تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2606 از 4105 اولاول ... 1606210625062556259626022603260426052606260726082609261026162656270631063606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,051 به 26,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ارتش با لیسانس خوبه؟ درسته که ارتش باشی میفتی شهر خودت بعد آموزشی؟
    ارتش یک یگان و پادگان نیست، مجوعه ای از یگان ها با تعداد زیادی پادگان در کل کشوره ، مسلما کسی که در ستاد های ارتش در تهران خدمت میکنه با کسی که در یگان هاای دور افتاده هست هیج وقت نمی توان مقایسه کرد حتی اگر هم درجه باشند.از ابتدای سال جاری ارتش به لیسانس ها ، گروهبانی میده که مشخصا برای خیلی ها خوشایند نیست چون ۱- در اکثر پادگان ها ارتش افسرها کارت تردد دارند اما سرباز ها و گروهبان ها روز برگ هستند ۲- نگهبانی بیشتر نسبت به اقسرها ۳- در برخی از پادگان ها گروهبان ها ناحیه نظافت دارند یعنی صبح باید لااقل ۱ ساعت زودتر از افسرها در پادگان باشند.
    اما در ارتش قانونی نیست و هم برخی اوقات عملی نمیشه که همه در شهر خودشون باشند حتی با وجود شرایط داشتن مثلا فردی از بندر انزلی در نیروزمینی خدمت میکنه ، در این شهر نیرو دریایی داریم خب باید این فرد در نزدیکترین استان به محل اقامتش خدمت کنه (این برای فردی است که شرایط دار است) و از طرفی نمیشه از نیرو زمینی یه فرض به نیرو دریای رفت چون این روند پیچیده ای داره باید سسله مراتب ارتش تا فرمانده کل ارتش با ان موافقت کنند که میشه گفت واقعا امکان پذیر نیست .
    Last edited by mani6606; 04-12-2014 at 18:19.

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا این خوبه یا بد؟؟ من 01 افتادم با فوق لیسانس
    میدونید در ادامه تقسیماتش کجاست و ووظایفمون چیه؟؟
    تک پسر از مازندران همستم
    بدون شک یکی از بهترین پادگان ها اموزشی نیرو زمینی هم از لحاظ برحورد پرسنل کادر(در انجا به شما اقای دانشجو میگن) و هم از لحاظ امکانات.
    با توجه با تک اولاد ذکور بودن شما ، احتمالا در استان خودتون حواهید بود چون لشکر ۳۰ گرگان در ساری پادگان دارد فکر کنم به نام پادگان شهید فرامرزی باشه.

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان تو برگه که پست داده فک کنم ابی بود نوشته باید نمره سر شماره 4باشه میخوام بگم که اکثرا میگن روزه اول که میری لباس میدن برمیگردی اونوقت لازمه بریم لباس بدن بعد بیایم موی سر رو بزنیم؟
    و سوال دوم اینکه همه پادگان ها لباس که دادن میزارن بیای و اندازشون کنی؟ پوتین خودمون از نوع طبی یا بهمن بگیریم قبول میگنن گیر نمیدن مثلا تو دژبانی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان تو برگه که پست داده فک کنم ابی بود نوشته باید نمره سر شماره 4باشه میخوام بگم که اکثرا میگن روزه اول که میری لباس میدن برمیگردی اونوقت لازمه بریم لباس بدن بعد بیایم موی سر رو بزنیم؟
    و سوال دوم اینکه همه پادگان ها لباس که دادن میزارن بیای و اندازشون کنی؟ پوتین خودمون از نوع طبی یا بهمن بگیریم قبول میگنن گیر نمیدن مثلا تو دژبانی؟
    هیچ قانونی و بایدی نیست که حتما مرخصی بدن، نسبت به دوره آموزشی و پادگان آموزشی فرق میکنه، در یک پادگان بوده دوره ای که 3 روز مرخصی دارن و دوره بعدی 10 روز اول را مرخصی ندادن.

در نتیجه هب این امید نرین که برمیگردین.

پوتین هم موردی نداره برای توضیحات تکمیلی تر پست های من را نگاه کنید تو 1-2 پست 1 ماه اخیر توضیحات اجمالی دادم.

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

بازم سلام.یه سوال دیگه پیش اومد میگم من که تک پسرم بعد آموزشی چه نیروی انتظامی آموزشیمو گدرونده باشم چه ارتش میام استان خودمون؟
    یه سوالم اینکه من شماره کفشم یخورده بزرگه(45) پوتینا اگه کوچیک باشه من با دمپایی آبی رژه میرم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازم سلام.یه سوال دیگه پیش اومد میگم من که تک پسرم بعد آموزشی چه نیروی انتظامی آموزشیمو گدرونده باشم چه ارتش میام استان خودمون؟
    یه سوالم اینکه من شماره کفشم یخورده بزرگه(45) پوتینا اگه کوچیک باشه من با دمپایی آبی رژه میرم؟
    شرایط تک پسری داشته باشی فرقی نمیکنه چه ارگانی باشی و در استان خودت میوفتی.

پوتین رو باید با یکی دیگه عوض کنی یا خودت ببری بیرون تعویض کنی، از این خبرا نیست با دمپای بری، یه کاری می کنن شما سایز پات رو کوچیک می کنی و همون پوتین رو می پوشی

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

هیچ قانونی و بایدی نیست که حتما مرخصی بدن، نسبت به دوره آموزشی و پادگان آموزشی فرق میکنه، در یک پادگان بوده دوره ای که 3 روز مرخصی دارن و دوره بعدی 10 روز اول را مرخصی ندادن.

در نتیجه هب این امید نرین که برمیگردین.

پوتین هم موردی نداره برای توضیحات تکمیلی تر پست های من را نگاه کنید تو 1-2 پست 1 ماه اخیر توضیحات اجمالی دادم.
    چند سوال دیگه دمپایی بهمون میدن یا باید خودمون ببیریم؟
    پوتین هم من ارتش افتادم به نظرت هر پادگان پوتین مخصوص خودشو نداره؟ اگه ببرم و به اونجا نخوره باید بندازم دور
    دقیقا چه وسایلی با خودم ببرم تو پست اول اینجا نوشته ولی اینارو ببری یه گاری میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از دوستان کسی در مورد خدمت تو پلیس فتا اطلاعی داره چندتا سوال بپرسیم ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
    در مورد پوتین، من پوتین گردان رو دارم ولی یکم کوتاهه، در ضمن کمی خشک هم هست.
    به نظرت روش سرمایه گذاری کنم؟ یعنی ارزش داره واکس بزنم و بزارم جلوی بخاری تا چند ماه دیگه خوب نرم بشه؟
    ساق کوتاه بودنش رو چکار کنم؟ گیر نمیدن؟

12. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

در دوره ي آموزشي چه كارهايي است كه بايد انجام داد؟ اگر امكانش هست ليستي بگيد

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •