باید اعتراض کنید که سرعت درون شبکه رو برگردونن...
انگاری چنتا سرور رو خاموش کردن برا عید گذاشتن کنار
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
باید اعتراض کنید که سرعت درون شبکه رو برگردونن...
انگاری چنتا سرور رو خاموش کردن برا عید گذاشتن کنار
نگران نباش دم عید همه چیز بر میگرده..برا چاپیدن
قلق اسیاچت دستمون اومده
سلام
لطفا پست ها رو در 1 پست قرار بدید و از زدن پست های متوالی خودداری کنید
آموزش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
دوستان اگه سایتهایی رو میدونن که سرور آسیاتکی هستند معرفی کنند ممنون میشم الان خیلی از سایتها از آسیاتک کوچ کردن مثل top2download
اسم سایت ها رو اینجا زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه اکثر سایت ها از روی آسیاتک رفتند حتی آپارات هم الان روی آسیاتک نیست
اپارات, اسیاتک نبود که بخواد از اسیاتک بره
اپارات سرورش از های وب بود و الانم همینه...
اگه منظورت برای محدودیت شبانه هست به این دلیله که یه هفته ای میشه اسیاتک سرعت سرور های شاتل/پارس انلاین/های وب رو محدود کرده و فقط از سرور خود اسیاتک سرعت محدود نیست!
مهدی یادم قدیم روی آسیاتک بود
البته شایدم من اشتباه میکنم تا الان اصلا دقت نداشتم این سایت ها سرورشون کجاست تا این محدودیت مزخرف آسیاتک درست شد
خیلی مسخره است رسما داره 10 مگ میفروشه ولی منظورش فقط سرورای خودش هست الان برای من طول روز هم محدود شده به 5 مگ
تو 195 ازشون شکایت کردم ولی یقین دارم نتیجه نمیده![]()
اره - سرور خارج برای همه ی اونایی که 1 مگ دارن روی 90 هست ولی داخلی (اسیاتکی) برای بعضی ها تا 1.3 مگ هم میره !
حتی سرویس 128 هم برای بعضی دوستان از سرور اسیاتکی تا 1.3 مگ هم میرفته یه میره !!!!
تو این لیست من نگاه کردم هیچ سایت دانلود فیلمی نبود ! هیچ سایت دانلود فیلمی نیست که سرورش اسیا تک باشه ؟
عجب پس این جوریه ! عجب بد شانس بودم پس من دفعه پیش از سایت هایی مثل سافت 98 هم سرعتم 90 بود !!!
راستی کاملا شانسیه ؟
من 100 درصد مطمئنم به گیت وی بستگی داره و گیت وی برای کل کرمان روی 10.152 هست که این گیت وی شبانش محدوده خیلی احتمالش کمه شبانت ازاد باشه. متاسفانه !
تاینی موییز(پولی) و نکست فیلم (رایگان) سرور اسیاتک هستند
یه نکته: ازاد بودن سرعت تایم رایگان اصلا به مرکز مخابراتی و پهنای باند بستگی ندارد نمونش هم دوستان اذریمگه میشه یک شبه پهنای باند مرکز اینقدر کم بشه !!!
و همونطور که قبلا گفتم اگه مشکل پهنای باند باشه سرعت دچار نوسان شدید میشه
Last edited by k1ozil; 11-12-2015 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)