تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2606 از 3017 اولاول ... 16062106250625562596260226032604260526062607260826092610261626562706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,051 به 26,060 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من میخام برای یکی از دوستانم یه نت خوب بگیرم که شرمنده نشم همه سرویس دهنده ها رو بررسی کردم همه هم مینالیدن واقعا نمیدونم غیر از مخابرات واسش چی بگیرم از بس وضعیت نت داغونه . اینو یادم رفت خط هم پی سی ام نیست خوب دیگه اپارتمان همینه دیگه . حالا اگه از دوستان سرویس دهنده رو سراغ داره که سرویس به دردسری بده که افت کیفیت نداشته باشه و اینکه سرعتش از سرعت اسمی روزانه بیشتر باشه شبانه هم بشه یه نیم نگاهی بهش کرد قیمتش هم گرون نباشه چی رو میتونید پیشنهاد بدین البته من شاتل هم دیدم بنظر سرویسهاش گرون هستن حالا توصیه دوستان چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من میخام برای یکی از دوستانم یه نت خوب بگیرم که شرمنده نشم همه سرویس دهنده ها رو بررسی کردم همه هم مینالیدن واقعا نمیدونم غیر از مخابرات واسش چی بگیرم از بس وضعیت نت داغونه . اینو یادم رفت خط هم پی سی ام نیست خوب دیگه اپارتمان همینه دیگه . حالا اگه از دوستان سرویس دهنده رو سراغ داره که سرویس به دردسری بده که افت کیفیت نداشته باشه و اینکه سرعتش از سرعت اسمی روزانه بیشتر باشه شبانه هم بشه یه نیم نگاهی بهش کرد قیمتش هم گرون نباشه چی رو میتونید پیشنهاد بدین البته من شاتل هم دیدم بنظر سرویسهاش گرون هستن حالا توصیه دوستان چیه ؟
    فعلا بهترین ارائه دهنده های وب که از لحاظ قطع و وصلی 1/100 مخابراته ، سرعت عالی
    فقط باید ببینید مرکز مخابراتی پورت خالی داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فعلا بهترین ارائه دهنده های وب که از لحاظ قطع و وصلی 1/100 مخابراته ، سرعت عالی
    فقط باید ببینید مرکز مخابراتی پورت خالی داره یا نه؟
    همچین هم مالی نیست دیگه مخابرات از دیشب تا حالا 200 بار قطع شده نتم در صورتی که تمام خطم تا باکس رو خودم سولفات زدائی کردم مشکل مخابرات تازه داره سره چرکینش باز میشه مثلا کیانپارس یکی دو بار قطع میشه ولی منطقه ما تا دلت بخواد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    استفاده از اینترنت به خود کاربر برمیکرده یعنی باید دید که شخصی که میخواهید برایش اینترنت بگیرید چه استفاده ای از اینترنت میخواد بکنه
    در حال حاضر :
    برای دانلود در شب مخابرات ، برای بازی صبانت ، برای وب گردی شاتل و پارس انلاین
    مزایا و معایب :
    مخابرات
    مزایا: سرعت بالاتر از اسمی و شبانه رایگان از 1 الی 6 صبح ، پینگ به نسبت مناسب در حد 130
    معایب : عدم داشتن پشتیبانی درست و درمون
    صبانت
    مزایا : پینگ عالی برای بازی
    معایب : سرعت کم
    شاتل
    مزایا : داشتن پشتیبانی قوی ، سرعت بالاتر از اسمی در روز اما در شب در صورت دانلود زیاد محدود میشید به حدی که نمیتوانید حتی وب گردی کنید
    معایب :گران بودن قیمت سرویس ها و محدودیت در صورت دانلود کمی زیاد
    پارس انلاین
    مزایا: سرعت بسیار بالا در روز ، قیمت های مناسب ، پینکه نسب مناسب تر از مخابرات ، پشتیبانی قوی
    معایب: عدم داشتن شبانه رایگان
    همان طور که میبینی شرکت ها معایب و مزایا مختلفی دارند کاربرد دوست شما از اینترنت چیه؟

5. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من با DMTخطو میزارم رو 5مگ تا سه روز هم گذاشتم لینک نپروند و قطع نشد
    مشکل اینجاست که یه نویز ناگهانی و شدید به dslamها وارد میشه مثلا توجه کردم تو یه لحظه snrاز 19میاد رو 8 دوباره میره بالا دیگه حسابشو بکشید اونایی که snrشون 10یا 12باشه میره رو منفی
    باید دان استریمتون رو کم کنید که snr خیلی بالا بره تا با اون نویز قطع نشه
    Last edited by farshad0123; 15-08-2015 at 11:43.

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام
    امشب همش داره نتم قطع میشه جریان چیه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    امشب همش داره نتم قطع میشه جریان چیه
    snr خیلی نوسانش زیاد شده من الان با snr 19یهو میاد لب مرز و میخواد لینک بپرونه البته الان یک ساعتی میشه که ثابت شده رو 13
    Last edited by farshad0123; 15-08-2015 at 22:43.

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان مگه مخابرات به خطوط pcm اینترنت نمیداد حالا چی شده که میگه اگه خطتتون pcm باشه نمیتونیم اینترنت بدیم جالبه مرکز مخابرات هم هیچ خطی تو اون منطقه نداره که بشه خط معمولی گرفت اینم شد قوزه بالا قوز دیگه تنها گزینه میمونه مبین نت. اگه دوستان راهی رو میشناسن که بدرد بخوره ممنون میشم بگین

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان مگه مخابرات به خطوط pcm اینترنت نمیداد حالا چی شده که میگه اگه خطتتون pcm باشه نمیتونیم اینترنت بدیم جالبه مرکز مخابرات هم هیچ خطی تو اون منطقه نداره که بشه خط معمولی گرفت اینم شد قوزه بالا قوز دیگه تنها گزینه میمونه مبین نت. اگه دوستان راهی رو میشناسن که بدرد بخوره ممنون میشم بگین
    اصلا رو خط pcm نمیشه که adsl راه انداخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مبین نت قیمتاش گرونه.تقریبن دو برابر adsl .ولی میتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنی.البته از کیفیتش اطلاعی ندارم ولی قیمتاش تا اونجا که میدونم در حد همین adsl.
    توی تاپیک اینترنت استان خوزستان دیدم گاهی راجع بهش صحبت میکنن.برو یه تحقیقی بکن ببین چجوریه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by paveej; 16-08-2015 at 18:04.

13. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •