با سلام
جناب پارس آنلاین اگر از برنامه اپگرید این هفته اطلاع پیدا کردید اینجا اطلاع رسانی بفرمایید
با تشکر
با سلام
جناب پارس آنلاین اگر از برنامه اپگرید این هفته اطلاع پیدا کردید اینجا اطلاع رسانی بفرمایید
با تشکر
روزها 480 دانلود شبانه حدود 240
دوستان من امروز اینترنت وصل شد (2مگ) . سرعتش 470 بود. ولی پینگم اصلا خوب نیست. تو سرور ایرانی پینگم 100 بود در حالی که بقیه بین 20-60 هستن. پینگ متغییره و بالا پایین میره. اینم پینگ 4.2.2.4 :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=370ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=358ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=353ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=369ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 353ms, Maximum = 370ms, Average = 362ms
راستی با گوشی هم که وصل میشم اصلا سرعتش خوب نیست. با برنامه speedtest گوشی سرعت رو 15 کیلوبایت در ثانیه میزنه. وقتی هم با گوشی ( از appstore ) دانلود میکنم سرعتش پایینه.
---
برای تنظیم مودم با بخش پشتیبانی تماس گرفتم.این تنظیماتشه. ممکنه مشکل از تنظیمات مودم باشه؟ لطفا منو راهنمایی کنید
![]()
Last edited by hajoo; 16-11-2013 at 15:07.
آره درسته . VCI رو 35 هم میتونی بزاری![]()
مشکل از چیه ؟؟؟؟؟
تو حالت عادی
سرور داخلی پینگ پارس 40-50
سرور خارج 240
برای سرورای ایرانی که خوبه ولی برای سرورای خارجی اگه سرعت برات مهم نیست باید زنگ بزنی اونا یه کارایی میکنن پینگت بهتر میشه ولی فکر کنم سرعت افت پیدا میکنه
دوستان میتونید SNR خطثونو چک کنید ببینید با قبل از زمانیکه خطهارو رو 9 مگ ببندن یکیه ؟
من از دو جا سرویس پارس آنلاین دارم که هفته پیش سرعت هر دو رو روی 9 مگ بستن حالا SNR هر دو تا شدیدا پایین اومده البته فقط تو Downstream ولی تو قسمت Upstream تغییری نداشته . تو هر دو تا خط SNR تا حدود یک سوم تا یک چهارم سابق کم شده یعنی تو یکی از خطهام قبلا حدود 42 بود ولی حالا شده 16 و تو اون یکی خطم قبلا 32 بود حالا شده 7 . این دو تا اشتراک از دو تا مرکز مخابراتی جداگانه است و از سیم کشی و چیزهای دیگه هم مطمئن هستم که هیچ مشکلی براشون پیش نیومده .
به نظرتون این کم شدن SNR از چی میتونه باشه ؟
سرعت هم موقع داونلود فرق آنچنانی با قبل نداره ولی موقع وبگردی کمتر شده . البته صبحها بعد از تموم شدن ساعات داونلود شبانه یعنی بعد از ساعت 7 صبح سرعت داونلود به یک مگابایت در ثانیه هم میرسه ( قبلا در بهترین حالت به 400 کیلوبایت میرسید) ولی در ساعات معمول و شلوغ فرقی با قبل نداره و حتی میتونم بگم بدتر هم شده .
این طبعیه که با افزایش پهنای باند snr و نویز خط تغییر پیدا کنه برای همه همینه![]()
چی شد پس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)