تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2602 از 4751 اولاول ... 1602210225022552259225982599260026012602260326042605260626122652270231023602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,011 به 26,020 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاتل افتضضاح ترين سرويس دهنده هست

من كه تو فاميل و دانشگاه و ... هركي ميگه ميگم هرچي ميخواي بگير جز شاتل

3 روز قطعي در اين هفته و بعدش هم 24 ساعته پينگ تايم بالا

C:\Users\Farzad>ping 85.15.1.12

Pinging 85.15.1.12 with 32 bytes of data:
    Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=280ms TTL=60
    Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=282ms TTL=60
    Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=280ms TTL=60
    Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=281ms TTL=60

Ping statistics for 85.15.1.12:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 280ms, Maximum = 282ms, Average = 280ms

C:\Users\Farzad>ping yahoo.com

Pinging yahoo.com [209.191.122.70] with 32 bytes of data:
    Reply from 209.191.122.70: bytes=32 time=569ms TTL=50
    Reply from 209.191.122.70: bytes=32 time=588ms TTL=50
    Reply from 209.191.122.70: bytes=32 time=570ms TTL=50
    Reply from 209.191.122.70: bytes=32 time=568ms TTL=50

Ping statistics for 209.191.122.70:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 568ms, Maximum = 588ms, Average = 573ms

واقعاً ديگه دارم تصميم ميگريم قطع اشتراك كنم با وجود اينكه من 1 ساعت قطعي هم برام ممكن نيست

2. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام
    اینطوری که من متوجه شدم مدیرای شاتل هیچ اطلاعی از بخش فنیشون ندارن !! من شهرستان هستم ...

2ماهه پیش منم این مشکل قطع شدنای وقتو بی وقتو داشتم شبها که کلا دیسکانکت از 1 تا 7 صبح
    با تماس تلفنی هم کاری نمیکردن یه روز رفتم دفترشون هرچی دهنم بود بارشون کردم جوابی هم نداشتن بدن واقعا چنتا آدم احمق که اصلا از اینترنتو شبکه سردر نمیارن مثلا توی بخش فنی هستن و فقط یه سری حرفارو حفظ کردن میگن .
    مدیرشونم توی دفتر نبود
    آخرشم گفتم میرم دفتر مرکزیتون تا حساب کار بیاد دستتون اینجا که صاحب نداره... که مدیرشون از راه رسید اومد کلی عذرخواهی کردو خوده مسئول فنیش اومد کلی غلط کردم بعد چند روزم عوضش کردن
    مدیره میخواست ترافیک مجانی بده بهم . گفت هروقت مشکلی داشتی به خودم بگو یه وقت فقط نری به تهران گزارش بدی ماهه بعدی هم بهم سرویسو با تخفیف داد
    بعد 2 روز مشکل کلا حل شد تقریبا قطعی دیگه نیست هروقت هم زنگ میزنم کلی عذر خواهی میکنن دیگه حرفی از مودمتو خاموش کن سرویست شرینگ هست و ازین حرفا بیخودی نمیزنن
    در کل اینکه مشکل با سرویستون دارید کوتاه نیاید تا درستش کنن ...
    Last edited by nihilnigritude; 04-11-2010 at 19:23.

4. 2 کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

امروز ساعت 10 - 14 -17 -20 بهم خود فني زنگ زد ودر رابطه با كيفيت سرويس سوال كرد!!!!!

اخر گفتم چه خبره !!! نه به اون كه اصلا زنگ نميزنيد نه به اينكه تند تند زنگ ميزنيد!! طرف خنديد و چزي نگفت!!

يه سوال براي من بوجود امده !!!! ايا سرويس art 1 داراي ترافيك رايگان هست يا نه ميشه ساعتش رو بگيد .

امروز پنجشنبه از ساعت 8 صبح كه وصل شدم تا همين حالا كه ساعت 8 شبه حالا همه ترافيكمو زده رايگان اما روزهاي پيش ترافيك رايگان نداشتم ۀۀۀۀ

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

امروز ساعت 10 - 14 -17 -20 بهم خود فني زنگ زد ودر رابطه با كيفيت سرويس سوال كرد!!!!!

اخر گفتم چه خبره !!! نه به اون كه اصلا زنگ نميزنيد نه به اينكه تند تند زنگ ميزنيد!! طرف خنديد و چزي نگفت!!

يه سوال براي من بوجود امده !!!! ايا سرويس art 1 داراي ترافيك رايگان هست يا نه ميشه ساعتش رو بگيد .

امروز پنجشنبه از ساعت 8 صبح كه وصل شدم تا همين حالا كه ساعت 8 شبه حالا همه ترافيكمو زده رايگان اما روزهاي پيش ترافيك رايگان نداشتم ۀۀۀۀ
    آرتها که مثلا نامحدودن ! دیگه زمانی بعنوان دانلود رایگان روش نیست
    حالا که اینقده تحویل میگرن از خودشون بپرس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آرت به صورت اسمی نامحدود شده ولی همون روال قبل هست فقط با این تفاوت که اون موقع بیشتر از 12 گیگ هزینش رو حساب میکردند الان 18 گیگ داری شبانه 1 تا 7 مجانی و پنجشنبه و جمعه هم مجانی . 18 گیگ هم از شنبه تا چهارشنبه بدون 1 تا 7 بامداد حساب میشه.آرت 2 که مثلا حجمش 20 گیگ بوده الان 20 و خورده ای شده . یعنی فقط اینا حجمش اضافه شده یخورده .
    ولی واقعا هم نامحدوده چون خیلی کم حساب میشه چون بیشتر مجانیه ولی واسه بچه های عشق دانلود کمه ولی اون ها اگر این هم وجود نداشت طبق قانون fair use policy زیاد مصرف میشد و تحت تاثیر این قرار میگرفتند . الان این درصد مصرف دوره که 18 گیگ هست یعنی اون قانون رو این شکلی معین کردند به صورت حجم که بیشترش میشه خلاف قانون.

8. این کاربر از sepehr73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم کاربران دیگه تو مشهد با مشکل من مواجه شدن یا نه

من خط 512 دارم و هر شب بعد از شروع ساعت دانلود رایگان با سرعت خط خودم دانلود می کردم
    از دو شب پیش دیدم سرعتم رو 16K محدود شده، بعد از دو روز پیگیری بالاخره بهم گفتن که چون شما بیشتر از حد مجاز دانلود کردی برای یک هفته سرعت شما روی 128 محدود شده!!!! اونم از طرف تیم فنی تهران!!
    تا الان با هر کسی فکر می کردم مسئول بوده صحبت کردم ... اینجا هم به تهران حواله میدن و میگن مشکل از تهرانه

کسی دیگه تو مشهد یا جای دیگه با این مشکل مواجه شده!؟ به نظرتون چیکار میشه کرد؟
    من شبی 4GB میگرفتم.الان مال منم روی 45 50 قفل شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

براي من 33.5 Downstream به Upstream37 هست و از اين تكون نميخوره خوبه يا نه!!!

من هنوز جواب سوالمو نگرفتم اين ترافيك رايگان من چيه!!! زنگ زدم فروش گفت سرويس art 1 a شباش تا 7 رايگانه- اما يه اپراتور ديگرش گفت نه رايگان نيست
    پرسيدم درصد مصرف در سرويس نامحدود چيه منو روشن كنيد !!! ! فكر كنم بدو بدو رفتن جواب سوال رو از بزرگترشون بپرسن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

براي من 33.5 Downstream به Upstream37 هست و از اين تكون نميخوره خوبه يا نه!!!

من هنوز جواب سوالمو نگرفتم اين ترافيك رايگان من چيه!!! زنگ زدم فروش گفت سرويس art 1 a شباش تا 7 رايگانه- اما يه اپراتور ديگرش گفت نه رايگان نيست
    پرسيدم درصد مصرف در سرويس نامحدود چيه منو روشن كنيد !!! ! فكر كنم بدو بدو رفتن جواب سوال رو از بزرگترشون بپرسن
    آرت به صورت اسمی نامحدود شده ولی همون روال قبل هست فقط با این تفاوت که اون موقع بیشتر از 12 گیگ هزینش رو حساب میکردند الان 18 گیگ داری شبانه 1 تا 7 مجانی و پنجشنبه و جمعه هم مجانی . 18 گیگ هم از شنبه تا چهارشنبه بدون 1 تا 7 بامداد حساب میشه.آرت 2 که مثلا حجمش 20 گیگ بوده الان 20 و خورده ای شده . یعنی فقط اینا حجمش اضافه شده یخورده .
    ولی واقعا هم نامحدوده چون خیلی کم حساب میشه چون بیشتر مجانیه ولی واسه بچه های عشق دانلود کمه ولی اون ها اگر این هم وجود نداشت طبق قانون fair use policy زیاد مصرف میشد و تحت تاثیر این قرار میگرفتند . الان این درصد مصرف دوره که 18 گیگ هست یعنی اون قانون رو این شکلی معین کردند به صورت حجم که بیشترش میشه خلاف قانون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطف كنيد بگيد اين فرم ثبت تلفني چي هست كه من وقتي حسابم رو در سايت شاتل باز ميكنم بهم نشون ميده و ميگه مشترک محترم، پیوستن شما به مجموعه بزرگ شاتل را خوش آمد می گوییم. سرویس شما آماده نصب شده است. این سرویس نحت قوانین جمهوری اسلامی ایران و مطابق با شرایط قرارداد و تعرفه های شاتل به شما ارایه می شود.با تکمیل این فرم و فشردن کلید تایید، ضمن تایید تاریخ شروع سرویس، امکان استفاده از تمامی خدمات را خواهید داشت.
    کاربر گرامی، تکمیل این اطلاعات و ارسال آنها به منزله تحویل گرفتن سرویس و شروع دوره مالی جنابعالی می باشد. در صورتیکه اطمینان ندارید، از انجام هرگونه اقدامی خودداری نمایید و با کارشناسان فنی تماس بگیرید.

من ميخوام بدونم چطور بايد انو رو پر كنم

اين قسمت "سرعت اتصال از کنسول مودم" رو چطور بايد پر كنم؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

لطف كنيد بگيد اين فرم ثبت تلفني چي هست كه من وقتي حسابم رو در سايت شاتل باز ميكنم بهم نشون ميده و ميگه مشترک محترم، پیوستن شما به مجموعه بزرگ شاتل را خوش آمد می گوییم. سرویس شما آماده نصب شده است. این سرویس نحت قوانین جمهوری اسلامی ایران و مطابق با شرایط قرارداد و تعرفه های شاتل به شما ارایه می شود.با تکمیل این فرم و فشردن کلید تایید، ضمن تایید تاریخ شروع سرویس، امکان استفاده از تمامی خدمات را خواهید داشت.
    کاربر گرامی، تکمیل این اطلاعات و ارسال آنها به منزله تحویل گرفتن سرویس و شروع دوره مالی جنابعالی می باشد. در صورتیکه اطمینان ندارید، از انجام هرگونه اقدامی خودداری نمایید و با کارشناسان فنی تماس بگیرید.

من ميخوام بدونم چطور بايد انو رو پر كنم

اين قسمت "سرعت اتصال از کنسول مودم" رو چطور بايد پر كنم؟
    مگه خودشون نیومدن برات نصب کنن؟باید بیان نصب کنن و این فرم رو پر کنن
    سرعت اتصال از کنسول مودم رو باید تو مرورگرت بزن 192.168.1.1 و یوزرنیم و پسور رو admin بزن و ببین چند هست

14. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •