اونها هم استحقاقی هست، لباس زیر، لباس پشمی، کلاه پشمی، دستکش، صابون، شامپو، مسواک، حوله صورت، پتو، ملافه، جوراب، کمربند، واکس، فرچه و...، دمپایی، ساک انفرادی،لباس کار، پوتین، کلاه کار و شاید چند قلم دیگه که حضور ذهن ندارم استحقاقی هست.
اونها هم استحقاقی هست، لباس زیر، لباس پشمی، کلاه پشمی، دستکش، صابون، شامپو، مسواک، حوله صورت، پتو، ملافه، جوراب، کمربند، واکس، فرچه و...، دمپایی، ساک انفرادی،لباس کار، پوتین، کلاه کار و شاید چند قلم دیگه که حضور ذهن ندارم استحقاقی هست.
استحقاقی منظورت چیه؟ یعنی خودمون باید ببریم یا اونجا میدن؟
یعنی وسایلی که بهتون تحویل میدن.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
دوستان بعد از گرفتن نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای خدمت اقدام کردم و یک دی تاریخ اعزامم شد. چند روز پیش برای گرفتن مدرک موقت دانشگاه به دانشگاه مراجعه کردم که گفتند پرونده ی فارغ التحصیلیم به خاطر یک مشکل از مرکز برگشت خورده حالا وضعیت من رو نوشتن اعزام به خدمت. حالا سئوال من اینه که برای سربازیم در اول دی مشکلی ایجاد نمیشه؟! در ضمن من الان اقدام کردم واسه درست کردن پرونده فارغ التحصیلیم منتظرم تا جوابش بیاد.
یک سئوال دیگه اعزامی های اول دی فردا شنبه مشخص شده که آموزشی کجا افتادن که برم پلیس+10 بپرسم؟ ممنون
در ۰۱ به شما ابتدا دوره یک دست لباس ۲ جیب میدن، در انتهای دوره نزدیک مراسم تحلیف یک دست لباس ۴ جیب میگرید البته شاید به علت کمبود ۲ جیب ، از همان ابتدا بهتون ۴ جیب بدن.در ۰۱ همه وظیفه ها باید باند نوار قرمز روی شلوار داشته باشند .در یگان که تقسیم شدید رنگ نوار باید همرنگ لباس باشه و چون شما تا انتهای خدمت تنها یک استحقاق کویری دارید پس از نوار زرد رنگ استفاده می کنید البته دژبان ها مستنی هستند و انها از نوار قرمز استفاده می کنند.لباس افسر و گروهبان و سرباز و حتی پرسنل کادر همه ۴ جبیه و از لحاظ شکل ظاهری فرقی نداره.
پرستیژ!؟
متاسفانه دید منفی به لباس نظامی وجود داره چه بین وظیفه و چه کادر. برخی پرسنل کادر در پارکینگ پادگان تعویض لباس می کردند! یعنی طرف صبح که هوا تاریک بود هم حاضر نبود با لباس نظامی بیاد دیگه چه برسه به ظهر . شاید ابتدا کمی جذابیت داشته باشه اما به مرور خسته کننده است.
پوتین هایی که ارتش میده همه سنگین و خشک هستند ، خشک بودنش به مرور زمان با واکس زدن و استفاده زیاد تا حدودی رفع میشه و عمر این پوتین ها معمولا یک ساله، شما می توانید در اولین مرخصی که بهتون دادن پوتین رو در میدان امام حسین تهران(بورس لوازم نظامی) عوص کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شاید این رو کمتر کسی در این تاپیک گفته باشه " اهمیت لباس نظامی"
یک فرد در پوشش لباس نظامی باید دقت داشته باشد که هر نوع جرم و خلافی که از دید قانون گذار برای افراد نظامی ممنوع است مرتکب شود با دادگاه نظامی سروکار خواهد داشت و احکام این دادگاه بشدت سختگیرانه است.برخی از این جرم ها مثل فحاشی،ضرب و جرح ، قتل حتی حمل و استعمال دخانیات و... دوستمون در پست های قبلی اشاره کردند که از کادر ارتش سیگار گرفتند، حتی شما در خودرو شخثی خودتون هم سیگار بکشید به عنوان یک فرد نطامی مجرم محسوب خواهید شد.
Last edited by mani6606; 05-12-2014 at 07:55.
سلام . من میخوام چند روز دیگه برم دفترچه بگیرم و با 12 سال غیبت و زن و زندگی و از این فرصت بخشش ها استفاده کنم و برم خدمت چند تا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اول اینکه من میخوام دفترچه بگیرم و برای معافی اقدام کنم که احتمالا معاف از رزم بشم حالا این کارهای معافی چقدر طول میکشه و ملاک بخشش این هست که دفترچه رو تا قبل از 22 بهمن
پست کنیم ؟؟؟ من که میخوام برای معافی اقدام کنم اگه نشه و من رو اعزام کن هم شامل بخشش میشم؟؟ و اینکه اعزامم بیفته 94؟؟؟ 3 ماه کسری متاهلی رو هم میگیرم یعنی کلا میشه 19
ماه؟؟
و دیگه اینکه متاهل هستم و خودم کار و کاسبی دارم و باید همه رو به امون خدا ول کنم حتما تو شهر خودم میفتم؟؟ امکانی هست که بعد از ظهر ها بیام خونه که بتونم به کارهای شرکت برسم؟؟
لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه الان تنها دغدغه من همینه ...![]()
ما که تووی ارتش خدمت میکنیم فقط پوتین جوراب دو دست لباس و پولیور و اوورکت کلاه کار و دستکش و کلاه پشمی گرفتیم! فکر کنم ارگانهای دیگه نظامی هم فقط همینارو میدن![]()
دوست عزيز
ببخشيد اينجور ميگم ولي 12سال نرفتي،كار هم كه داري،ديگه به چه دلخوشي ميخاي بري؟؟براي يك كارت مسخره كه حالا هم اگه بري شايد براي شغلت مشكل پيش بياد؟؟؟ارزش داره؟؟؟
ميشه چند مورد از مواردي كه ياد ميگيريد را لطف كنيد بگيد...
ما تا ديديم و شنيديم،اين بوده كه ياد بگيري زيرآب زن باشي و اهل هرجور دوز وكلك و قالتاقگري باشي تا كسري بگيري؛فرمانده بپيچوني و..دركل ياد ميگيري گرگ و نامرد بشي تا از بقيه سواري بگيري نه اينكه سوارت بشند!!!!توي اين دوره زمونه حروومخوري،حرف از رفاقت و مردانگي واقعا مثل جوك ميمونه اونم كجا توي نظامي ها كه سريع ميخان براي ارتقا زيرآب همديگه را بزنند
Last edited by aminkhan2014; 05-12-2014 at 10:19.
دوستان الان لیسانس تو ارتش گروهیانه یا افسر ؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)