درود
خود مخابرات هم اول خط رو از pcm خارج میکنه بعد روش adsl میده.منتها بعضی وقتها مثل این روزها به هر دلیل موجه یا غیر موجهی کار راه نمیندازن.
اگر میتونید از بند پ استفاده کنید شاید جواب داد.
درود
خود مخابرات هم اول خط رو از pcm خارج میکنه بعد روش adsl میده.منتها بعضی وقتها مثل این روزها به هر دلیل موجه یا غیر موجهی کار راه نمیندازن.
اگر میتونید از بند پ استفاده کنید شاید جواب داد.
چرا pcm دست خود مخابراته
ولی فعلا مخابرات ممنوع الفروش شده
نه روی pcm نه روی خطوط مسی نمیتونه سرویس بده
نه روی pcm اصلا نمیشه adsl فعال کرد خط pcm اول باید تبدیل به خط عادی بشه بعد رانژه بشه
ربطی به مخابرات هم نداره شما یه آشنا تو مرکز مخابراتیتون داشته باشی خطتو میتونه عادی کنه و از هر شرکتی که خواستی adsl بگیری
اره دیگه خود مخابرات از pcm درش میاره روش adsl میبنده
بعدش هم که خواستی تخلیه کنی دوباره pcm میکنش که نتونی از isp دیگه اینترنت بگیری![]()
قانونی هست که اگه به مدت 6ماه خطت رانژه مخابرات باشه بعدش اگه تخلیه کردی مخابرات حق نداره خطتو pcm کنه و در صورتی که pcm کرد حق شکایت به تنظیم مقررات رو دارید
فکر نکنم این قوانین روی مخابرات خوزستان اثری داشته باشه
من خودم وقتی میخواستم تخلیه کنم رفتم با پشتیبانی isp دیگه صحبت کردم بهم گفت که تو کلت داغه یا خطتو تخلیه نمیکنن یا pcm میکننش و به این راحتی ها نمیشه از مخابرات کشید بیرون با وجود اینکه خطم از اول معمولی بود![]()
من از 1.10 دقیقه شروع به دانلود کردم ازم کم کرد و ترافیکم تمام شد و الان هم با پارس انلاین اومدم![]()
خوب شد که برا من ساعت 12:59 آی پی پرید و ساعت 2 آی پی گرفت![]()
از ساعت 1 و 15 شروع کنید چیزی کم نمی کنه
من دیشب از 1 و 11 شروع کردم 67 مگ کم کرد ازم
قبل ساعت 1 هم حتما مودم را ریستارت کنید . من اینکار رو کردم 2 شب کم نکرد
Last edited by THE VAIPER; 17-08-2015 at 09:49.
شبانه شده از ساعت یک و ربع انگار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)