تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2603 از 4105 اولاول ... 1603210325032553259325992600260126022603260426052606260726132653270331033603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,021 به 26,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

خواهش ميكنم، البته من خودم هم 1 اسفند اعزامم اما قبلا سه ماه و نيم تو نيروي انتظامي خدمت كردم، محل آموزش همونطور كه خودت گفتي رندوميه و معلوم نيست كه كجا ميافتي، اگه خداي نكرده خداي نكرده جاي نسبتا بدي هم افتادي به اين فكر كن كه شرايط بدتر از اين هم ميتونس باشه، سعي كن پايين رو نگاه كني و نه بالا (يعني كسايي كه شرايطشون بدتر از تو هست مثلا كسايي كه امروز دفترچه ميفرستن و ميافتن ارديبهشت ماه و 24 ماه بايد خدمت كنن) فكر كردن به حال كسايي كه خدمت نميرن جز استرس هيچ فايده اي برات نداره، تازه من خدا رو شكر ميكنم كه چهار ستون بدنم سالمه و معاف نميشم، البته معافي هاي غيرپزشكي هم هست اما همونطور كه گفتم فكر كردن به اين جور مسائل جز اعصاب خردي هيچ فايده اي برات نداره
    موفق باشيد
    خواهش میکنم داداشبدبختی اینجاست که هیچ پیش بینی نمیشه کرد و مشخص نیس کدوم ارگان نیرو بیشتری میگیره(مگ اینکه عامل نفوذی و پارتی داشته باشی!)

صفحه قبل یکی از رفقا حرف قشنگی زد که خدمت تو عجب شیر کلاس خاص خوشو داره به این چیزا نیس مجتبی جون .اینجاست که بخت و شانس و از این حرفا تعیین کننده هست(برای اولین بار به شانس و تقدیر اعتقاد پیدا کردم)

فعلا تمرکزتو بزار واسه کنکور ارشد که امیدوارم قبول بشی و دیرتر بری(البته مشخص نیس 2سال دیگه وضعیت چی میشه شایدم مدتش بیشتر یا حتی کمتر بشه اما هرچی باشه با ارشد میری خدمت) زیادم فکر و خیال نکن...

اتفاقا منم قبلا میگفتن کاش معاف میشدم و از این حرفا .اما فکر میکنم خدمت بدردم میخوره و آدم میشم(البته منظوری ندارم و مخاطب حرفم خودمم!!!)
    ممنونم.
    ولی به نظرم مردترم بشیم باز 2 سال از بهترین روزای زندگیو تلف میکنیم.تو این دو سال آدم کارگریم بکنه 20 30 میلیون پس انداز میکنه.اونوقت ما میریم یاد میگیرم تختمونو چطور آنکادر کنیمو بریم نگهبانی بدیم نصف شب
    یه سوال.اگه اسفند نرم و تمدید کنم تا اردیبهشت برم با توجه به اینکه قبل سال 94 اقدام کردم 21 ماه خدمت میکنم یا 24؟

2. 2 کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

ببخشید منظور از معاینه پزشکی چه معایناتی هست ؟ و چه آزمایشاتی ؟

بعدش دوستان آیا در آموزشی واسه نگه بانی یا یگان واسه نگهبانی اسلحه با گوله واقعی میدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    معاینه به اونصورت نیست فوقش فشار خونتو بگیره. پلیس +10 یه فرم بهت میده که میبری پیش دکتری که معرفی میکنن یه چک لیست داره بهت میگه این بیماری هارو داری یا نه و تیک میزنه. اگه چیزی نگی یعنی سالمی. واسه من که دمش گرم خودش نه منشیش همه رو تیک زد. واسه همون تیکا کلی پول میگیره ازت.
    فقط اگه گروه خونتو نمیدونی باید بری آزمایش بدی که مشخص بشه.

4. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنونم.
    ولی به نظرم مردترم بشیم باز 2 سال از بهترین روزای زندگیو تلف میکنیم.تو این دو سال آدم کارگریم بکنه 20 30 میلیون پس انداز میکنه.اونوقت ما میریم یاد میگیرم تختمونو چطور آنکادر کنیمو بریم نگهبانی بدیم نصف شب
    یه سوال.اگه اسفند نرم و تمدید کنم تا اردیبهشت برم با توجه به اینکه قبل سال 94 اقدام کردم 21 ماه خدمت میکنم یا 24؟
    من نصف خدمتمو قبل از ادامه تحصیل رفتم. باور کن بهم بگن سخت ترین کاری که تو خدمت انجام دادی چی بود بخدا همین آنکادر تخته! نصف شب پامیشی چشات هنوز باز نشده هنوز دست و روت رو نشستی باید پاشی حجله عروس برای فرماندها درست کنی! بعدشم پشمای پتو رو برس بزنی! جالب بود که تو همون آموزشیی ما تو ارتش دو بار طریقه آنکادر تخت روشش عوض شد! یه بار میگفتن علامت بره زیر یه بار وسط ...

6. 3 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان با برگ سبز مثلا من برگ سبز رو بگیرم یکی که اشنا داشته باشه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر خودم ؟؟؟؟ دو ماه اموزشی واسم مهم نیست بعد اموزشی برام مهمه اون 19 ماه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان با برگ سبز مثلا من برگ سبز رو بگیرم یکی که اشنا داشته باشه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر خودم ؟؟؟؟ دو ماه اموزشی واسم مهم نیست بعد اموزشی برام مهمه اون 19 ماه میتونه کاری کنه بیوفتم داخل شهر ؟؟؟؟
    اگه بتونه تو مرکز یعنی تهران اعمال نفوذ کنه میشه، سخت هم نیست. موقع تقسیم امریه ها افراد دو دسته بودند: اونایی که میدونستن پارتی هاشون اعمال نفوذ کردن و با بی خیالی منتظر بودن که برگشون رو بگیرن و برن چون میدونستن کجا افتادن! خوب مناطق درب و داغون هم موند واسه کسایی که پارتیشون خدا بود! قیافه های بچه ها موقعی که جاسک و سیری و کنارک رو میشنیدن و سه فاز میپروندن واقعا غمگین بود. رشت و تهران و انزلی هم برای دوستان دارای پارتی موند (نیروی دریایی بود)

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

من نصف خدمتمو قبل از ادامه تحصیل رفتم. باور کن بهم بگن سخت ترین کاری که تو خدمت انجام دادی چی بود بخدا همین آنکادر تخته! نصف شب پامیشی چشات هنوز باز نشده هنوز دست و روت رو نشستی باید پاشی حجله عروس برای فرماندها درست کنی! بعدشم پشمای پتو رو برس بزنی! جالب بود که تو همون آموزشیی ما تو ارتش دو بار طریقه آنکادر تخت روشش عوض شد! یه بار میگفتن علامت بره زیر یه بار وسط ...
    آره داداش.اصلا فکرشم آدمو عصبی میکنه.با یه سری حرفا مثل مرد شدنو این جور خزعبلات سرمونو شیره میمالن بریم 2سال خرحمالیشونو کنیم..

10. 3 کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داش مجتبی حرفایی که زدی کاملا درسته..هیشکی دوس نداره 2سال اختیار زندگیشو نداشته باشه اما اگه اینجوری فکر کنیم هرروز ناامید تر و این معضل برامون سخت میشه..اولین چیز اینه که باید باهاش کنار اومد چاره ای هم نیس جواب سوالتو نمیدونم زود تر برو که زدتر هم تموم شه این لعنتی..که بعد افسوس نخوری چرا بموقع نرفتم

حسام جان فلسفه این آنکادر چیه؟ با مرتب کردن تختمون فرق داره(منظور همینی که الان انجام میدیم!) راهی هست این کارو نکنیم؟ مثلا پتو مسافرتی چیزی ببریم همونطوری مرتب باشه؟

12. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حسام جان فلسفه این آنکادر چیه؟ با مرتب کردن تختمون فرق داره(منظور همینی که الان انجام میدیم!) راهی هست این کارو نکنیم؟ مثلا پتو مسافرتی چیزی ببریم همونطوری مرتب باشه؟
    فلسفش اینه که اولا تختت مرتب باشه و بعدشم همه مثل هم باشن تا یکدست باشه، مثل اینکه لباس همه سربازا یکسانه و...فرقش با همینی که الان انجام نمیدم (من تخت داشته باشم یا رو زمین بخوابم رخت خوابم جمع نمیشه) اینه که یه خورده باید بهش ور بری مثلا پایینشو پاکتی کنی یا پشماشو به یه طرف فر بدی و از این کارها. راه فراری هم نداره البته بعضی افراد گل گشاد تر از من ، با سنجاق پایین و بالای پتو و تشک و ملافه رو به هم سنجاق می کردن موقع خواب میلولیدن زیرش که به هم نخوره و فردا صبح فقط یه خورده مرتبش می کردن! یعنی یه همچین انسان هایی! یه چیز تو مایه های کشیدن پلاستیک روی ظروف قبل از غذا خوردن برای نشستن اون ها!! البته کلا کار سختی نیست فقط اول صبی که آدم با خودش هم مشکل داره که من ساعت 4 صبح چرا باید بیدار شم دیگه حوصله تزیین بستر رو نداری. حدودا پنج تا ده دقیقه وقت لازم داره

14. 4 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خيلي از چيزا رو فلسفشو بايد اينطور فهميد كه فرض كني اگه اين كار نشه چه اتفاقي ميفته؟ اونم تو محيط پادگان با آدماي با شخصيت و فرهنگ و تربيت متفاوت! به نظرم مي‌ارزه اين كار رو بكنيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

در نظامی گری نه اینکه باید تختتون مثل قوطی کبریت باشه باید همه چیز یکدست باشه.

در مورد تخت من یادمه شبها میومدن و کسایی که مثلا روی ملافه ها می خوابیدن را به زور میکردن بین ملافه ها و یا هر از گاهی میمومیدن مگفتن پتو را جمع کنین ببرین حیاط تکون بدین و هر کسی سنجاق و... داشت تنبیهی می خورد.

غیر تخت حتی باید کمدها هم یکسان باشه، دمپایی ها لب چیپ، ساک فلام جا، اول حوله، گوشه های بیرونی حوله به سمت داخل کمد و...

وقتی میری مرخصی میگه آنکارد مرخصی کنین!

مصیبتی هست برای خودش، علی الخصوص برای کسایی مثل من که تختشون ورودی در آسایشگاه تخت اول بود و تو چشم بود....

17. 6 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •