اره مودم 3372 به همراه روتر 3220 به علاوه یه انتن کوچیک که بردم بالا پشت بوم چون بدون انتن اصلا سیگنال نیس توی خونه
اره مودم 3372 به همراه روتر 3220 به علاوه یه انتن کوچیک که بردم بالا پشت بوم چون بدون انتن اصلا سیگنال نیس توی خونه
ببخشید این کدوم بسته میشه؟ نیست توی لیست بسته های ایرانسل
تااين هفته مى خوام اين مودم رو سفارش بدم کيفيت چطوره؟ من با تبلتم که ترى جى هس سرعتم 500-600 بعضى شبا تا ي مگ هم مى ره بااين مودم تاچ سرعنى مى تونم دان کنم؟
فاز ایرانسل یکی میشه ب من دقیقا بگه چیه؟؟
کلا 6 تومن امشب بسته خریدم ولی دکل خاموشه!! ساعت 2 شب به بعد هم بخوای بسته بخری بسته نا محدود بخری مینویسهapi failure
6 هزار ب فنا رفت جایی نیست من هزینمو بر گردونم؟!
Sent from my F8332 using Tapatalk
Last edited by MMDFullHD; 27-11-2016 at 02:22.
خیر عزیز اینقد کاربر زیاد میشه از سر کار میان خونه و بچه ها از مدرسه تعطیل میشن شبکه دیگ خیلی شلوغ میشه
بعد این ساعت ها تقریبا من سرویسی نداشتم ک سرعتتو این بازه و کیفیت افت نکنه!!
بهرحال بعضیا از سر کار میان خونه شروع به چت و دانلود ویدیو میکنن خلاصه رو همه isp ها اینطوریه
Sent from my F8332 using Tapatalk
دیشب منطقه ما ساعتای دو نیم قطع کردن بعدش امروز یکم سیگنال بهتر شده شاید برای شما هم دارن تغییرات میدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
روز جمعه دو تا بنده خدا اومدن سمت دکل نیمدونم میخواستن چیکار کنن ولی داشتن ازین طنابا ب خودشون میبستن درکل شبکه اینور ما مشکلی نداره
سرعت خوبه ولی یکی از سکتور هاش بدبختانه بد تنظیم کردن تغیری فعلا ایجاد نکردن اگه 4g پلاس بخوان فعال کنن خیلی اقایی میکنن.
منم واسه اولین بار امشب تست زدم سرعت تا 40 مگابیت میره با مودم 3372. لطفا در مورد باندها توضیح بدید کدوم بهتره بزارم تا اینجا فقط 1800 و LTE Advanced کار میکنن که روی 1800 سرعت کمه دلیلش چیه؟
![]()
لطفا برنامه ای برای گوشی معرفی کنید که اطلاعات سیگنال سیم کارت دوم گوشی را هم پشتیبانی بکند.
این برنامه را تست کردم جواب نداد.
Network cell info
یه سوال دیگه :
چرا توی یک مکان ثابت
دو برنامه open signal و
network signal info
موقع اتصال گوشی به اینترنت دو دکل متفاوت را نشون میدن ( توی حالت 3g ) ؟؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)