1024 رو بگیر به طور متوسط هر شب دو گیگ دانلود داری ! اگه 2 مگ رو بگیری هر شب به 6 گیگ نزدیک میشی ! البته بسته به شهر تون هم داره
پ ن پ نمیشه !
با طرح دو مگ راحت 5.5 گیگ رو هر شب دانلود کردید ! یک مگ هم دور و بر 2 تا 2.5 گیگ دانلود !
1024 رو بگیر به طور متوسط هر شب دو گیگ دانلود داری ! اگه 2 مگ رو بگیری هر شب به 6 گیگ نزدیک میشی ! البته بسته به شهر تون هم داره
پ ن پ نمیشه !
با طرح دو مگ راحت 5.5 گیگ رو هر شب دانلود کردید ! یک مگ هم دور و بر 2 تا 2.5 گیگ دانلود !
مرسی از پاسخ شما و بقیه دوستان...
والا من تهرانم..اصلا هم زنگ نزدم بپرسم برای 512 محدود ، کارت دانشجویی و... میخواد یا نه....
آخه میخوام یکساله بخرم که شامل تخفیف بشم.. چطوری 128 ثبت نام کنم بعدش به یکساله 512 تغییر سرویس بدم ؟
خواهش میکنم، شما تلفنی ثبت نام کن برای سرویس 128 ۴گیگ یک ماهه بعد از یک ماه از طریق پرتالش ۱ساله 512 بگیر بصورت اتوماتیک هم انجام میشه.
اصلا لازم نیس 128 اول سفارش بدی منم مث شما چیزی نداشتم برای اینترنت 512 ولی تلفنی سفارش دادم اومدن مدارک رو بگیرن اونو ندادم بعد 2-3 رو که انتم وصل شد زنگ زدن گفتن فکس کنید منم فکس نکردم 1،2 بار دیگه هم زنگ زدن ولی بازم من ارسال نکردم و الان 9 ماه گذشته و هیچ اتفاقی نیفتادهمرسی از پاسخ شما و بقیه دوستان...
والا من تهرانم..اصلا هم زنگ نزدم بپرسم برای 512 محدود ، کارت دانشجویی و... میخواد یا نه....
آخه میخوام یکساله بخرم که شامل تخفیف بشم.. چطوری 128 ثبت نام کنم بعدش به یکساله 512 تغییر سرویس بدم![]()
سلام دوستان من می خواستم پارس انلاین بگیرم حالا موندم چه سرویس رو بگیرم.برای دانلود بازی میخوام و معلوم نیست ماهی چقدر دانلود کنم بستگی به تعداد بازی ها داره.حالا دوستان می تونن کمک کنن چه سرویسی بدرد من می خوره که به صرفه هم باشه.
باتشکر
سلام
اگه میتونید شبانه دانلود کنید سرویس های محدود سرعت بالا ( یک یا دو مگ ) خریداری کنید ! هزینه سه ماه حدود 75 درمیاد که با طرح دو مگ محدود هر شب 6 گیگ به طور متوسط دانلود دارید !
![]()
کدوم مرکزید خط من رو که یکماهه روی 9 مگ بستن
سلام بلاخره منم خطم آپگرید شد ...
Status: Up Downstream Rate: 8928 kbps Upstream Rate: 1024 kbps
برای منم 9 مگ شده
تو شب زمان رایگان اون موقع هم 800 کیلو میده؟
بچه ها چند گیگ گرفتید 2تا 7 صبح با این سرعت؟
کسی تو این چند روز گرفته خواهشا بگه
Last edited by personal_68; 15-11-2013 at 01:25.
ببخشید دوستان یه سوال دیگه
نامحدود 512 وقتی او ن حجمش که فکر کنم 40 گیگه تموم میشه سرعت واقعیش چقدر میشه و دیگه کلا محدودیتی نیست با همون سرعت؟
یه سوال دیگه هم داشتم با سرعت 500 1گیگ چقدر طول میکشه تا دانلود شه؟
باتشکر
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)