تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2602 از 3745 اولاول ... 1602210225022552259225982599260026012602260326042605260626122652270231023602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,011 به 26,020 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تستارو دیدم زیره ۲۱۰ تا ۱۱۰ هست ولی میخوام بدونم سرویس گیم داره؟ چون پارس آنلاین داشت ولی اصن ثبات نداشت
    آسیاتک ثباتش بیشتره از پارس

چون آسیاتک در رقابته با پارس آنلاین چند ماه این دوم میشه چند ماه پارس ولی بیشتر آسیاتک میشه
    پارس آنلاین خودم داشتم فقط واسه اینکه قدیمیه و تو تمام شهر ها جزو اولین شرکتای اینترنت دهندس معروف شده وگرنه مفت نمی ارزه
    میخواستم ببینم سرویس گیمم داره این اسیا تک

Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
    سرویس گیم نداره اسیاتک
    حالا برما برعکس هست یعنی دوستانی که پارس دارند هم پینگ بهتر دارند و هم تایم اوت کمتر ولی اسیاتک هم پینگش بالاست و هم تایم اوتش

حالا شاید شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه به هر حال شمام بیاید اسیاتک یه مدت هم با قیمتهاش اشنا بشید که ماشالا چقد گرونتر از بقیه سرویس میدهند و هم با تایم اوت و پینگش شاید شما جز اون دسته باشید که راضی هستند دیگه نمیشه قضاوت کرد گفت برای همه خوب نیست.

2. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ایشالا که برای ما خوب باشه
    که عمرا نیست !!!
    اینقدر شرکت عوض کردم که خسته شدم دیگه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

برای اسیاتک باید پول خرج کنید!!
    کف قیمتها برا سرویسی که دانلود شبانه داشته باشه (حداقل شبی 1 گیگ) سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجمه که بیست و هفت تومن در میاد
    نه منظورم اون سرویسی بود که تو سایت زده جشنواره . از 2 تا 8 صبح شبانه با 80% تخفیف . 60 تومن که اولشه و تقریبا 140 تومن هم گیگ بخریم روش میشه 200 گیگ در کل که کافیه واسه من . میمونه سرعتش که نمیدونم چجوریاست . دوستان اگه میدونند در مورد این سرویس اطلاعات بدن .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه منظورم اون سرویسی بود که تو سایت زده جشنواره . از 2 تا 8 صبح شبانه با 80% تخفیف . 60 تومن که اولشه و تقریبا 140 تومن هم گیگ بخریم روش میشه 200 گیگ در کل که کافیه واسه من . میمونه سرعتش که نمیدونم چجوریاست . دوستان اگه میدونند در مورد این سرویس اطلاعات بدن .
    اگر منظورتون سرویس آ مثل اسیاتک هست که بنده خریدم 60 تومن سرویس خام حساب کرده بعد ابونمان و مالیات و نمیدونم حق رانژه و اینا میاد روش و میشه 88 هزار رو خورده ای که شما بگو 90 تومن با ثبت نامت در میاد برای منکه 90 تومن شد. بعد 140 گیگ حجم هم اضافه منظورتونه میخواید بخرید؟ میشه 280 هزار تومن هم بابت 140 گیگ

حالا جمع 90 با 280 هزار تومن رو محاسبه کنید باید پرداخت کنید برای این سرویس با 200 گیگ حجم

90+ 280 =370
    مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 2790444ريال

Last edited by amin885; 09-12-2015 at 19:15.

6. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگر منظورتون سرویس آ مثل اسیاتک هست که بنده خریدم 60 تومن سرویس خام حساب کرده بعد ابونمان و مالیات و نمیدونم حق رانژه و اینا میاد روش و میشه 88 هزار رو خورده ای که شما بگو 90 تومن با ثبت نامت در میاد برای منکه 90 تومن شد. بعد 140 گیگ حجم هم اضافه منظورتونه میخواید بخرید؟ میشه 280 هزار تومن هم بابت 140 گیگ

حالا جمع 90 با 280 هزار تومن رو محاسبه کنید باید پرداخت کنید برای این سرویس با 200 گیگ حجم

90+ 280 =370

البته من اشتباه گفتم 200 گیگ . منظورم 140 تومن گیگ بخریم و بشه 200 تومن در کل که واسه شبی یک گیگ کافیه + مصرف روزانه . حالا سرعتش شبا چطوره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تستارو دیدم زیره ۲۱۰ تا ۱۱۰ هست ولی میخوام بدونم سرویس گیم داره؟ چون پارس آنلاین داشت ولی اصن ثبات نداشت
    آسیاتک ثباتش بیشتره از پارس

چون آسیاتک در رقابته با پارس آنلاین چند ماه این دوم میشه چند ماه پارس ولی بیشتر آسیاتک میشه
    پارس آنلاین خودم داشتم فقط واسه اینکه قدیمیه و تو تمام شهر ها جزو اولین شرکتای اینترنت دهندس معروف شده وگرنه مفت نمی ارزه
    میخواستم ببینم سرویس گیمم داره این اسیا تک

