تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2609 از 4105 اولاول ... 1609210925092559259926052606260726082609261026112612261326192659270931093609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,081 به 26,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان الان لیسانس تو ارتش گروهیانه یا افسر ؟
    اینطور که دوستان قبلا گفتند اگه دوره کد نخوری گروهبان یکم و اگه دوره کد بخوری ستوان سوم.

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان کسی راهی سراغ نداره قبل از ترخیص از اموزشی فهمید یگان کجا افتادیم دوستامون میگن الان دیگه تقسیمات یگان مشخص شده و من خیلی استرس دارم و نمیتونم تحمل کنم تا دوهفته دیگه خواهشا اگه کسی جز پارتی (چون ندارم ) راهی میشناسه بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سينوزيت دارم با آسم خفيف..
    موقع دويدن سرفه شديد ميگيرم..حالت عادى ام سرفه هام چن دقيقه يه باره..
    خودشون معافم ميکنن? چون با اين اوضاعم همون آموزشى داستان دارن با من!
    برا معافيت درخواست ندادم چون نخاستم ريسک کنم چون اگه رد ميشدم تو کميسيون,ميفتادم سال بعد و 24 ماهه ..
    اسفند اعزامم
    خودمم راغب نيستم زياد ب معافى..
    کنار ميان باهام?
    نظر ديگه ??

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من سينوزيت دارم با آسم خفيف..
    موقع دويدن سرفه شديد ميگيرم..حالت عادى ام سرفه هام چن دقيقه يه باره..
    خودشون معافم ميکنن? چون با اين اوضاعم همون آموزشى داستان دارن با من!
    برا معافيت درخواست ندادم چون نخاستم ريسک کنم چون اگه رد ميشدم تو کميسيون,ميفتادم سال بعد و 24 ماهه ..
    اسفند اعزامم
    خودمم راغب نيستم زياد ب معافى..
    کنار ميان باهام?
    دوست عزیز
    بیماری های بدتر از شما رو معاف نمی کنند یا معاف از رزم دارند! یکی از دوستان هم خدمتی من تپش قلب بالا داشت اما در انتها معاف از رزم شده بود که اون هم براش تاثیری نداشت و مثل بقیه فعالیت می کرد. شما اگر کمیسون هم می رفتید شاید بیشتر از معاف از رزمی بهتون نمی دادن که اون هم هیچ حساب میشه ، هیچ انتظار نداشته باشین که اونجا کسی شما رو معاف کنه فوقش یک یا چند روز بهتون استراحت در یگان بدن یا بستری شدن در بیمارستان.

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان الان لیسانس تو ارتش گروهیانه یا افسر ؟
    لیسانس گروهبان میشه، موردهای زیادی هم بوده که لیسانس بودن و دوره کد خوردن و ستوان سوم هم نشدن و گروهبانی دادن بهشون. 100 درصد نمیشه گفت که اگه کد بخوری حتما افسر میشی.

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام.دوستان من یه پوتین بخرم ببرم واسه آموزشی اون پوتینی که میدن میشه ببرم بفروشمش؟
    دوستایی که رفتن خدمت سایز پوتینی که میدن بعنوان استحقاقی بزرگتر از44 که نیس؟مثلا 45 یا 46

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

لیسانس گروهبان میشه، موردهای زیادی هم بوده که لیسانس بودن و دوره کد خوردن و ستوان سوم هم نشدن و گروهبانی دادن بهشون. 100 درصد نمیشه گفت که اگه کد بخوری حتما افسر میشی.
    قدیم که ستوان سه میدادن الان این همه تنزل کردن حداقل استوار 1 میدادن

9. این کاربر از spartaqus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

در ۰۱ به شما ابتدا دوره یک دست لباس ۲ جیب میدن، در انتهای دوره نزدیک مراسم تحلیف یک دست لباس ۴ جیب میگرید البته شاید به علت کمبود ۲ جیب ، از همان ابتدا بهتون ۴ جیب بدن.در ۰۱ همه وظیفه ها باید باند نوار قرمز روی شلوار داشته باشند .در یگان که تقسیم شدید رنگ نوار باید همرنگ لباس باشه و چون شما تا انتهای خدمت تنها یک استحقاق کویری دارید پس از نوار زرد رنگ استفاده می کنید البته دژبان ها مستنی هستند و انها از نوار قرمز استفاده می کنند.لباس افسر و گروهبان و سرباز و حتی پرسنل کادر همه ۴ جبیه و از لحاظ شکل ظاهری فرقی نداره.
    پرستیژ!؟
    متاسفانه دید منفی به لباس نظامی وجود داره چه بین وظیفه و چه کادر. برخی پرسنل کادر در پارکینگ پادگان تعویض لباس می کردند! یعنی طرف صبح که هوا تاریک بود هم حاضر نبود با لباس نظامی بیاد دیگه چه برسه به ظهر . شاید ابتدا کمی جذابیت داشته باشه اما به مرور خسته کننده است.
    پوتین هایی که ارتش میده همه سنگین و خشک هستند ، خشک بودنش به مرور زمان با واکس زدن و استفاده زیاد تا حدودی رفع میشه و عمر این پوتین ها معمولا یک ساله، شما می توانید در اولین مرخصی که بهتون دادن پوتین رو در میدان امام حسین تهران(بورس لوازم نظامی) عوص کنید.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    شاید این رو کمتر کسی در این تاپیک گفته باشه " اهمیت لباس نظامی"
    یک فرد در پوشش لباس نظامی باید دقت داشته باشد که هر نوع جرم و خلافی که از دید قانون گذار برای افراد نظامی ممنوع است مرتکب شود با دادگاه نظامی سروکار خواهد داشت و احکام این دادگاه بشدت سختگیرانه است.برخی از این جرم ها مثل فحاشی،ضرب و جرح ، قتل حتی حمل و استعمال دخانیات و... دوستمون در پست های قبلی اشاره کردند که از کادر ارتش سیگار گرفتند، حتی شما در خودرو شخثی خودتون هم سیگار بکشید به عنوان یک فرد نطامی مجرم محسوب خواهید شد.
    من منظورم این بود که توی یگان هم باید از این لباسه که گشاده و روی شلوار میزارن بپوشیم؟؟ عین اموزشی یعنی؟ یعنی یه لباس موقر نیست؟؟مثه افسرهای نیرو دریایی به فرض یا راهنمایی رانندگی نیست؟ مثلا پیراهن خاکی رنگ و شلوار پارچه ای رسمی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •