دوستان سرویس 128 محدود سرعت دانلود شبانش چنده؟
ممنون اگه در مورد 256 و 512 هم توضیح بدید!
دوستان سرویس 128 محدود سرعت دانلود شبانش چنده؟
ممنون اگه در مورد 256 و 512 هم توضیح بدید!
دوست عزیز 128 نامحدودسرعتش 1 مگ هست
حتما شما 20 گیگتو تموم کردی سرعتت کم شده
دوستان میخوستم یه چیزی رو به صورت شفاف و دوستاه بهتون بگم.
الان شما برید به مخابرات بگید که یه isp هستید و میخوایید اینترنت بگیرید ازشون , به نظرتون قیمت ---- ؟
سرویس اینترنت 1Mbps که دانلودش میشه 128KBps رو بهتون میده ماهی 900 هزار تومن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا باید یه isp پهنای باند خودش رو به صورت مجانی بزاره تا کاربراش دانلود کنن؟
آیا یه isp حاضره بخاطر دانلود رایگان کاربراش بره هزینه کنه و اینترنت فقط برای شبانه رایگان بگیره , در صورتی که سرعت روزانه خوب باشه؟
میخوام خودتون جواب بدید
دوستان تهرانی ممنون میشم سرعت دانلود سرویس 2 مگ و 1 مگ را در تایم رایگان شبانه ذکر کنید.
جناب پارس آنلاين يه مطلبي رو خدمتتون عرض کنم
اينترنت اختصاصي متقارن نامحدود رو هر 1 مگ شرکت هاي ISDP به مبلغ 350000 به کلاينت ها مي دهند. که هر چقدر چقدر سرعت بالاتر بره مبلغ کاهش پيدا مي کنه مثلا براي 4 مگ هر مگ مي شه 320000 تومان. حالا ببينيد شرکتي مثل پارس آنلاين که چند گيگ سرعت داره چقدر براش تموم مي شه پهناي باند. تازه اين قيمت اينترنت اختصاصي متقارن هست نه اينترنت اشتراکي ا به ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته دوم : شرکت زير ساخت هر stm1 که معادل 155 مگ هست رو به pap ها به مبلغ 30 ميليون تومن مي فروشه پس براي هر يک مگ اينترنت اختصاصي متقارن مي شه 194000 تومان. حالا با ضريب اشتراک 1 به 8 براي شما مي شه هر مگ 24250 تومان ولي شما چند به مشتري مي دهيد 219000 تومان تازه با محدوديت و نامتقارن. يعني 900 درصد گرانتر آيا واقعا اين انصاف هست.
حالا شما منصفانه به ما جواب بدهيد.
یعنی من سرویس محدود بگیرم رو 9 مگ هست خطم؟دوست عزیز 128 نامحدودسرعتش 1 مگ هست
بعد 256 نامحدود رو 2 مگ هست؟
ببینید شما هر سرویسی بگییرید بازم رو 9 مگ بسته شده این 9 مگ پهنای باند شماست
منتهی هر سرویسی سرعتش فرق میکنه 256 نا محدودم 1.5 مگه
دانلود شبانه 128 حدود 30 هست.
256 و 512 هم تقریباً همونه و زیاد فرق نداره. فکر نمی کنم در بهترین حالت هم بالای 100 باشه.
البته بستگی به منطقه ی مخابراتی و شلوغی و خلوتی هم داره.
واقعا منصفانه جواب دادید ؟ اون مبلغی که stm1 شما حساب کردید فقط هزینه اینترنت هست هزینه کارمند هزینه تجهزات پیشتبانی فنی و..... حساب کنید سر به فلک می کشه
شما در تایم رایگان 3 گیگ بگرید این 3 گیگ هر گیگ 500 حساب کنید چیزی محال هست باز روزی می شه 1500 ماهی می شه 45 یعنی دو برابر بیشتر از پولی که شما دادید .
در صورتی که انجمن هستند بچه ها 14 گیگ می زنن شبی حساب کنید گیگی 500 می شه حداقل 7 هزار ماهی 200 هزار .
الان اگه می بینید پارس داره این حال به کاربر هاش میده یک دلیل داره اون هم جذب مشتری هست که در بلند مدت می خواد سود کنه مگر نه این اکانت ها کلا ضرر هست.
نه از پارس اکانت دارم نه می خوام بگیرم دارم منصفانه نقد می کنم و این که الان بهترین شرکت در ایران پارس آنلاین هست اون هم با اختلاف خیلی زیاد ..
دوست عزيز لطفا خلط مبحث نکنيد و مباحث رو اشتباه و وارونه جلوه نديد
با هر مگ اينترنت اختصاصي متقارن مي شه 320 گيگ در ماه دانلود کرد. يعني هر گيگ براي pap ها مي شه 600 تومان ولي چند به مشتري مي دهند گيگي 5000 تومان.
اينترنتي که pap ها مي گيرند اختصاصي و متقارن هست ولي اينترنتي که مشتري ها مي دهند اشتراکي و نامتقارن هست.
در ضمن آيا هزينه سخت افزارها رو بايد مشتري ها پرداخت کنند و گران فروشي در حد 900 درصد باشه؟
بحث پارس آنلاين نيست بحث کل اين 11 شرکت pap و از جمله گران فروشي شرکت زير ساخت هست.
شرکت زير ساخت اينترنت 1 مگ اختصاصي براش 45000 تومان در مياد ولي 194000 به pap ها مي فروشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)