نه بابا آسیا تک هم مثل ایرانسل هست فقط برا دانلود شاید خوب باشه پینگ مینگ ولودینگ تعطیل. سه ماه داشتم جیگرم خون بود بازی wot که دو ساله بازی میکنم از وقتی آسیا تک گرفتم میدیدم همش بازنده هستم. به طرف شلیک میکردم بهش میخورد امتیاز ازش کم نمیشد. از اون طرف تیر غیب بود که روانه میشد یعنی طرف داره منو میزنه اما من نمیبینمش.... دیروز تخلیه کردم از شررش راحت شدم هنوز هم زمان داشتم و هم حجم اصلا سرویس گرفتن از شرکت‌هایی که اینترانت هم دارند بدرد نمیخوره مثل این بقال ها که تو ماستشون آب میکنند بنظرم این آسیا تک هم قاطی سرویسهایی اینترنت ارزانترش "اینترانت" قاطی میزد! . اون هایی که تصور میکنند شرکت‌های بزرگتر سرویس بهتری میدن اشتباه میکنند. کیفیت سرویس فقط به مدیریت و سیاست های سرویس دهنده بستگی داره . درسته زیر مجموعه ها در خریدن پهنای باند مشکل بیشتری دارند اما وقتی استاندارد واگذاری وضریب اشتراک رو رعایت کنند به اندازه پهنای باند موجود سرویس میفروشند ديگه. اتفاقا تا جایی من دیدم محدودیت ها در شرکت‌های کوچک میتونه کمتر هم باشه. منکه از سه سال از همیارنت که یک شرکت بومی شیراز هست گرفتم سه دقیقه قطعی نداشتم. سرویس512 اش از چهار مگ آسیاتک سرعت دانلود بهتری داشت هم روزانش و هم شبانه کاملا رایگانش . نه مشکل پینگ داشتم و نه لودینگ.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته من اشتباه گفتم 200 گیگ . منظورم 140 تومن گیگ بخریم و بشه 200 تومن در کل که واسه شبی یک گیگ کافیه + مصرف روزانه . حالا سرعتش شبا چطوره ؟
    به نظر برای شما مناسب باشه این سرویس اگه ماهی بیست گیگ دانلود شبانه+ 5 گیگ حجم روزانه کافی باشه میشه 16 تومن حجم اضافی برای 4 گیگ که در ساعات شبانه استفاده کنی میشه 20 گیگ
    در مجموع حدود بیست و دو تومن میشه

البته تا اطلاع ثانوی میشه حجم های اضافی رو از طریق سریال شهرزاد نصف قیمت خرید!! یعنی میتونید 8هزار تومن برای 4 گیگ (20 گیگ شبانه) بدید

یکی از دوستا در پستهای قبلی گفته بود که برای شهرزاد دیگه کد نمیفرستن که درست نیست... من خودم دیشب گرفتم
    Last edited by misam5526; 09-12-2015 at 22:29.

10. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر برای شما مناسب باشه این سرویس اگه ماهی بیست گیگ دانلود شبانه+ 5 گیگ حجم روزانه کافی باشه میشه 16 تومن حجم اضافی برای 4 گیگ که در ساعات شبانه استفاده کنی میشه 20 گیگ
    در مجموع حدود بیست و دو تومن میشه

البته تا اطلاع ثانوی میشه حجم های اضافی رو از طریق سریال شهرزاد نصف قیمت خرید!! یعنی میتونید 8هزار تومن برای 4 گیگ (20 گیگ شبانه) بدید

یکی از دوستا در پستهای قبلی گفته بود که برای شهرزاد دیگه کد نمیفرستن که درست نیست... من خودم دیشب گرفتم
    سلام چجوری میشه این بن ها رو تهیه کرد کسی نداره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من از مخابرات خراسان تخلیه کردم و اومدم آسیاتک و همین طرح رو گرفتم. سرعتش توی روز برای وب گردی همون حدود 4 مگابیت هست اما برای دانلود با IDM تقریبا 10 مگابیت هست. شبانه هم سرعتش از روزانه بهتره (احتمالا به دلیل بار شبکه کمتر) و سرعت دانلودش 1 مگابایت (1MB/s) هست. نکته اینکه سرور داخل و خارج شبکه آسیاتک اکثرا سرعت دانلودشون با هم برابر هست و همون 1 مگابایت میشه. بستگی به کیفیت سروری که دانلود میکنید داره وگرنه خود آسیاتک ظاهرا محدودیتی نگذاشته.

پینگش هم این اواخر خوب نبود ولی چند روزی هست که خیلی بهتر شده مثلا پینگ از OpenDNS اکثرا زیر 200 هست.

در کل فکر نمیکنم با توجه به قیمت سرویسی مشابه این پیدا بشه. فقط عیب اینجاست که آسیاتک این اواخر خیلی کاربر گرفته و کیفیت سرویس هاش خیلی متغیره و هیچ تضمینی در ثابت بودن کیفیت نیست.

90+ 280 =370

بنده همین سرویس رو 70 تومن دادم که 10 تومن هزینه رانژه بود و 60 تومن هم قیمت خود سرویس. ظاهرا به خود نمایندگی های فروش بستگی داره که چه قیمتی بگیرن بعضی ها ظاهرا به بهانه مالیات و آبنومان پول بیشتری میگیرن.

13. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

میگم تایم رایگان شبانه ها درست شده یا نه
    قبلا شبی 12 گیگ میتونستم دانلود کنم الان 3 گیگ بزور میگیرم

15. این کاربر از nima3p2p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •