تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2604 از 2605 اولاول ... 16042104250425542594260026012602260326042605 آخرآخر
نمايش نتايج 26,031 به 26,040 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تهران و منطقه ۱۵ هستم. اسم مرکز مخابراتی مضحک هست.
    مشکل من دانلود هست. وگرنه که از همون ۸ سال پیش سرعت آپلودم ۱ مگ بوده.
    زندگی در ایران شده مثل ماقبل تاریخ و تمدن.

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تهران و منطقه ۱۵ هستم. اسم مرکز مخابراتی مضحک هست.
    مشکل من دانلود هست. وگرنه که از همون ۸ سال پیش سرعت آپلودم ۱ مگ بوده.
    زندگی در ایران شده مثل ماقبل تاریخ و تمدن.
    من چندین سال قبل و از ابتدا که روی این خط فعلیم اینترنت گرفتم مشکل سرعت آپلود داشتم، شاید تو تاریخچه پست های همین تاپیک بتونید پیداشون کنید
    داستان از این قراره که درسته سرعت آپلود تا 28 و حتی 29 مگابیت میرسید(الان به زور به 20 مگ میرسه و البته در دوره های مختلف روی 16 و 18 و 20 بسته شده بود) ولی سرعت آپلودم از همون اول حتی به 1300 کیلوبیت هم نمی رسید و خب انگار از اون طرف یه عدد بالاتر بسته شده و چون فاصله این دوتا یه وقتایی منفی میشه خطو ناپایدار میکنه مثلا الان 1022 بسته شده و ماکزیمم ریت 1020 هست، بر اساس تجربه متوجه شدم هرچی فاصله بین عددی که ست میکنن با عددی که ماکزیمم قابل دستیابی هست فاصله اش بیشتر باشه خط پایدار تر میشه
    چندین بار با مسئولین و مدیران مختلف تو دولت و مخابرات منطقه 4، تهران، ایران و سازمان تنظیم صحبت کردم که قول VDSL و فیبر دادن که هنوز که هنوزه بعد 5 سال عملی نشده
    شما برای اینکه روی ADSL بتونید سرعت آپلودی بیشتر از 1.3 مگابیت داشته باشید باید از annex m یا یه annex دیگه استفاده کنید(متاسفانه تو سازمان تنظیم و مخابرات کسی انگار صحبت منو متوجه نمیشه البته بچه هایی که تو شرکت های اینترنتی کار کردن متوجه میشن) یادمه یکبار تو منطقه چهار یه جای دیگه رو تست کردم اونجا هم شرایط همین بود ضمن اینکه یه عکس از زمانی که اینترنت 512 کیلوبیت داشتم پیدا کردم که اونجا هم آپلودم 1155 بوده ولی بچه های همین فروم عکس هایی گذاشتن که اگر اشتباه نکنم برای منطقه 6 بودن و مشکل آپلود نداشتن و تا 2400 یا همین حدود کار میکرد

سناریو خیلی روشنه شما وقتی سرعتی که بهتون تحویل میدن نزدیک به ماکزیمم ریتی باشه که خطتون ساپورت میکنه باعث ناپایداری میشه و من روی آپلود این مشکل داشتم و دارم، حتی سازمان تنظیم حق رو داد به من ولی متاسفانه هیچ موقع نتونستن مشکل حل کنن و با عذر خواهی و افزایش سرعت دانلود من بیخیال شدم
    الان نمیدونم چی شده از ابتدای بمباران ها و قطعی اینترنت مشکل من خیلی شدید شده و انگار اختلال آپلودم روی دانلودمم تاثیر گذاشته، دقت کنید که من از داخل کوچه بدون اینکه چیزی به ساختمان متصل باشه مودمو وصل کردم به پست آبونه(همین جعبه هایی که رو دیوار ساختمون ها تو کوچه هست) و همچنان مشکل پابرجاست، فاصله پست تا دستگاه مخابرات(MDU) کمتر از ۷۰ متر هست.
    یه موردی که برام علامت سواله اینه که تفاوتی بین تعویض فیوز که دوستمون گفت و تعویض پورت وجود داره یا نه چون قبلا یکبار ویس رو خطم قطع شده بود و فکر میکنم اومدن از همین MDU فیوزشو عوض کردن ولی تا حالا تجربه تعویض پورت تو همه این سال ها نداشتم
    صبر میکنم تا دوشنبه بعد از تعویض پورت ببینم نرخ قابل دسترس آپلودم تغییری میکنه یا نه
    Last edited by farid_givehchin; 06-07-2025 at 15:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من چندین سال قبل و از ابتدا که روی این خط فعلیم اینترنت گرفتم مشکل سرعت آپلود داشتم، شاید تو تاریخچه پست های همین تاپیک بتونید پیداشون کنید
    داستان از این قراره که درسته سرعت آپلود تا 28 و حتی 29 مگابیت میرسید(الان به زور به 20 مگ میرسه و البته در دوره های مختلف روی 16 و 18 و 20 بسته شده بود) ولی سرعت آپلودم از همون اول حتی به 1300 کیلوبیت هم نمی رسید و خب انگار از اون طرف یه عدد بالاتر بسته شده و چون فاصله این دوتا یه وقتایی منفی میشه خطو ناپایدار میکنه مثلا الان 1022 بسته شده و ماکزیمم ریت 1020 هست، بر اساس تجربه متوجه شدم هرچی فاصله بین عددی که ست میکنن با عددی که ماکزیمم قابل دستیابی هست فاصله اش بیشتر باشه خط پایدار تر میشه
    چندین بار با مسئولین و مدیران مختلف تو دولت و مخابرات منطقه 4، تهران، ایران و سازمان تنظیم صحبت کردم که قول VDSL و فیبر دادن که هنوز که هنوزه بعد 5 سال عملی نشده
    شما برای اینکه روی ADSL بتونید سرعت آپلودی بیشتر از 1.3 مگابیت داشته باشید باید از annex m یا یه annex دیگه استفاده کنید(متاسفانه تو سازمان تنظیم و مخابرات کسی انگار صحبت منو متوجه نمیشه البته بچه هایی که تو شرکت های اینترنتی کار کردن متوجه میشن) یادمه یکبار تو منطقه چهار یه جای دیگه رو تست کردم اونجا هم شرایط همین بود ضمن اینکه یه عکس از زمانی که اینترنت 512 کیلوبیت داشتم پیدا کردم که اونجا هم آپلودم 1155 بوده ولی بچه های همین فروم عکس هایی گذاشتن که اگر اشتباه نکنم برای منطقه 6 بودن و مشکل آپلود نداشتن و تا 2400 یا همین حدود کار میکرد

سناریو خیلی روشنه شما وقتی سرعتی که بهتون تحویل میدن نزدیک به ماکزیمم ریتی باشه که خطتون ساپورت میکنه باعث ناپایداری میشه و من روی آپلود این مشکل داشتم و دارم، حتی سازمان تنظیم حق رو داد به من ولی متاسفانه هیچ موقع نتونستن مشکل حل کنن و با عذر خواهی و افزایش سرعت دانلود من بیخیال شدم
    الان نمیدونم چی شده از ابتدای بمباران ها و قطعی اینترنت مشکل من خیلی شدید شده و انگار اختلال آپلودم روی دانلودمم تاثیر گذاشته، دقت کنید که من از داخل کوچه بدون اینکه چیزی به ساختمان متصل باشه مودمو وصل کردم به پست آبونه(همین جعبه هایی که رو دیوار ساختمون ها تو کوچه هست) و همچنان مشکل پابرجاست، فاصله پست تا دستگاه مخابرات(MDU) کمتر از ۷۰ متر هست.
    یه موردی که برام علامت سواله اینه که تفاوتی بین تعویض فیوز که دوستمون گفت و تعویض پورت وجود داره یا نه چون قبلا یکبار ویس رو خطم قطع شده بود و فکر میکنم اومدن از همین MDU فیوزشو عوض کردن ولی تا حالا تجربه تعویض پورت تو همه این سال ها نداشتم
    صبر میکنم تا دوشنبه بعد از تعویض پورت ببینم نرخ قابل دسترس آپلودم تغییری میکنه یا نه
    برای فعال کردن Annex M و آپلود 2 مگ باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن انجام بدن. توی پنل هم که نوشته طبق قانون سرعت آپلود حداقل یک هشتم سرعت دانلود باید باشه. معمولا با شکایت هم یخورده سخت قانع میشن انجام بدن و با منت انجام میدن. وقتی زنگ زدن و الکی گفتن خطت نمیکشه زیر بار نرید. بگید شما Annex M بذارید تا ببینم Max Rate آپلود چند میشه! خلاصه هر چی گفتن باید زیر بار نرید. ممکنه بگن همه سرویس های ما آپلودش یک مگه! بگید طبق قانون باید یک هشتم دانلود باشه و یک هشتم سرویس 16 مگ میشه 2 مگ... من در طول 3 سال دوبار مجبور شدم بخاطر این موضوع شکایت کنم! خیلی پر رو و بی ادبن! بار اول زنگ زد یه خانمی بود میگفت خطتت نمیکشه تو میدونی یا ما؟ میاییم ازت امضا میگیریم!!!بار اول انجام دادن و بعد چند ماه دوباره شد 1 مگ! بعد دیگه نیاز نداشتم شکایت نکردم تا حدود یک سال پیش که دوباره با شکایت مجبورشون کردم. ولی بار دوم سرعت دانلودم که قبلا 18 مگ میکشید شده 13 مگ! و گفتن تست کردیم بهترین و پایدار ترین حالت این شد و بیشتر نمیکشه! و چون به آپلود بالاتر نیاز داشتم بیخیال سرعت دانلود شدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از مرکز مخابرات تهران (مرکز مشهدی مهدی) حدود ۸ ساله که سرویس adsl با ۱۲۰گیگ و سرعت ۱۶ دارم. سرعتم حدود ۷ بود. بابت جنگ مدتی قطع شد و بعدش که وصل شد سرعت سرویس شده ۱ مگابیت! کارشناس از مخابرات امد و دید مشکل از سمت خودشون هست با اپراتور مستقر در مرکز مخابراتی مشهدی مهدی تماس گرفت او نیز مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت را تایید کرد و حتی فیوز هم تعویض کردند اما مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت حل نشد. از مسئولان کسی اینجا هست این مشکل را پیگیری کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه نتونستن حل کنن به بازرسی مخابرات شکایت کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

برای فعال کردن Annex M و آپلود 2 مگ باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن انجام بدن. توی پنل هم که نوشته طبق قانون سرعت آپلود حداقل یک هشتم سرعت دانلود باید باشه. معمولا با شکایت هم یخورده سخت قانع میشن انجام بدن و با منت انجام میدن. وقتی زنگ زدن و الکی گفتن خطت نمیکشه زیر بار نرید. بگید شما Annex M بذارید تا ببینم Max Rate آپلود چند میشه! خلاصه هر چی گفتن باید زیر بار نرید. ممکنه بگن همه سرویس های ما آپلودش یک مگه! بگید طبق قانون باید یک هشتم دانلود باشه و یک هشتم سرویس 16 مگ میشه 2 مگ... من در طول 3 سال دوبار مجبور شدم بخاطر این موضوع شکایت کنم! خیلی پر رو و بی ادبن! بار اول زنگ زد یه خانمی بود میگفت خطتت نمیکشه تو میدونی یا ما؟ میاییم ازت امضا میگیریم!!!بار اول انجام دادن و بعد چند ماه دوباره شد 1 مگ! بعد دیگه نیاز نداشتم شکایت نکردم تا حدود یک سال پیش که دوباره با شکایت مجبورشون کردم. ولی بار دوم سرعت دانلودم که قبلا 18 مگ میکشید شده 13 مگ! و گفتن تست کردیم بهترین و پایدار ترین حالت این شد و بیشتر نمیکشه! و چون به آپلود بالاتر نیاز داشتم بیخیال سرعت دانلود شدم.
    منم حدود یک سال دوندگی کردم و اساس پیگیریم هم همون مصوبه سازمان تنظیم بر مبنای یک هشتم بود و حق رو هم به من دادن(حکم سازمان تنظیم 2 بخش داشت 1-ترافیک اضافه برام در نظر گرفتن که مخابرات لحاظ کرد 2-سرعت آپلود درست کنن که نتونستن و من بازم پیگیر شدم)
    از همین ترفند هم استفاده کردن که سرعت دانلودمو کم کردن که من پیگیری نکنم(شما فکر کن به وزیر پیام دادم جوابمو دادن، معاونشون به صورت گمنام زنگ زدن مشکلمو پرسیدن...همزمان از مخابرات ایران و مخابرات تهران هم پیگیری میکردم، خلاصه داستان داشتم)
    این ترفندشون که سرعت دانلود کم میکنن به شدت غیر اخلاقیه و این که میبینم روی افراد دیگه هم همین کارو کردن نشون میده احتمالا سیستماتیک باشه
    یادمه از مخابرات ایران تماس گرفتن یه آقایی بودن خیلی مودب و محترم چند بار هم تماس گرفتن و خیلی پیگیری کردن نهایتا حتی با فعال سازی annex m هم یادمه سرعت آپلودم درست نشده(واقعا جزئیات یادم نیست حتی یاد اشتباه میگم و فعالش نکردن) ولی مطمئنم که آخرش عذر خواهی کردن گفتن واقعا دستگاه های ما بیشتر از این نمیکشه و سرعت دانلودم 18 مگ بود بعدا دیدم 20 مگ شده منم مثل شما گفتم ولش کن حالا دانلود زیاد شده
    امروز زنگ زدم اون تکنسین که اومده بودن از کوچه تست کردن و یه جورایی میخواست بپیچونه نهایت شماره مسئول مرکز مخابرات گرفتم و زنگ زدم قرار شد پیگیری کنن

6. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی تون. بازرسی مگه از خودشون نیست؟ فایده داره؟
    وضعیت من هنوز اینه: :(
    AX: A G.992.5 (ADSL2+)
    DW: 1.31 Mb/s SNR: 2.7
    UP: 0.93 Mb/s SNR: 5.6

پینگ:
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=106 time=116 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=106 time=118 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=106 time=116 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=106 time=310 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=106 time=268 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=106 time=119 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=106 time=117 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=8 ttl=106 time=118 ms
    64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=106 time=118 ms
    Last edited by mrhamed; 08-07-2025 at 13:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

پینگ:
    سلام
    از خودشون هستن ولی تجربه هایی داشتم که مورد از طریق بازرسی خودشون حل شده و کار به ۱۹۵ نکشیده

این مشکل خودمم ۲ روزه قراره مامور بیاد هنوز نیومدن، بیان نتیجه رو اطلاع میدم

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پینگ:
    شکایت به 195 معمولا جواب درستی نمیدن، بر عکس شرکت های دیگه! ولی از بازرسی بیشتر حساب میبرن.

- - - Updated - - -

پینگ:
    شکایت به 195 معمولا جواب درستی نمیدن، بر عکس شرکت های دیگه! ولی از بازرسی بیشتر حساب میبرن.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

سلام
    نتیجه مورد بنده این شد که یکم پیگیری کردم و مشکل با تعویض پورت حل شد
    الان خط بیشتر از ۱۰ ساعت هست ثابت و پایداره مونده
    پارامترها مثل قدیم شده ماکزیمم دانلود حدود ۲۶۵۰۰ و آپلود نزدیک به ۱۲۰۰ کیلوبیت

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    نتیجه مورد بنده این شد که یکم پیگیری کردم و مشکل با تعویض پورت حل شد
    الان خط بیشتر از ۱۰ ساعت هست ثابت و پایداره مونده
    پارامترها مثل قدیم شده ماکزیمم دانلود حدود ۲۶۵۰۰ و آپلود نزدیک به ۱۲۰۰ کیلوبیت
    خب خدا رو شکر حل شد. با این سرعت دانلود فکر کنم خیلی نزدیک مخابرات باشید. پرسیدید ببینید VDSL بهتون میدن یا نه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •