تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2607 از 4751 اولاول ... 1607210725072557259726032604260526062607260826092610261126172657270731073607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,061 به 26,070 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

45 50 که خوبه ... من که هر شب با سرعت محدود شده خودشون (512) دانلود می کردم و 1.4 گیگ می گرفتم الان سرعتم رو برای یه هفته محدود کردن رو 128 چون به قول خودشوم زیاد دانلود می کردم!! مثلا خط 512 هم دارم!!

چیزی که میدونم اینه که باید روی اینها فشار بیارید

تا حالا دلم میسوخت برای این شرکت های isp که چرا مخابرات اونها رو از دور خارج کنه و جاشون رو بگیره، اما با این برنامه هایی که اخیرا درمیارن و دست مخابرات رو هم از پشت بستن هم شاید لیاقتشون این باشه که از صفحه روزگار محو بشن
    برای منم دقیقاً همینجوری شده امروز تماس گرفتم یه بند از قرارداد رو برام خوندن فکر می کنم دیگه دارن خیلی زیاده روی می کنن
    من رو باش که کلی براشون تبلیغ کردم گفتم سرویس خوبی ارائه میدن، فکر می کنم خیلی از شرکتای دیگه حداقل تا آخر دوره به تعهداتشون پایبندن شاتل که اصلاً اینجوری نبوده من 2 ساله مشترکم هر بار یه فیلم سیانسی در میارن به تموم دوستان قویاً توصیه میکنم از شاتل سرویس نگیرن و تحریمش کنن تا حداقل بدونن هر کار دلشون بخوان مجاز نیستن انجام بدن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرویس اکو 2 مگ من هم برای شب دوم سرعت بالاتر از 15 نمیره
    از ساعت 1 پشت خط منتظرم.امشب تکلیفمو با شاشتل روشن می کنم
    یه کاربر داشتیم به اسم m_pixel یادتون هست؟ میگفت اکو 2 مگ داشته ولی دان استریم رو چون زیاد دانلود کرده بوده آوردن روی 160 شاید واسه شما هم همین کار رو کرده باشند.

سلام
    الان داشتم دانلود می کردم.
    برای این که نوسان سرعتم را ببینم . چیز وی ... را وصل کردم بعد از چند دقیقه سرعت کاملا ثابت شد!!!
    الان داره با سرعت ثابت ۵۸ دانلود می کنه!! اکو ۵۱۲

این مربوط به شاتل هست؟ شاتل که پنلش گراف نداشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقایون من دیروز دورم تموم شد ولی برای دوره ی بعد که از امروز شروع میشه شارژ نکردم

ولی میبینم که سرویس فعال شده و همینطور که میبینین دارم ازش استفاده میکنم.

میخواستم ببینم حالا اگه نخوام دیگه شاتل بمونم و برم یه شرکت دیگه با توجه به این که چند مگ هم الان استفاده کردم

مشکلی پیش نمیاد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یک اشتباهی گردم ۲ ماه پیش سرویس ای دی اس ال را یک ساله کردم.
    حالا اگر بخواهم از خطم را جمع کنم پولم را پس می دهند؟؟
    اگر سرویس اکو دارید فکر نکنم پول شما رو پس بدهند ولی بهتره با نماینده فروش شهرتون هم صحبت کنید.

5. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

یه کاربر داشتیم به اسم m_pixel یادتون هست؟ میگفت اکو 2 مگ داشته ولی دان استریم رو چون زیاد دانلود کرده بوده آوردن روی 160 شاید واسه شما هم همین کار رو کرده باشند.

این مربوط به شاتل هست؟ شاتل که پنلش گراف نداشت.
    سلام
    این پنل چیز پی انم هست.
    نگو که این چیز پی ان سرعت را کم می کنه که با هم دعوامون می شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

سلام
    این پنل چیز پی انم هست.
    نگو که این چیز پی ان سرعت را کم می کنه که با هم دعوامون می شه.
    منم 1 نرم افزار مونيتور ترافك نصب كردم .و كل ورود خروج هامو log
    ميگيرم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من 27ام دوره سه ماهه ام تموم ميشه. ميخوام تمديد كنم، ميشه ترافيك باقي مونده اين دوره ام رو به دوره سه ماهه جديد انتقال بدم يا اينكه ميسوزه؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

نه دان استریم پایین نمیاد.خودشون سرعت دانلود رو شبانه برای مدت 5 شب تا 1 هفته به سرعت 128 یعنی 16 محدود می کنند
    جالبه که وقتی من ازش دلیل موجه و قانون نوشته شده خواستم یکی شیر بودن 1 به 10 رو گفت که بازم مال من باید بشه 200 نه 128 یکی هم اینکه شاتل می تونه هر وقت خواست در سرویس من تغییر ایجاد بده بدون اینکه به من اطلاع بده

خلاصه دیشب مسئولشون اقایی به نام رستمی با وقاحت تمام گفت همینه که هست و کاربرای پر مصرف اگر از شاتل برن جای دیگه هیچ موردی نداره و ما خوشحال هم میشیم
    من دارم میرم حضوری نمایندگی تکلیفمو روشن کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من اکو 128 دارم اوایل که گرفته بودم هرشب 300 - 1200 دانلود می کردم اما چند ماهی که گذشت سرعت رو کم کردند تا الان که اصلا شبها نمی تونم دانلود کنم سرعتم شده 4 - 5 کیلو
    از ماه رمضون تا الان همینطوریه که از مهرماه هم بدتر شده
    به این پشتیبانی هم که هرچی میگم فایده نداره

توی این هفته هم کلا 2 روز اینترنتم قطع بود زنگ زدم میگه توی مخابرات دارن تجهیزات adsl شما رو جا به جا میکنن
    بهش میگم چرا اطلاع ندادید میگه به ما ربطی نداره!!!!!!

نمیدونم چیکارکنم

به نظرتون ارت 2 ارزش هزینه کردن داره؟

اینکه سرعتت افت کرده با رفتن از آرت 1 به 2 حل نمیشه چون همه سرویسها افت کردن.اما بدون در نظر گرفتن افت سرعتها خب بله آرت 2 با 8 تومن اضافه ماهی 5 الی 8 گیگ اضافه میگیری و سرعت بالاتری داری پس صفحه های اینترنتی تندتر باز میشن و راحتتر توی نت میگردی.اگه از سرعتت ناراضی هستی بگیر امتحان کن چون بعدا میتونی دوباره درخواست کاهش سرعت بدی.
    البته در مراکز شلوغ که پورت خالی ندارن امکان درخواست کاهش سرعت وجود ندارد.

11. این کاربر از floorfilla73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ترافیک من تند تند تموم میشه بدون اینکه مصرف اینترنتم تغییر کرده باشه ؟! فکر می کنید دلیلش چی میتونه باشه؟

در ضمن انتی ویروسم avg هست و اپدیته و مطمئن ... هیچ نرم افزاری هم فکر نمیکنم اپدیت کنه خودش رو !

از چه راهی بفهمم مشکل از کجاست ؟!

شما باید مدتی ترافیکتون رو زیر نظر بگیرید ومونیتور کنید.حتی با آنتی ویروس آپدیت شده هم امکان آلوده شدن به ویروس وجود داره یا برنامه هایی نصب کرده اید که در اینترنت دریافت و ارسال خودکار دارن.
    همچنین کلا بهتره بچه های اکو از کانکشن PPPoE استفاده کنن تا کنترل بهتری روی ترافیک مصرفی داشته باشن.

13. این کاربر از floorfilla73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •