تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2604 از 3347 اولاول ... 160421042504255425942600260126022603260426052606260726082614265427043104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,031 به 26,040 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان اینکه تومنطقه ما فقط موقع استفاده از تلگرام حس میکنم شدیدا سرعتا کمه به پهنای باند بین الملل مربوطه یا ازدحام کاربر البته امروز به نظر خیلی بهتره ولی تا دیشب چند شبی میشه که از عصر تا انتهای شب سرعت تلگرام نهایت ده تا بیست کیلو نشون میده که خیلی اعصاب خورد کن شده ولی نرم افزار های دیگه خوب هستن

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب این چیزی ک شما دارین میگین دلیلش واضحه
    رایتل کاربر نداره شاید تو منطقه اتون نتش خوبه
    ایرانسل از سه تا اپراتورای دیگ بیشتر کاربر داره بعد اون ساعتی که شما میگن اوج ترافیک هست طبیعی هست برای ما مثلا تو این ساعتا همراه اول 3 مگ 3جی میده

Sent from my F8332 using Tapatalk
    نه عزیز اتفاقا اصلا این طوری نیست یعنی میگی کاربرا همه قرار میذارن رآس ساعت نه شب یا هشت شب شروع کنن دانلود و راس ساعت 1 شب هم قطع کنن ؟؟؟؟؟ تصادفا هم در این بازه پارازیت شروع میشه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

این اینترنت 3G ایرانسل رو باید فعالش کنی ؟ من گوشیم سامسونگه گلگسی گرند هست وقتی وصل میشم اینترنت ایرانسل علامت E بالای صفحه گوشیم میاد و توی خونمون که اصن جواب نمیده

( من تهران هستم سمت شهرری ) توی شهر هم میرم یه موقع هایی خوبه ولی خارج از شهر تهران مثل داشتم میرفتم مشهد توی جاده خیلی خوب بود قطعی نداشت حالا این اینترنتی که من وصل

میشم همون اینترنت 3G هست آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان اینکه تومنطقه ما فقط موقع استفاده از تلگرام حس میکنم شدیدا سرعتا کمه به پهنای باند بین الملل مربوطه یا ازدحام کاربر البته امروز به نظر خیلی بهتره ولی تا دیشب چند شبی میشه که از عصر تا انتهای شب سرعت تلگرام نهایت ده تا بیست کیلو نشون میده که خیلی اعصاب خورد کن شده ولی نرم افزار های دیگه خوب هستن
    احتمالا برمیگرده به مشکل ایرانسل با سرور های خارجی ! گاهی وقتا سرعتش خیلی خوبه و یه وقتایی هم کم ...
    در مورد تلگرام این مشکل رو من هم دارم با ایرانسل و ISP های دیگه اکثرا سرعت خوبی دارن !

این اینترنت 3G ایرانسل رو باید فعالش کنی ؟ من گوشیم سامسونگه گلگسی گرند هست وقتی وصل میشم اینترنت ایرانسل علامت E بالای صفحه گوشیم میاد و توی خونمون که اصن جواب نمیده

( من تهران هستم سمت شهرری ) توی شهر هم میرم یه موقع هایی خوبه ولی خارج از شهر تهران مثل داشتم میرفتم مشهد توی جاده خیلی خوب بود قطعی نداشت حالا این اینترنتی که من وصل

اگر کنار قسمت انتن 3G و یا H باشه ، نشون دهنده اینه که به اینترنت نسل سوم دسترسی دارید !
    در تنظیمات mobile data (network) گوشیتون ، با انتخاب wcdma (3g) only در network mode میتونید به این شبکه متصل شید .

Last edited by mobile1199; 26-11-2016 at 16:55.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شهرری 3g خیلی ضعیفه اما جدیدا من 4g اونجا دیدم وصل شدم اما 3g رایتل اونجا ثبات خوبی داشت.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این سرعت با این سیگنال خوبه ؟

sent from Huawei mate 8

7. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

این سرعت با این سیگنال خوبه ؟

sent from Huawei mate 8
    عالیه یکم قدرت انتن دهیش بیشتر شه 50 تام میتونی بگیری من با 90 تا rssi 20 sinr 60 مگابیت میگیرم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عالیه یکم قدرت انتن دهیش بیشتر شه 50 تام میتونی بگیری من با 90 تا rssi 20 sinr 60 مگابیت میگیرم

والا قبلا rssi بهتر بود اما سرعت کم بود الان آنتن بردم بالا تر. Rssi ضعیف شد اما سرعت بهتر شد. کابل نمیرسه وگرنه بالاتر میبردم

sent from Huawei mate 8

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

والا قبلا rssi بهتر بود اما سرعت کم بود الان آنتن بردم بالا تر. Rssi ضعیف شد اما سرعت بهتر شد. کابل نمیرسه وگرنه بالاتر میبردم

sent from Huawei mate 8
    کاکا سعید مودم استفاده میکنی؟ چه مارکی؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بسته 100 6 ماهه براتون به صرفه نیست؟ گیگی 1900 میشه
    من الان دارم 90 گیگ میگیرم واسه 90 روز حدودا حدودا 70 تومنی با مالیات یکم بیشتر میدم
    میشه حدودا گیگی 800 تومن

12. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •