تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2603 از 3195 اولاول ... 160321032503255325932599260026012602260326042605260626072613265327033103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,021 به 26,030 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

الان که آرکد دست دوم حدود 310 تومنه . یه جا قیمت گرفتم اگر گرون نکرده باشه ....

به نظر شما میتونم بعد تابستون زیر 300 بگیرم .

کلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟

halo هم انحصاریه ؟

یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
    فک کنم حدود دو سال پیش همچین قیمتی به زور پیدا میشده الان آدم خوبشون که یعنی فروشنده ی خیلی با خدایی هست دست دومشا میده 650 . یعنی این که به صرفه هست که بری اسلیم بگیری البته اگه مدل 0225 گرون نشده باشه . بعد تابستون که قیمتا میاد پایین ولی گفتم همچین قیمتی نیس .
    xbox بازیه خوب انحصاری زیاد نداره ولی برای kinect زیاده چون تکنولوژیه این دستگاها move نداره و kinect بدن و میشناسه و اسکن میکنه . بازی انحصاری xbox هست مثل : halo و ryse که بازیه فوق العاده ای هست که معلوم نیس کی میاد و ........ .
    همونطور که گفتم بله halo انحصاریه xbox ه ولی انگاری برا pc هم هست.
    از نظر من نگیر چون پوله اضافه داری میدی با همون ps3 حال کن ولی خوب بود که از اون اول xbox میگرفتی البته فرق آنجنانی ندارن . ولی kinect تکنولوژیه بالا تری داره نسببت به move که ماله ps3 هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انحصاریهاش:
    fprza-halo-gears of war-alan wake-.............
    360 توی بازیهای مالتی یعنی بازیهایی که هم برای پلی 3 و هم برای 360 میاد گرافیک بهتری داره
    استایل دسته ی 360 هم خیلی بهتره
    در کل میل خودته.ولی 360 هم داشته باشی بهتره چون بازیهاش هم راحتتر گیر میان و هم ارزونتره و ............
    در ضمن کینکت هم میتونی بگیری و ازش نهایت لذتو ببری
    از نظر بازی مولتی مشکلی ندارم .

گفتم که به خاطر انحصاریه .

البته ، کینکت اگه خواهری برادری چیزی تو بساط نداشته باشی بعد چند هفته دلتو میزنه :| من الان کینکتم رو دستم باد کرده
    نه کینکت که نمیگیرم . همینجوریشم ps3 بدون move برام با لوازمش 570 خرج بر داشته با دسته بیشتر حال

می کنم . که 150 بازی خریدم یعنی 700 پول دادم .البته کپی بازیم .

خوب طبیعتا تابستونا قیمت کنسول ها یه مقدار افزایش پیدا میکنه و بعدش قیمت ها دوباره به حالت قبل از تابستون بر میگرده.

GEOW
    Alan Wake
    HALO
    Forza
    Crackdown
    Fable
    The Darkness

و چند بازی دیگه که با PC مشترک هست.

بستگی به خودتون داره!

اگر خیلی بازی های انحصاریش رو دوست دارین و میخواین راحت و بدون دردسر بازی های مشترک رو انجام بدین و البته بودجش رو هم دارین به نظر من بخرید! ولی نه با هر قیمتی!

با fable خیلی حال میکنم . لامستب اسمشم قشنگه

مگه darkness انحصاریه ؟

من اینو برای ps3 دیدم توکامپیوترم بود .

به نظرت بعد تابستون آرکد فت به 250-300 که قیمت قبلا بود میرسه ؟

راستی من اگر xbox بگیرم باید برم یه کابل HDMI ورژن 2 بگیرم ؟

آخه این کابله که برای ps3 دارم ورژنش 3 هست فکر نکنم بخوره ؟

3. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کنم حدود دو سال پیش همچین قیمتی به زور پیدا میشده الان آدم خوبشون که یعنی فروشنده ی خیلی با خدایی هست دست دومشا میده 650 . یعنی این که به صرفه هست که بری اسلیم بگیری البته اگه مدل 0225 گرون نشده باشه . بعد تابستون که قیمتا میاد پایین ولی گفتم همچین قیمتی نیس .
    xbox بازیه خوب انحصاری زیاد نداره ولی برای kinect زیاده چون تکنولوژیه این دستگاها move نداره و kinect بدن و میشناسه و اسکن میکنه . بازی انحصاری xbox هست مثل : halo و ryse که بازیه فوق العاده ای هست که معلوم نیس کی میاد و ........ .
    همونطور که گفتم بله halo انحصاریه xbox ه ولی انگاری برا pc هم هست.
    از نظر من نگیر چون پوله اضافه داری میدی با همون ps3 حال کن ولی خوب بود که از اون اول xbox میگرفتی البته فرق آنجنانی ندارن . ولی kinect تکنولوژیه بالا تری داره نسببت به move که ماله ps3 هست .
    آخه من ps3 رو به خاطر اینکه بازی های انحصاریش زیاد گرفتم .

من دقیقا یادم قبله تابستون 250 بود 300 هم بود . الان چرا اینطوریه ؟

5. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

آخه من ps3 رو به خاطر اینکه بازی های انحصاریش زیاد گرفتم .

من دقیقا یادم قبله تابستون 250 بود 300 هم بود . الان چرا اینطوریه ؟
    اینجا ایرانه . معلوم نیس کی به کیه . الان با خداشون میده 600 650 دیگه چه برسه ناخداشون
    ناخدا جک اسپارو

7. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام دوستان . تا الان داشتم لایو بازی میکرم . خاموش روشن کردم ، حالا xbox live آپدیت جدید داره ! چیکار کنم ؟ آپ کنم ؟

9. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا ایرانه . معلوم نیس کی به کیه . الان با خداشون میده 600 650 دیگه چه برسه ناخداشون
    ناخدا جک اسپارو
    آره حق با توئه.

این ps3 هم شانس اوردم فرودین ماه گرفتم اگرنه الان باید 200-250 هزار تومن بیشتر میدادم.

ولی من این آرکد فت رو چند وقت پیش پرسیدم یه نفر دست دوم 310 میداد . حالا چقدر کار کرده خدا میدونه

سلام دوستان . تا الان داشتم لایو بازی میکرم . خاموش روشن کردم ، حالا xbox live آپدیت جدید داره ! چیکار کنم ؟ آپ کنم ؟
    آقا یه وقت آپ نکنی من شنیدم آپ بزنی کپی میپیره .

البته من که xbox ندارم از بچه ها شنیدم.

11. 2 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

آپدیت کنی فریمور درایوت اورجینال میشه و دیگه کپی اجرا نمیکنه .. بعد باید ببری بدی LT+ 1.9 بریزن برات که درست بشه !

13. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا ً آپدیت نکنید.اطلاعات بیشتر بدین.ورژن داشبورد فعلیتون چنده؟برای پیدا کردنش به Console Setting و بعد قسمت Information رو باز کرده و ورژن داشبورد رو بخونید.اگر میدونید فریمورتون چیه،اونم بنویسید.یعنی LT هست؟چه ورژنی؟

راستش منم سوالا شما رو دارم .

ولی تو دوره آزمایشی هستم.

هیچ کدوم ازپست ها نمی دونم چرا تایید نمیشه .

کلیم سوال دارم .
    دوست من تا اونجا که یادمه این تالار نیازی به تائید سوال نداره!الانم که پستتون رسیده سوالاتونو بپرسید تا اساتید جواب بدن و ما هم چیزی یاد بگیریم.
    تا حد توانم سعی میکنم راهنماییتون کنم چون فرمودین سوال دوست دیگمون رو دارید.
    آپدیت کنسو.ل ایکس باکسس دو حالت داره!یکی پدیت ورژن داشبورده که برای روانتر اجرا شدن بعضی بازی ها و تغییر محیط ویژوال کنسول انجام میشه!مایکروسافت گاهی با این آپدیت ها علاوه بر ارائه امکانات جدید مشکلاتی رو هم برای کاربران طرفدار کنسول های ه ک شده ایجاد میکنه.آپدیت دیگه مربوط به فریمور(نوعی رابط نرم افزاری بین دی وی دی درایو و مادربورد)کنسول میشه که ه ک اصلی کلیه کنسول های ایکس باکس با اعمال تغییرات روی این فریمور انجام میشه!اون مشکلی که با آپدیت داشبورد پیش میومد این بود که فریمور رو چه ارجینال و چه ه ک شده رو به یه فریمور ارجینال دیگه تبدیل میکنه و قابلیت کپی خور بودن رو از بین میبره.با کمی مطالعه و خوندن پست ها شما هم یک آپدیت گر حرفه ای میشین!در هر دو مورد!آسونه ولی دقت عمل میخواد.
    قیمت ها الکی گرون شده و من بعید میدونم حالا حالا ها کاهش قیمت داشته باشیم.مشکل اینجاست که بعد از تابستون تاریخ ارائه ی سه سری از بازی هایی که خیلی هم طرفدار دارن فرا میرسه و ممکنه حتی بعد از تعطیلات هم گرونتر بشه!ولی بهر حال هیچ چیزی روشن نیست!کنسول ایکس باکس دست دوم بهتره از آشنا بگیرید یا با یه حرفه ای در مورد خریدش مشورت کنید تا خدایی نکرده مورد دارشو بهتون نفروشن.مورد دار از این جهت میگم که بعضی ها که تعدادشونم متاسفانه زیاده،مهندسیشون گل میکنه میزنن کنسول رو داغون میکنن بعد یه جوری سر همش میکنن و میفروشن به دوستان نابلد!!!باد دقت کنید حتما ً کنسولی بخرید که تاریخ تولیدش بعد از سال 2009 باشه!تاریخ ساخت روی لیبل پشت کنسول خورده.
    مطلب مهمتر اینکه حتما ً حتما ً حتما ً پست اول این تاپیک رو بخون.
    سوالی بود بازم در خدمتم.

15. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Master Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرووووون خیابون پرستار

پيش فرض

آیا راهی هست که خودم متوجه مشکل گرماییش بشم ؟

. با این حرفی که شما میزنید احتمال داره بعد 2009 ها هم مشکل گرمایی داشته باشن .

یعنی پشتش زده باشه 2009 حله . شاید اونام خراب باشه ؟ از داخل کنسول چیزی رو نمیشه متوجه شد ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

من که ه ک نکردم کنسولما میتونم یه آپ داشبورد جدید بریزم که وقتی خواستم ه ک کنم مشکلی پیش نیاد ؟ ( یعنی هم جدید باشه هم ه ک شده باشه که بعدا دوباره منتظر یه LT+ جدید نباشم . ) مرسی . راستی من تا حالا این کارا نکردم باید برم از تو xbox live دانلود کنم یا از کامپیوتر هم میشه ؟ بعد باید بریزم رو فلش ؟ بعد چی کار کنم ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

18. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •