منظورم همون بود حالا بخاد دفترچه ارسال کنه مشکلی نداره ؟ باید بره پلیس+10؟
برگه سفید کی میاد بعداینکه دفترجه برفسته؟
منظورم همون بود حالا بخاد دفترچه ارسال کنه مشکلی نداره ؟ باید بره پلیس+10؟
برگه سفید کی میاد بعداینکه دفترجه برفسته؟
طبق گفت مسولان نظام وظبیفه افرادی که غیبت دارند اگر تا قبل از تاریخ ۲۲ بهمن سال چاری اقدام به ثبت مشخصات خود (پست کردن دفترچه ) کنند غیبت و اضافه خدمت ان ها بخشیده می شود. دفترچه رو از پلیس +۱۰ تهیه کنید. ۲ هفته بعد از ثبت مشخصات شما برگه سبز(حاوی تاریخ اعزام) و ۲ هفته قبل از اعزام برگه سفید(حاوی یگان و محل اموزشی) برای شما پست می گردد.
Last edited by mani6606; 04-12-2014 at 12:15.
سلام دوست عزيز، منم تقريبا شرايطم مثل شماست فقط 1 اسفند اعزامم، قبلا سه ماه و نيم ناجا بودم و آموزشي هم مركز وليعصر تبريز، لطفا اگه جواب سوالات تون رو پيدا كردين يا بعدا تجربه كردين اينجا مطرح كنين چون واسه منم سواله، اينكه كدوم مركز ميافتيم واسه آموزشي و مثل قبل 24-25 روزه اين آموزشي؟ و ...
ممنون
سلام دوستان اگه میشه جواب منم بدید. 19/9 اعزام هستم. روی برگه سفیدم آدرس محل آموزش رو زده و نوشته ساعت 10 صبح اونجا باشم. سوالم اینه که ساعت 10 باید برم نظام وظیفه و مارو میبرن یا باید خودم بلیط تهیه کنم برای اون شهر و خودم برم به اون پادگان ؟؟
از پلیس +10 پرسیدم گفت اطلاعی نداره.نظام وظیفه هم مسیرش دوره وقت نمیکنم برم.دوستان راهنمایی کنید در ضمن تهران هستم
10صبح؟ عجیبه من ماله هرکی رو دیدم 7صبح بوده
بهترین راه اینه که خودت بری تا دم در پادگان
حالا این خوبه یا بد؟؟ من 01 افتادم با فوق لیسانس
میدونید در ادامه تقسیماتش کجاست و ووظایفمون چیه؟؟
تک پسر از مازندران همستم
دوستان میشه برای آموزشی گوشی برد و موقعی که رسیدیم پادگان تحویل دژبانی دادش و برگشت پس بگیریمش ؟
اگه خواستی همچین کاری کنی حتما ازش رسید بگیر چونکه طبق تجربه یکی از دوستان ممکنه دژبان واسه تشویقی گزارش بده که اینو ازت گرفته نه اینکه خودت اومدی تحویل دادی![]()
اردکان مشکلی نداره. ببر و تحویل بده. یه کم غر میزنن و میترسونن ولی تا روز آخر برات نگه میدارن
ارتش با لیسانس خوبه؟ درسته که ارتش باشی میفتی شهر خودت بعد آموزشی؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)