سلام
بعضی از بازی های xbox 360 اجرا نمیشن یا اصطلاحا" پچ نشدن آیا راه حلی برای اجرای اینجور بازی ها هست یا نه؟
سلام
بعضی از بازی های xbox 360 اجرا نمیشن یا اصطلاحا" پچ نشدن آیا راه حلی برای اجرای اینجور بازی ها هست یا نه؟
این آپدیت همین 2 ساعت پیش اومده یکی از دوستام آپدیت کرده بود می گفت دوباره cod اجرا نمیشه ولی با بقیه بازی ها درسته.
یعنی بعد از آپدیت 19می دوباره مایکرو آپدیت داده بیرون؟؟؟
کارش چیه؟تغییراتش چی بوده؟
الان سایت مایکرو رو چک کردم توی قسمت آپدیت که لینک دانلود جدید ترین داشبورد هست توی لینک دانلودش اینو داره : SystemUpdate_13599_USB.zip یعنی این بعد از 13146 هست ؟!
دوستان کسی آپدیت کرده ؟ فریمور اورجینال نمیشه ؟!
منبع :
دانلود آخرین آپدیت داشبورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق آخرین اخبار که Team- xecuter داده گفتن که آپدیت Safe هست برای LT1.9 !
منبع :
بازم مطمئن نیستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.... خبری بود بگین دوستان ... چه کنیم ؟ : دی
حسام!!! اینو من داده بودمااااا!!!
بچه ها مث که سیفه... حالا احتمالا من و حسام آپ کنیم خبر بدیم...
منابع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن دارم همینطور پیجا رو میخونم میرم جلو... اگه واس غیر 1.9ــی ها مشکلی نباشه عالیه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by .:PAR3A:.; 19-07-2011 at 21:42.
دوستانی که 1.9 ندارن به هیچ وجه آپدیت نکنن... مال من فرمویرش به استاک ریفلش شد و در نتیجه LT پرید...
من 13146 دارم و LT1.9
یعنی update کنم دوباره باید 1.9 بریزم روش؟ میپره؟
من که ه ک نکردم کنسولما میتونم یه آپ داشبورد جدید بریزم که وقتی خواستم ه ک کنم مشکلی پیش نیاد ؟ ( یعنی هم جدید باشه هم ه ک شده باشه که بعدا دوباره منتظر یه LT+ جدید نباشم . ) مرسی . راستی من تا حالا این کارا نکردم باید برم از تو xbox live دانلود کنم یا از کامپیوتر هم میشه ؟ بعد باید بریزم رو فلش ؟ بعد چی کار کنم ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یه سوال دیگه : ماجرا این AP25 چیه ؟؟؟
واللا من نمیدونم ولی مثل اینکه اگه 1.9 داشته باشین نمیپره... اگه میخواین با مسئولیت خودتون آپ کنین...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)