دوستان ممنون . lt+ 1.9 داشتم آپ کردم چیزی نشد . پس
دوستانی که 1.9 دارن خبالشون راحت باشه .
دوستان ممنون . lt+ 1.9 داشتم آپ کردم چیزی نشد . پس
دوستانی که 1.9 دارن خبالشون راحت باشه .
تایید میشه. واسه 1.9 مشکلی ایجاد نمیشه. منم update کردم دیشب
البته (الان متوجه شدم!) بازی های ap25 دیگه اجرا نمیشه . (حتی با پچ جدیده) !!!
درسته... قفل AP2.5 از نو نوشته شده و فعلا نمیتونین بازیای AP2.5 رو اجرا کنین و باید تا آپدیت AGBX360 صبر کنین...
آقا جواب بدید تورو خدا این دفعه سومه که اینا میگم : من که ه ک نکردم کنسولما (0225 ) میتونم یه آپ داشبورد جدید بریزم که وقتی خواستم ه ک کنم مشکلی پیش نیاد ؟ ( یعنی هم جدید باشه هم ه ک شده باشه که بعدا دوباره منتظر یه LT+ جدید نباشم . ) مرسی . راستی من تا حالا این کارا نکردم باید برم از تو xbox live دانلود کنم یا از کامپیوتر هم میشه ؟ بعد باید بریزم رو فلش ؟ بعد چی کار کنم ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یه سوال دیگه : ماجرا این AP25 چیه ؟؟؟
و این جانگل فلشر چه کارس ؟؟
تورو خدا جواب بدید . مــــــــرســــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــی .
دوست عزیز من تا جایی که توی فروم تیم اکسکیوترز و سایر جاها خوندم شما میتونین آپ کنین... چون قراره PCB بگیرین... 9504ــی ها اگه اینو بریزن کنسولشون غیر قابل فلش میشه اما 0225 در حالت عادی همینطوریه
واسه ی نصبش هم هم میتونی از اینجا اینو دانلود کنی :
و اکسترکت کنی و فولدر system update (یه علامت دلار هم اگه اشتباه نکنم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) رو بدون قرار دادن داخل هیچ فولدری بریزی توی فلش ، بعدش هم بزنی به کنسول و کنسول هم میگه که توی این درایو که زدی فایل آپدیت هست میخوای آپدیت کنم؟؟؟ و تو هم همه ی سوالا رو میزنی آره...
AP2.5 هم قفلیه که روی یه سری از بازیا مث :
NFS HP
AC : BH
COD : BO
COD : MW2
Halo : Reach
هست... بازیای زیادی این قفل رو ندارن... خیالت راحت و تا چند وقت دیگه هم AGBX یه فکری واس این ریکد شدن AP2.5 میکنه...
جانگل فلشر هم نرم افزاریه که واسه ی در آوردن DVD Key درایو ، پاک کردن فرمویر درایو ، ریختن فرمویر روی درایو و... از اون استفاده می کنن...
فعلا دست نگه دار آپدیت نکن ممکنه مشکل ساز بشه
برای آپدیتم از هر دو روش می شه آپدیت کرد هم از طریق فلش هم لایو
Ap 2.5 همون 5 تا بازی که قفل امنیتی دارن
جانگل فلشر برای dump کردن dvd key درایو بکار می ره
خیلی خیلی ممنونم ازتون پس من اینا دانلود کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون pcb درستش میکنه ؟
دوست عزیز توی تیم اکسکیوترز که خبری نیس و 0225ــی ها آپ کردن... این فرمویر روی PCB اوریجینال تاثیر میزاره و باعث میشه که غیر قابل رایت بشه (روی 9504) اما 0225 که از اول PCBــش غیر قابل رایت هست ، دیگه این مشکلو نداره...
جانگل فلشر هم کاربرداش خیلی بیشتر از اینیه که شما گفتی... (ببخشید ولی گفتم اطلاع رسانی کنم دوستان گیج نشن...)
ممنون از اطلاع رسانی ولی من اصلی ترین کاربردشو گفتم! برای کسی که مبتدیه نمیشه خیلی وارد جزییات شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)