تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2607 از 4105 اولاول ... 1607210725072557259726032604260526062607260826092610261126172657270731073607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,061 به 26,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

در دوره ي آموزشي چه كارهايي است كه بايد انجام داد؟ اگر امكانش هست ليستي بگيد

ممنون
    دونستنش چه کمکی بهت میکنه؟! کارهایی که باید بکنید رو خودشون بهتون میگن. اول صبح بلند شدن ، نماز جماعت، صبحونه، نظافت، رژه رفتن و تمرین رژه، کلاس های عقیدتی و نظامی، نهار. 3 روز اردوگاه، رزم شبانه در سپاه البته، تیر اندازی با اسلحه، ساعت 5 عصر ببعد در اختیار . نه ده شب خاموشی و خواب. ضرب در 60 روز روزمرگی

2. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند سوال دیگه دمپایی بهمون میدن یا باید خودمون ببیریم؟
    پوتین هم من ارتش افتادم به نظرت هر پادگان پوتین مخصوص خودشو نداره؟ اگه ببرم و به اونجا نخوره باید بندازم دور
    دقیقا چه وسایلی با خودم ببرم تو پست اول اینجا نوشته ولی اینارو ببری یه گاری میشه
    نمیدونم میدن یا نه ولی همون روز اول سر مسجد رفتن مال همه با هم عوض شد! اگه اسمتم روش بنویسی فایده نداره. وسایل هم به نظرم لازمه همش با خودت ببر. یه ساک میشه. روز اول که بردی میری میذاری اتاق ساک ها (چون باید داخل کمدت طبق آنکادر مصوب باشه و بقیه چیز هارو ببری انبار). هر وقت چیزی لازم شد میری ازش بر میداری. به نظرم بردنش ضرری نداره.

4. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

در دوره ي آموزشي چه كارهايي است كه بايد انجام داد؟ اگر امكانش هست ليستي بگيد

ممنون
    اسمش برنامه سین هست.
    این برای اعزامی تیر بوده نیروی انتظامی.

0430 بیدار باش و نظافت شخصی

0500 اقامه نماز صبح در اول وقت شرعی

0520 صرف صبحانه

0600 نظافت عمومی

0640 اخذ تجهیزات و بازدید فرماندهان گردانهای آموزشی

0700 استقرار در میدان

0730 اجرای ورزش صبحگاهی و آموزش یادگیری مشارکتی در میدان صبحگاه

0830 تحویل تجهیزات و آماده شدن برای کلاس

0850 کلاس اول

1020 راحت باش

1030 کلاس دوم

1200 راحت باش

1215 صرف ناهار

1315 اقامه نماز ظهر در اول وقت شرعی

1400 کلاس سوم

1530 راحت باش

1540 کلاس چهارم

1710 راحت باش

1720 یادگیری مشارکتی

1830 اجرای شامگاه

1900 صرف شام

1940 نظافت عمومی و اماکن

2050 اقامه نماز مغرب و عشاء در اول وقت شرعی

2145 اجرای قرق و اخذ آمذ

2200 خاموشی

6. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سينوزيت دارم با آسم خفيف..
    موقع دويدن سرفه شديد ميگيرم..حالت عادى ام سرفه هام چن دقيقه يه باره..
    خودشون معافم ميکنن? چون با اين اوضاعم همون آموزشى داستان دارن با من!
    برا معافيت درخواست ندادم چون نخاستم ريسک کنم چون اگه رد ميشدم تو کميسيون,ميفتادم سال بعد و 24 ماهه ..
    اسفند اعزامم
    خودمم راغب نيستم زياد ب معافى..
    کنار ميان باهام?

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سينوزيت دارم با آسم خفيف.. موقع دويدن سرفه شديد ميگيرم..حالت عادى ام سرفه هام چن دقيقه يه باره.. خودشون معافم ميکنن? چون با اين اوضاعم همون آموزشى داستان دارن با من! برا معافيت درخواست ندادم چون نخاستم ريسک کنم چون اگه رد ميشدم تو کميسيون,ميفتادم سال بعد و 24 ماهه .. اسفند اعزامم خودمم راغب نيستم زياد ب معافى.. کنار ميان باهام?
    مورد داشتیم پزشک پادگان تو دوره آموزشی به طرف گفته تو معافی برو اقدام کن . همه این مواردی که گفتی از نظر فرماندهان محترم قرتی بازی و فرار از رزم به حساب میاد مگر اینکه خلافش توسط پزشک درمانگاه اثبات بشه

9. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز، منم تقريبا شرايطم مثل شماست فقط 1 اسفند اعزامم، قبلا سه ماه و نيم ناجا بودم و آموزشي هم مركز وليعصر تبريز، لطفا اگه جواب سوالات تون رو پيدا كردين يا بعدا تجربه كردين اينجا مطرح كنين چون واسه منم سواله، اينكه كدوم مركز ميافتيم واسه آموزشي و مثل قبل 24-25 روزه اين آموزشي؟ و ... ممنون
    سلام هم رزم! لعنت به این سابقه خدمت قبلی! امریه مفت رو از دست دادم... خبری شد خبرت میکنم. من تبریزم پس ولیعصر بهتره واسم. ولی میگن اراک برخورد خوبی داره با تحصیل کرده ها

11. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان توی نیرو زمینی ارتش بعد اموزشی که مثلا افسر میشیم لباسمون چی هست؟ همون لباس اموزشیه یا یه چیزه ا پرستیژه؟؟
    پوتین چی؟تعطیله دیگه بعد 2ماه ان شا الله؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان دو سوال مهم دارم
    معاف از رزم تو کارت پایان خدمت میزنه معاف از رزم ؟؟؟؟؟

بعد معاف از رزم رژه نمیره درسته واریکوسل درجه 2 مثلا ؟؟؟؟
    اون سه روز اردو رو میبرن معاف از رزما رو ؟؟؟؟؟
    من میتونم بگیرم بگیرم به نظرتون ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

واقعا تصورات بعضی ها با واقعیت خیلی فرق میکنه...

سلام مرسی دوست عزیز که مثل همیشه راهنمایی کرده..
    من یگان امداد فاتب هستم(فرماندهی انتظامی تهران بزرگ)..

اصلا هم قصد ندارم تو کلاس های رانندگی خود ناجا شرکت کنم که هزینه ی کلاس های آموزشی رو ندم..
    فقط میخوام گواهی اشتغال به خدمتم رو بگیرم..خودم میرم آموزشگاه شخصی ثبت نام میکنم..

من نامه درخواست کتبی به فرمانده دادم و خودش هم گفت برات نامه اش رو زدم..
    ولی وقتی به منشی زنگ زدم گفت چون پایه پایین هستی بهت نمیدن !!
    این حرفش چقدر حقیقت داره..؟ اگه فرمانده برام کاری نکنه برم کارگزینی چی بگم ؟ بدون اینکه فرمانده گروهان بدونه هم میشه رفت از بالا برگه اشتغال به خدمت گرفت..!
    ببخش پستت از قلم افتاده بود.

مشکلی نداره، این حرفهم مسخره است، تمام کسایی که من دیدم میرفتن آموزشگاه، یعنی واقعیتش اصلا آموزش رانندگی ناجا ندیدم که بیاد برای سرباز آموزش بده.

توضیح دادم میری کارگزینی میگی من درخواست داشتم وضعیتش جی هست، اگه از فرمانده نامه نیومده باشه مشکل را مطرح کن، چیز خاصی نیست و خودشون حل میکنن.

چند سوال دیگه دمپایی بهمون میدن یا باید خودمون ببیریم؟
    پوتین هم من ارتش افتادم به نظرت هر پادگان پوتین مخصوص خودشو نداره؟ اگه ببرم و به اونجا نخوره باید بندازم دور
    دقیقا چه وسایلی با خودم ببرم تو پست اول اینجا نوشته ولی اینارو ببری یه گاری میشه
    فکر این مسایل را نکنین.

بله دمپایی جزو وسایل استحقاقی شما هست.
    خیر پوتین پوتین هست فرق نمیکنه، فقط بعضی جاها پوتین های متفاوت خاکی رنگ استفاده میشه که اونم معمولا کادری ها استفاده میکنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
    در مورد پوتین، من پوتین گردان رو دارم ولی یکم کوتاهه، در ضمن کمی خشک هم هست.
    به نظرت روش سرمایه گذاری کنم؟ یعنی ارزش داره واکس بزنم و بزارم جلوی بخاری تا چند ماه دیگه خوب نرم بشه؟
    ساق کوتاه بودنش رو چکار کنم؟ گیر نمیدن؟
    پوتین باید استاندارد باشه، اگه پست من را مطالعه کنید میبینید که نوشتم مال من کمی کوتاه بود ولی استاندارد بود چون مارکش فرق میکرد.

اون نیم پوتین هایی که تو بسیج استفاده میشه و یا میدن کوتاه میکنن قابل قبول نیست.

دوستان توی نیرو زمینی ارتش بعد اموزشی که مثلا افسر میشیم لباسمون چی هست؟ همون لباس اموزشیه یا یه چیزه ا پرستیژه؟؟
    پوتین چی؟تعطیله دیگه بعد 2ماه ان شا الله؟؟؟؟؟
    آموزشی 4 جیب هست و بعدش 6 جیب میشه (البته در ارتش) استتار هم همون هست، سرباز و کادر و... یه استتار می پوشن، البته بعضی یگانها موظف میکنن که یه نوار کنار شلوار داشته باشن که من از روال این تو ارتش خبر ندارم (آموزشی باید باشه من یگان منظورم هست)

پرستیژ چیه؟!!

یعنی چی پپوتین تعطیله؟ نظامی باید پوتین پاش باشه چه کارد چه سرباز

باز فرصتی شد یکی از مسایل حاشیه ای خدمت را بگیم، اگه میدونستیم از اول یه هند بوک جمع میکردیم.

اینکه شما در سپاه و ارتش و... فکر کنین ابهت نظامی دارین و... این زیاد نیست در واقع، بعد یه مدت حال کردن برای خودتون دیگه عادی میشه، البته این مورد از یه طرف بهتر هست، چون مردم هم با اینکه دقیق نمیدونن ولی چون حداقل ناجا را می شناسن با سربازهای دیگه راحت تر هست.

از طرفی سرباز ناجا بدبخت میبینی دنبال یه لونه ای هست برای سیگار همه چپ نیگاه میکنن چون فکر میکنن گشته و خودشون را جمه میکنن.

البته این را باید یادآور بشیم که سرباز ناجا خوب نسب به سربازهای دیگه طبیعتا قدرت بیشتری داره و این موردی هست که خیلی ها دوست دارن (طبیعت آدمی هست)

شده بود بچه ها کادر ارتش را (تو شخصی گری) چون مواد داشت تو بازرسی گرفته بودن، خود من زمانی که افسر گشت بودم یکبار یه نفر را گرفتیم که داشت مصرف میکرد، کادر ارتش ولی چون آخرش اخراج بود و فرمانده از دفعه قبل سپرده بود ولش کردیم رفت.

در نهایت اینکه سرباز ارتش و سپاه فقط نظامی هست ولی سرباز ناجا ضابط قضایی، ضابط قظایی یعنی اینکه شما قانونا وقتی داری میری مرخصی و در لباس هستی کسی بهت حکم جلب سیار نشون داد باید طرف را دستگیر کنی، مواردی که در آموزش میگن مثلا قتل و... باید اقدام کنی و...
    به همین دلیل کادری های ناجا وقتی میرن منزل شخصی میرن و میان.

البته من گفتم قانونا باید انجام بدین ولی کسی نره خر شه انجام بده جیم بزنین.

دوستان دو سوال مهم دارم
    معاف از رزم تو کارت پایان خدمت میزنه معاف از رزم ؟؟؟؟؟

بعد معاف از رزم رژه نمیره درسته واریکوسل درجه 2 مثلا ؟؟؟؟
    اون سه روز اردو رو میبرن معاف از رزما رو ؟؟؟؟؟
    من میتونم بگیرم بگیرم به نظرتون ؟
    خیر ولی در اطلاعات چیپ هست.

خیر رژه میرن، معمولا اعصاب و روان ها ول هستن.
    بله اردو را میرن.

15. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان واسه آموزشی میخوام خرید کنم و پوتین بگیرم حالا شما بفرما بغیر این دستکش و کلا ه هم بگیرم یا خودشون میدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •