کی گفته بهینه می کنن؟
خبری شده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کی گفته بهینه می کنن؟
خبری شده؟
برای من یه بار sms بهینه سازی اومد. خوشبختانه بخیر گذشت و محدودیتی در کار نبود.
درود..
دوستان سرعت چلچله 20 گیگ برای شما چنده؟
واسه من با 10 بار ریست مودم به 100 kB/s میرسه !
احتمال میدم مشکل از مودمم باشه! چون واسه 7-8 سال پیشه! (همون مودمی که چندسال پیش آسیاتک میداد! corcess)
منتظر پاسختون هستم ..
من یه سوالی چند صفحه پیش پرسیدم کسی جواب نداد
سرعت شبانه سرویس 1 مگ سرور خارجی و داخلی برای همه روی 90 هست ؟ یا این سرویس هم برای بعضیا سرعت شبانش بالاتر هست ؟
سرویس من چهار مگ بود و سرعت شبم همین 90-100 بود. از اول تا آخر این سه ماه همین بود البته من دانلود شبانه زیادی نداشتم. روزم هم اوایل 250-300 بود بعد که اعتراض کردم و بقول خودشون رو 12 مگ بستند شب تغییری نکرد و روز مقداری بیشتر شد 350-400 رسید.
والا من همین 1 ماه پیش اسیا تک داشتم سرویسم 1 مگ بود سرعت شبانم 90-95 بود - بعید میدونم 4 مگ 90 باشه ! شاید مرکزتون خیلی شلوغ بوده
سرویس من چهار مگ بود و سرعت شبم همین 90-100 بود. از اول تا آخر این سه ماه همین بود البته من دانلود شبانه زیادی نداشتم. روزم هم اوایل 250-300 بود بعد که اعتراض کردم و بقول خودشون رو 12 مگ بستند شب تغییری نکرد و روز مقداری بیشتر شد 350-400 رسید.
چقدر این آسیاتک بد شده...تقریبا سه ماهه دارم ماه اول فقط خوب بود..ماه دوم که طرح شهاب نیم گیگ رو ده تومن روش کشیدن الان هم که یه هفته اس نه سایت کامل باز میشه نه میشه تلگرام رفت :| سرعت هم که کم کردن... دیگه باس به کجا پناه برد :| پیش به سوی مخابرات![]()
سلام
این سرعت طبیعیه تو آسیاتک یا فقط مال من اینجوریه ؟ (خیلی تلاش کردم این تستو بگیرم همش نصفه گیر میکرد)
سرویس شهاب 10 مگابیت - 10 گیگ
چون رو سرویس دهنده قبلیم با اسپید تست سرور ایران حداقل 11 مگابیت بود سرعت دانلودش
250 هست
این یکی دو ماهه سرعت پایینه
ولی دم عید دوباره برا جذب مشتری سرعتو بر میگردونن و خوش بحالمون میشه باز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)