیش اینه که حداقل مشکل شارژ نداره .. همین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آخه شما هم یه چیز میگی...من مگه بدم میاد که ردش کنم بره؟رفتم قیمت زدم می گن 350 تا 375 تومن می خرن در حالی که من خودم خریدم 570 تومن!!!این دیگه خیلی نامردیه...یعنی ضرر مطلق!
    دوست عزیز این که خوبه منه بد بخت که یک میلیون و دویست هزار تومن خریده بودم چی کار کنم ؟؟؟ تازه انقدر گوشیم به در و دیوار خورده که فکر نکنم کسی ازم بخره !!! واقعآ خیلیا مثل من قربانیه برداشتن register شدن !!!

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال راجب به نقشه در جي پي اس ان 95.من برنامه Nokia_Map_Loader_Setup.FA رو دانلود كردم و حالا كه ميخوام اجرا كنم بايد به اينترنت وصل باشم و يه فايل نميدونم چند مگي و بالاي 40 مگ هست رو دانلود كنم.
    اگه اين كار رو بكنم نقشه ها به گوشيم اضافه ميشه؟
    وقت دانلود بايد گوشي به كامپيوتر وصل باشه؟
    .
    يه سول درگه من برنامه NTorch Lite (يا همون چراغ قوه هست رو براي ان 95 دانلود كردم حالا كه نصب كردم وقتي كه بازش ميكنم چراغ قرمز فلش رو روشن ميكنه!!!!!!!!شما برنامه اي سراغ داريد كه باهاش بشه چراغ فلش همون كه نور سفيد داره رو روشن كرد؟
    Last edited by mahdi_ctr; 01-02-2008 at 12:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

3

دوست عزیز این که خوبه منه بد بخت که یک میلیون و دویست هزار تومن خریده بودم چی کار کنم ؟؟؟ تازه انقدر گوشیم به در و دیوار خورده که فکر نکنم کسی ازم بخره !!! واقعآ خیلیا مثل من قربانیه برداشتن register شدن !!!
    بابا ماشاالله!!!
    شما مارو هم روو سفیدمون کردی...لااقل گوشی من مثل نو می مونه.در کل سر نگهداری گوشی خیلی وسواس دارم!
    دست هرکس نمی دمش ، تا از یه نرم افزاری یا حالا هر چیز دیگه ای کاملا مطمئن نباشم عمرا توو گوشی نمی ریزمش...(چون قبلا اینجوری بلا سرم اومده)!
    ولی چه میشه کرد که بازار گوشی همیشه افتضاحه!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال راجب به نقشه در جي پي اس ان 95.من برنامه Nokia_Map_Loader_Setup.FA رو دانلود كردم و حالا كه ميخوام اجرا كنم بايد به اينترنت وصل باشم و يه فايل نميدونم چند مگي و بالاي 40 مگ هست رو دانلود كنم.
    اگه اين كار رو بكنم نقشه ها به گوشيم اضافه ميشه؟
    وقت دانلود بايد گوشي به كامپيوتر وصل باشه؟
    .
    يه سول درگه من برنامه NTorch Lite (يا همون چراغ قوه هست رو براي ان 95 دانلود كردم حالا كه نصب كردم وقتي كه بازش ميكنم چراغ قرمز فلش رو روشن ميكنه!!!!!!!!شما برنامه اي سراغ داريد كه باهاش بشه چراغ فلش همون كه نور سفيد داره رو روشن كرد؟
    اون برنامه ای که لازم داره "دات نت 3" هستش!من خودمم امروز این برنامه رو دانلود کردم ولی چون دات نت ندارم فعلا نمی تونم ازش استفاده کنم.
    البته اینم بگم که فکر نکنم این ورژن مپ لودر ایران رو داشته باشه(مطمئن نیستم).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من توش موندم چجوری دلت اومد 1200 بدی واسه N95??من تقریبا 15 روز بعد اینکه شنیدم مشکل رجیستر حل شدی N95 گرفتم.از کویت واسم آوردن
    490 پام در اومد
    بعد هم تا دیدم داره ارزون میشه فروختمش 10.480 تومان ضرر کردم.یعنی هیچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •