تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2604 از 4105 اولاول ... 1604210425042554259426002601260226032604260526062607260826142654270431043604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,031 به 26,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

در نظامی گری نه اینکه باید تختتون مثل قوطی کبریت باشه باید همه چیز یکدست باشه.

در مورد تخت من یادمه شبها میومدن و کسایی که مثلا روی ملافه ها می خوابیدن را به زور میکردن بین ملافه ها و یا هر از گاهی میمومیدن مگفتن پتو را جمع کنین ببرین حیاط تکون بدین و هر کسی سنجاق و... داشت تنبیهی می خورد.

غیر تخت حتی باید کمدها هم یکسان باشه، دمپایی ها لب چیپ، ساک فلام جا، اول حوله، گوشه های بیرونی حوله به سمت داخل کمد و...

وقتی میری مرخصی میگه آنکارد مرخصی کنین!

مصیبتی هست برای خودش، علی الخصوص برای کسایی مثل من که تختشون ورودی در آسایشگاه تخت اول بود و تو چشم بود....
    داداش خیلی سخته و شتری که دم خونه هر جوونی خوابیده ... و این شتر هم مدتش 2 سال هست ..2 سال اوج جوانی کم نیست ها ...

2. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان با برگ سبز مثلا من برگ سبز رو بگیرم یکی که اشنا داشته باشه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر خودم ؟؟؟؟ دو ماه اموزشی واسم مهم نیست بعد اموزشی برام مهمه اون 19 ماه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر ؟؟؟؟
    من امریه نیستما همین خدمت عادی رو میگم مثلا یارو بگه بریم ستاد فرماندهی کرمانشاه بگم بندازنت تو شهر کرمنشاه میتونه ؟؟؟ شدنی هست؟؟؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای بابا عجب گرفتاری شد پس حرف تخت شد اینم بپرسم که خودشون تعیین میکنن که کی تخت خوابش کجا باشه ..بالا بخوابه پایین بخوابه و از این حرفا!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ای بابا عجب گرفتاری شد پس حرف تخت شد اینم بپرسم که خودشون تعیین میکنن که کی تخت خوابش کجا باشه ..بالا بخوابه پایین بخوابه و از این حرفا!
    این طور که من قبلا سوال پرسیدم و متوجه شدم دست خودمون نیست که کدوم تخت باشیم یا بالا و یا پایین باشیم .

به ترتیب صدا میکنن و اسم ها رو میخونن باید تخت ها از اول پر بشه تا اخر . (حالا فکر کنم بالا یا پایین بودن توافقی باشه )

6. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان با برگ سبز مثلا من برگ سبز رو بگیرم یکی که اشنا داشته باشه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر خودم ؟؟؟؟ دو ماه اموزشی واسم مهم نیست بعد اموزشی برام مهمه اون 19 ماه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر ؟؟؟؟
    من امریه نیستما همین خدمت عادی رو میگم مثلا یارو بگه بریم ستاد فرماندهی کرمانشاه بگم بندازنت تو شهر کرمنشاه میتونه ؟؟؟ شدنی هست؟؟؟
    یکی از دوستان توضیح کمی دادن ولی..

ببینید اولا همه می خوان 19 ماه را شهر خودشون باشن، همه می خوان اداری باشن و خیلی ها هم پارتی دارن ولی غیر تعدادی نمیشه!

تقسیمات از مرکز هست یعنی پارتی شما باید اونقدر برش داشته باشه که شما را به تهران بسپره تا تقسیم کنند استان (اگه ناجا باشه) و یا پادگانی در استان خودتون، بعد حالا شما بیاین تقسیم بشین شهر خودتون! تازه حالا بیان اونجا هم یه پارتی ردیف بشه یه کار خوب بدن که اگه ناجا باشین و حتی شهر خودتون باشین به خودتون زیاد وعده ندین، فرمانده شهرستان با 28.5 سال خدمت داشتیم پنجشنبه ظهر میرفت خونشون شنبه صبح برمیگشت دیگه یه سرباز نباید زیاد انتظار داشته باشه.

در ضمن شما باید اواسط آموزش بعد مشخص شدن کد پرسنلی و قبل تقسیمات برای پارتی (اگه برش داشته باشه) اقدام کنید.

به ترتیب حروف الفبا شماره داده میشه و شما با همون شماره می شناسن، تخت و کمد ها هم همشون شماره دارن و بر اساس اون هر کی هر جایی افتاد هست.

