دستت درست بايد برم رو مخ بابام كاركنم كه برام اينترنت پر سرعت بگيره
دستت درست بايد برم رو مخ بابام كاركنم كه برام اينترنت پر سرعت بگيره
سلام اميدوارم همگي خوب باشين ...
من وارد سايت numberingplans شدم و شماره گوشي p990 رو وارد كردم ولي گفت كه به نظر درست مياد ولي اطلاعات در دست نداريم ...
و من يه گوشيه ديگه رو وارد كردم ....
ميخواستم كجاي اين اطلاعات مينويسه كه براي كدوم كشوره لطفا منو راهنمايي كنيد ...
اينم عكسش :
![]()
صفحات وب فارسی رو نمیدونم.
برای دیدن صفحات وب فارسی شاید از روشی که ما در p990 استفاده می کنیم استفاده کنین حل بشه. یعنی فونت های فارسی رو در فولدر resource بریزین.البته مطمئن نیستم چون من p910 نداشتم.
آره.فکر کنم همونایی باشه که صفحه اول این تاپیک گفتن. چون من خودم p910 ندارم که بخوام این برنامه ها رو تست کنم.
در ضمن هیچ مسئولیتی هم قبول نمی کنم. عواقب نصب برنامه پای خودتونه!
اینم برنامه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه برای کاربران ناشنوا و کسانی که در گفتار مشکل دارند هست.دقیقا نمیدونم چیه ولی این چیزی بود که توو دفترچه نوشته. احتمالا قسمت هایی که به گوش کردن احتیاج باشه رو به صورت نوشته نشون میده.
سلام من برنامه ای می خواستم که بشه باهاش روی صفحه ی اصلی مثل نوکیا رمز گذاشت اگه هست کمک کنید
سلام دوست عزيز . اگه منظورت قفل كردن گوشي كه اين تو خود گوشي هم هست . ولي اگه منظورت اين نيست يك برنامه هست كه مي توني روي خود tool يا هر چي دلت خواست پسورد بگذاري و كسي نتونه حتي به هيچ جاي گوشيت دسترسي پيدا كنه . فقط يه مشكل داره كه اونم ريجستر شده نيست ولي خوب مي توني يه كاريش كني . سايت دانلودش رو هم مي ذارم هر اطلاعاتي هم راجع به برنامه خواستي نوشته و روش از trial در آوردنش رو هم نوشته .
اميدوارم به دردت بخوره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
1-سلام با خود گوشی چجوری میشه رمز گذاشت؟
2-هندزفری بلوتوث که آهنگ هم پخش میکنه روی پ990 امتحان شده و کیفیتش کلا چجوریه؟
مثلا hbh-ds970
برای روشن کردن چراغ قوه راه دیگه ای بجز باز کردن دریچه لنز وجود نداره؟
یا سریعتر؟
1. با خود گوشي كه نمي توني روي قسمتهاي گوشيت رمز بذاري ولي خوب مي شه گوشي رو فون لوك كرد تا كسي نتونه بدون وارد كردنش كاري بكنه و مثل نوكيا فقط مي تونه به تماسها جواب بده .
tool.control panel . security,locks
2. من از هندزفري بلوتوث استفاده نكردم ولي شنيدم كه بد نيست .
3.واسه روشن كردن چراغ هم فكر نكنم راهي غير از باز كردن كاور وجود داشته باشه مگر اينكه برنامه اي واسه اون وجود داشته باشه .
با سلام
من یه مدته p990 گرفتم ولی بعدش نشستم و همه صفحات این فروم رو خوندم .فکر می کنم قدیمی تر ها برای همه مشکلات قابل حل در مورد p990 تو صفحات قبل این فروم توضیحات کامل دادن و بیشتر سوالاتی که مطرح میشه فقط تکراریه.
پس یه مقدار بیشتر حوصله کنید و صفحات قبل رو بخونید...
از همه قدیمی ها به خاطر کمک هاشون به بقیه ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)