تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2604 از 4751 اولاول ... 1604210425042554259426002601260226032604260526062607260826142654270431043604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,031 به 26,040 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نگاه کنین شاتل چقدر بی شرفه

الان حدود دوهفته هست که سرعت من من شبانه خوب شد و هرشب بین 1.5 الی 2 گیگ دانلود دارم

ولی سه روز هست که میزارم برای دانلود وقتی از خواب پامیشم میبینم فقط 200 مگ دان شد

تا صفحه اینترنت رو باز میکنم اتوماتیک صفحه شاتل باز میشه و مینویسه مشترک گرامی شما یک پیغاممهم دارید

وقتی کلیلک میکنم مینویسه با عرض پوزش اینترنت شما به صورت موقتی قطع میباشد اگر مایل هستید

که دوباره وصل شود
    بر روی دکمه زیر کلیلک کنید.

اینا دیگه چه بی شرف هایی هستن

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

با 128 دیشب 134 مگ دانلود رایگان داشتم تازه از ساعت 3 شروع به دان کردم
    اولین شبی بود که برای من اینجوری بود هرکی دان نکرده ضرر کرده

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

7

شاتل افتضاح شده پينگ رو كه حرفشو نزن همش 200.300 اين چه مسخره بازيي در آوردن بشون ميگي ميگن ترافيك مركز بالاست من خبر دارم تو منطقه ما بيشتر پارس آنلاين دارن بعد اينا ميگن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان اين شاتلي ها براي 128 اكو upstream downstream رو چند رو مودم تنظيم ميكنند؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

انگار امشب اوضاع بدجور خرابه
    سرعت دانلود من با اکو 2 مگ بالاتر از 15 نمیره
    پشتیبانی هم تماس میگیرم همه خط ها اشغاله
    ما که رفتیم بخوابیم

الان حدود دوهفته هست که سرعت من من شبانه خوب شد و هرشب بین 1.5 الی 2 گیگ دانلود دارم

ولی سه روز هست که میزارم برای دانلود وقتی از خواب پامیشم میبینم فقط 200 مگ دان شد

تا صفحه اینترنت رو باز میکنم اتوماتیک صفحه شاتل باز میشه و مینویسه مشترک گرامی شما یک پیغاممهم دارید

وقتی کلیلک میکنم مینویسه با عرض پوزش اینترنت شما به صورت موقتی قطع میباشد اگر مایل هستید

که دوباره وصل شود
    من که گفتم . در روز هایی که مناسبت های سیاسی میشه یه مقدار دسترسی به اینترنت سخت میشه.
    همیشه یه تقویم سیاسی داشته باشین اگه دیدن مشکل داره کانکشن اول تقویم سیاسی رو ببینید بعد به پشتیبان زنگ بزنید!
    اگه سالگرد مسئله خاصی باشه تنها جوابی که از پشتیبان ها میشنوید همین چیزایی که تو این 2 صفحه گفتین.

6. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من میخوام چیز پی ان بخرم به نظر شما چی بخرم که اولا سرعت دانم تو روز کم نشه چون 185 دان میکنم دوما سرعت دانم تو شب خیلی بالاتر باشه.ممنون میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

سرعت دانلود ارت 2 چقدره؟
    کسی نبود جواب من رو بده؟

پروفشنال radepa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Hollywood

پيش فرض

که دوباره وصل شود

اینا دیگه چه بی شرف هایی هستن
    قانون policy رو برات گذاشتند. طبق این قانونشون اگر از حد مجاز خودت دانلود کنی میری تو لیست. 1 هفته تحریمی بعدش دوباره درست میشی. حتی اگر همون حد قانونی خودت طبق قرارداد رو بگیری یعنی همون 1.5 خودت با سرعت واقعیت اگر 512 باشه.

برای منم گذاشتند.یک میل دادند گفتند به این بگو بررسی بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درووود!!
    Last edited by radepa; 05-11-2010 at 12:40.

10. این کاربر از radepa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که گفتم . در روز هایی که مناسبت های سیاسی میشه یه مقدار دسترسی به اینترنت سخت میشه.
    همیشه یه تقویم سیاسی داشته باشین اگه دیدن مشکل داره کانکشن اول تقویم سیاسی رو ببینید بعد به پشتیبان زنگ بزنید!
    اگه سالگرد مسئله خاصی باشه تنها جوابی که از پشتیبان ها میشنوید همین چیزایی که تو این 2 صفحه گفتین.
    دوست عزیز خود شاتل داره اعتراف میکنه با سیاست جدیدی که در پیش گرفتن تو ساعات شبانه اگه حتی 512 هم داشته باشی و به اندازه خط خودت دانلود کنی به جرم (!) دانلود زیاد برای یه هفته سرعتت رو روی 16K محدود میکنن

الان یه چیزی مد شده سرکتهای adsl تا مشکلی پیش میاد سریع حواله میدن مخابرات و از خودشون رفع تکلیف میکنن. الان که شاتل میگه از طرف خودشه، شما حواله میدی به مخابرات!؟

ماشالله هر روز یه برنامه ای داره این شاتل ... برای مدتی رپیدشر رو تو ساعات شبانه غیرقابل دسترس کرده بود، یه مدت Limiter گذاشته بود، الان هم با توسل به قرارداد و Fair Use Policyداره مسخره بازیهای جدیدش رو توجیه میکنه

من از مخابرات مشهد اطلاع موثق دارم که شاتل امکانات فنی و پهنای برای اینکه حتی به همه کاربرا شبها سرعت یک مگ برای دانلود رو بدن در اختیار دارن اما نمیدن ... چون الان صبانت تو مشهد مدتیه سرعت دانلود شبانه رو آورده پایین شاتل هم میخواد عقب نمونه، اما احمقها این رو در نظر نگرفتن که صبانت سرعت کاربراش رو به خط خودشون محدود کرده، اونی که یه مگ داره هنوز هم میتونه با یه مگ دانلود کنه ... اما شاتل اومده همه رو با هم آورده پایین

الان فقط منتظرم پارس آنلاین پورت یه مگ خالی کنه سوئیچ کنم روی اون، هرچند جریان بد و بدتره اما از این مسخره بازیهای شاتل دیگه خسته شدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این شاتل دزد شما رو هم محدود میکنه؟
    من Art 3 دارم ماه اولی که سرویسمو گرفتم هر شب 1.5 گیگ دانلود داشتم، ماه دوم کردنش 1.2 گیگ و الان متاسفانه شده 400 مگ!
    کسی راهی بلد نیست که بشه یه کاریش کرد؟ چون شبا V-P-N ره هم محدود میکنن، سرعت دانلود باهاش از 3 بالاتر نمیره!
    موقع قرارداد باید به قانون F.U.P توجه میکردی و دست کمش نمیگرفتی.

یک سوال از دوستانی که سرویس ART 3 رو دارن
    اگر مصرفمون از چند گیگ بالاتر بره بقول شاتل Fair Use Policy رومون اعمال میشه!!!!
    یا به زبونی دیگر میزان مصرف ماهیانه شما دوست عزیزکه این سرویسو دارید چقدره
    تو این پست شرح داده شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •