من فری دانلود می کنم
توسایتش نوشته اگه روزانه زیاد مصرف کنی قانون اجرامیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من فری دانلود می کنم
توسایتش نوشته اگه روزانه زیاد مصرف کنی قانون اجرامیشه
دقیقا درست میگ.
اما این قانون برای شبانه ECO هم اعمال شده. کلاهبرداری
اما توی قرار داد من همچین چیزی ننوشته
اگه اینطور باشه من درخواست جمع اوری خط رو میدم
البته دیشب مثل ینکه کلا سرویس های اکو 2 مگ مشکل داشته چون قبل از اینکه من بگم سرعتم چنده خودش پرسید سرعتتون 2 مگ هست؟وقتی گفتم اره گفت باید امشب رو تحمل کنید فردا درست میشه
من ECO 512 هستم. 2 مگ که شبانه رایگان نداره!!!
سرویسهای اکو- آفیس ترافیک شب رایگان ندارد. نام سرویس: office 2048 / اداری
---
منم همینو بهش گفتم که تو قرارداد نیست گفت قانون جدیده.
خودش گفت لیست داریم و اسم شما تو لیست. اینطور که گفت لیست 300-400 نفریه که هر روز بهش اضافه میشه.
فقط تهران هست که اکو 2 مگ نداره و بجاش اکو آفیس گذاستند و اکو 2 مگ در شهرهای دیگه شبانه رایگان داره.
به به چه حالی کردممن یه شارژ یک ماهه گرفته بودم که امروز (جمعه)اخرین روزش بود ولی دیدم مصرف دورم صفر درصد شده انگار که شارژ کردم دوباره زنگ زدم نمنایندگی گفتن امروز جمعست به خاطر اونه و ساعت 12 قطع میشه؟؟!!! گفتم باشهاومدم اون 3 گیگ که داشتم مصرف کردم الان ساعت از 12 گذشته 100 مگ ازش مونده
(در عرض کمتر 4 ساعت 3 گیگ زد شبا میزاری واسه دانلود 2 گیگ بزور میزنه
) حالا می خواستم بدونم که من اینو مصرف کردم نیان بگن ترافیکت تموم شده بیا پولشو بده چون من شارژ نکرده بودم خودش داده بود؟
اون سه گیگ که داده بود همشو دانلود کردم
بعد فرداش قطع شد دو سه روز دیگه رفتم شارژ گرفتم به خوبی و خوشی الان دارم استفاده میکنم واسه شما هم اگه همچین اتفاقی افتاد برین دانلود کنین حالشو ببرین
![]()
Last edited by moh72; 05-11-2010 at 15:03.
بچه ها ART1 الان سرعتش چه جوریاست؟؟
این ECO128 تهران
![]()
سلام
من اکو 128 دارم اوایل که گرفته بودم هرشب 300 - 1200 دانلود می کردم اما چند ماهی که گذشت سرعت رو کم کردند تا الان که اصلا شبها نمی تونم دانلود کنم سرعتم شده 4 - 5 کیلو
از ماه رمضون تا الان همینطوریه که از مهرماه هم بدتر شده
به این پشتیبانی هم که هرچی میگم فایده نداره
توی این هفته هم کلا 2 روز اینترنتم قطع بود زنگ زدم میگه توی مخابرات دارن تجهیزات adsl شما رو جا به جا میکنن
بهش میگم چرا اطلاع ندادید میگه به ما ربطی نداره!!!!!!
نمیدونم چیکارکنم
به نظرتون ارت 2 ارزش هزینه کردن داره؟
امشب هم مثل دیشب سرعت بالاتر از 13 نمیره
اکو 128
دوستان راهکاری ندارید. دهنمون آسفالت شد
این دوره تموم بشه عمرا دیگه از شاتل سرویس بگیرم
دوستان پارس آنلای خوبه برم؟
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)