به به پس یه چند روز بی خبری تونستن یه کاری کنن...........
خوش به حال slimدارا......
به به پس یه چند روز بی خبری تونستن یه کاری کنن...........
خوش به حال slimدارا......
من pcb می خوام یعنی واسه اونم باید چندین ماه صبر کنم ؟
نه بابا
بعضیها آوردن ولی صداشو درنمیارن نامردا.![]()
سلام
یکی از دوستان یه روش برای انتقال موسیقی باcdداده بون.ولی تو حجم بالا جواب نمیده من میخوام حجم بیشتری رو ripکنم که توcdجا نمیشه.......یه راه دیگه ای هست
واسه چی صداشو در نیاوردن ؟ -- شد که الان دیگه همه دنباشن و بعضی ها از سایتای خارجی می خرن و مغازه ها ضرر می کنن که ؟!!!
آره ضرر میکنن . فک کنم وایسادن تا قیمتا بالا ببرن . فقط یه چیز دیگه هم هست که تو قسمت مسایل و مباحث درباره ی ه ک کنسول نوشتند که گفته روسی ها ادعا کردند که ما اینا ه ک کردم و به یه مقاومت نیازه .!!!!!!!!×!×!
دنیای عجیبی شده.
تازه بعضیها هنوز اون بردو ندارن ولی هـک میکنن.میگن برد درایو 9504 رو درمیاریم میندازیم رو این 0225ها.
نمیدونم دقیقا چطوری ولی گفت روشش دیروز اومده و قابل هـکه
محتوای مخفی: یه سوال بی ربط
اين روش تعويض برد درايو از اولم c4 گفته بودش اما بدون CFW كه نميشد ! حالا كه FW اومده ميشه اينكارو كرد !
( به چه سايتي ؟ :31)
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
مشکلی که 0225 داره ، اینه که PCB درایو غیرقابل رایت کردنه... حاالا اومدن یه PCB واسش انداختن تو بازار... که خوب طبیعیه که اگه PCB 9504 رو هم باهاش تعویض کنیم همون کارو میکنه... ولی سخت تر گیر میاد و گرون تر هم باید در بیاد... و اینکه PCB خود 9504 هم بعد از آپدیت 13599 غیر قابل رایت میشه پس این روش بسیار چرته... همون برد پی سی بی اکسکیوترز بهتره چون حداقل با آپدیت فلش لاک نمیشه...
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
آره خیلی ناجوره فقط 80 دقیقه رایت میشه :| من میخوام سی دی ریرایت بخرم از اون استفاده کنم![]()
راستی مگه قرار نبود یه روش هم واسه لحیم کاری بدن بیرون که ارزونتر بود پ چی شدش ؟!!!
Sent from my iPhone 3gs using Tapatalk .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)