البته بعضا شنیدم با ترتیب قد هم تقسیم میکنن ولی ما خودمون با حروف الفبا بودیم.

8. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تشکر بابت پاسختون
    این مورد آخر رو چون بعضیا میگن تاریخ اقدام مهم هست نه اعزام
    خواستم ببینم مدت زمان خدمتمون رو دقیقا کجا بهمون اعلام میکنن؟
    مثلا تو برگه سبز مینویسن یا سفید یا .....؟
    در اين دو برگه تنها به ترتيب تاريخ اعزام و نوع يگان مشخص ميشه و همچنين اگر غيبت داشته باشيد تعداد روزهاى اضافه خدمت نوشته شده، مشخصه اگر امسال اعزام شويد ٢١ و سال بعد ٢٤ ماه خواهد بود اما در مورد اينكه ايا تاريخ ارسال مهمه يا اعزام ، در صفحات گذشته در باره ان بحث شده، اما به نظرم بايد تا شروع سال جديد صبر كرد چون نظام وظيفه هم دو سال قبل در هنگام تغيير مدت قانون به ٢١ ماه قول و وعده داده بود كه افرادى در سال ٩٠ دفترچه پست كردند و خدمت انها در ٩١ است ١٨ ماه است اما چنين نشد.

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    از بچه های اعزامی دی ماه کسی برگ اعزامیش نیومده هنوز؟
    من قبلا 5 ماه خدمت کردم ( آموزشی ولیعصر) ناجا الان دوباره دفترچه فرستادم. تاریخ اعزامم دی ماهه. هنوز برگ سبز نیومده ببینم کدوم ناکجاآبادی افتادم برای آموزشی دوباره
    ناجا... درد، رنج، عذاب...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    اگه کسی محل اعزامش مشخص شده باشه بعد درخواست تمدید بده بازم همون جای قبلی می افته؟یا تغییر میکنه؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بالاخره تموم شد!

خدمتُ میگم.

اعزامی 1/4/92
    البته پایان دوره‌ هستم ولی به عبارتی دیگه تموم شد! هیچ وقت در حصرت روزای خدمت سربازی نخواهم بود اما اکثر روزامون دلخوشی و بی خیالی و جوونی و خنده و شادی بود که مسلماً دلتنگ اون روزا خواهم شد. همینطور احساس میکنم بهترین دوستام رو تو سربازی پیدا کردم نه تو دانشگاه و نه مدرسه... تو سربازی بود که با هم خدمتی های بزرگوار و باشعوری هم همنشین شدم و از بودن در کنار اونها احساس رشد و تعالی کردم البته نخاله و بد ذات و بی شعور هم درورمون زیاد بود که کاری جز تحمل از دستمون بر نمیومد. همینطور فقط تو خدمت سربازی بود که فهمیدم عشق تنها بین رابطه پسر و دختر خلاصه نمیشه عشق میتونه تو رابطه بین دو پسر هم شدیدا جریان داشته باشه بستگی داره ما عشق رو بفهمیم. عشق به بوس و عجیجم و... نیست.
    همچنین تو خدمت بود که سرانه مطالعه من به شدت بالا رفت و کتاب شد یار شب نشینی های من که تا ساعتها قفل میکردم تو کتاب یا اون بحث هایی که شبها راه مینداختیم از هر موضوعی، از هستی شناختی و یزدان شتاختی گرفته تا فلسفی و جامعه شناسی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و... و واقعا هم چقدر این بحث ها لذت بخش بودن و معمولاً تو بحثها به نتیجه میرسیدیم ولی روزایی هم که به نتیجه نمیرسیدیم کلی میخندیدیم و میرفتیم میخوابیدیم و از این که اینقدر باهم اختلاف عقیده‌ای داریم به هم دیگه فحش مؤدبانه میدادیم خخخخخ

پی نوشت: خدمت خوب است ولی اگر کسری داشته باشید بسیار خوبتر می شود!

پیِ پی نوشت: آدم ها تو سربازی به دو دسته تقسیم میشوند: سرباز آگاه و سرباز ناآگاه
    1. سرباز آگاه: از سربازی چیزهای زیادی برای ادامه زندگیشون یاد میگیرن و به اصطلاح به بلوغ فکری میرسن 2. ناآگاه: هیچ چیز نمی شوند و بعد از خدمت سربازی به عقده ها و نادانی شان افزوده میشود و در جریان نامتناهی جهالت به سر خواهند برد.

14. 8 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مثل اینکه اعزام دی همه افتادن ارتش، حداقل از 10-15 نفر پرسیدم همه ارتش بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •