اینطور که دوستان قبلا گفتند اگه دوره کد نخوری گروهبان یکم و اگه دوره کد بخوری ستوان سوم.
اینطور که دوستان قبلا گفتند اگه دوره کد نخوری گروهبان یکم و اگه دوره کد بخوری ستوان سوم.
دوستان کسی راهی سراغ نداره قبل از ترخیص از اموزشی فهمید یگان کجا افتادیم دوستامون میگن الان دیگه تقسیمات یگان مشخص شده و من خیلی استرس دارم و نمیتونم تحمل کنم تا دوهفته دیگه خواهشا اگه کسی جز پارتی (چون ندارم ) راهی میشناسه بگه
نظر ديگه ??
دوست عزیز
بیماری های بدتر از شما رو معاف نمی کنند یا معاف از رزم دارند! یکی از دوستان هم خدمتی من تپش قلب بالا داشت اما در انتها معاف از رزم شده بود که اون هم براش تاثیری نداشت و مثل بقیه فعالیت می کرد. شما اگر کمیسون هم می رفتید شاید بیشتر از معاف از رزمی بهتون نمی دادن که اون هم هیچ حساب میشه ، هیچ انتظار نداشته باشین که اونجا کسی شما رو معاف کنه فوقش یک یا چند روز بهتون استراحت در یگان بدن یا بستری شدن در بیمارستان.
لیسانس گروهبان میشه، موردهای زیادی هم بوده که لیسانس بودن و دوره کد خوردن و ستوان سوم هم نشدن و گروهبانی دادن بهشون. 100 درصد نمیشه گفت که اگه کد بخوری حتما افسر میشی.
سلام.دوستان من یه پوتین بخرم ببرم واسه آموزشی اون پوتینی که میدن میشه ببرم بفروشمش؟
دوستایی که رفتن خدمت سایز پوتینی که میدن بعنوان استحقاقی بزرگتر از44 که نیس؟مثلا 45 یا 46![]()
قدیم که ستوان سه میدادن الان این همه تنزل کردن حداقل استوار 1 میدادن
من منظورم این بود که توی یگان هم باید از این لباسه که گشاده و روی شلوار میزارن بپوشیم؟؟ عین اموزشی یعنی؟ یعنی یه لباس موقر نیست؟؟مثه افسرهای نیرو دریایی به فرض یا راهنمایی رانندگی نیست؟ مثلا پیراهن خاکی رنگ و شلوار پارچه ای رسمی؟![]()
عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنم
عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)