جشنواره تابستانی رو کسی خریده؟ از طریق پنل کاربری که نشون نمیده شرایطش چجوریه؟
جشنواره تابستانی رو کسی خریده؟ از طریق پنل کاربری که نشون نمیده شرایطش چجوریه؟
تماس بگیر 2020 داخلی 1 و بعد 1 یا 2 رو بزن با اوپراتور صحبت کن که برات بسته رو فعال کنه. اگه گفت نیست و نداریم و نمیشه برا فیبرنوری فقط هست و یا فقط مشتریکن جدید باید باشه. قبول نکن اینقدر گیر بده و دوباره تماس بگیر که تو شرایط آگهی سایت مخابرات اصلاً همچین چیزی نگفته، تا برات فعالش کنن
من 6ماه اون رو بعد از 4 بار تماس و سنگ قلاب شدن، تونستم فعالش کنم.
P.S
بسته اینترنت ـم تموم شده بود (حجم صفر و 3 روز باقیمانده)
Last edited by t.63; 17-08-2024 at 13:23.
منم چند بار زنگ زدم ولی همشون میگن فقط برای مشترکین جدیده و برای شما نمیشه
.............
Last edited by nsm22; 19-10-2024 at 09:09.
سلام
من شاهرود هستم این وضعیت اینترتم که از مخابرات گرفتم سرویس 16 مگ هستش و مودم vr400 تی پی لینک میخواستم بدونم وضعیت خطم چطوره؟ ؟
- - - Updated - - -
Last edited by mohammadhossin01; 21-11-2024 at 18:07.
درود.
Line Attenuation زیر 10 عالی هست و SNR هم خوب هست. کیفیت خطتتون عالی هست و به راحتی کشش 16 مگ رو داره که براتون روی همون بستن. با مخابرات چک کردید ببنید تحت پوشش VDSL هستید یا خیر ؟ با این خط اگر تحت پوشش VDSL باشید راحت 50 دان و 30 اپ میگیرید(سرویس 50 مگ). مودم شما از VDSL هم پیشتیبانی میکنه .
Last edited by luches; 21-11-2024 at 19:46.
سلام
کیفیت خط عالیه. مخابرات معمولا خودش 18 مگ میبنده تا شما 16 مگ رو دریافت کنید. الان که دقیقا 16 مگ گذاشته شما کمتر از 16 مگ دریافت میکنید. میتونید از پنل تیکت بزنید تا بذارن 18 مگ. آپلود هم موظف هستن حداقل یک هشتم سرعت دانلود یعنی 2 مگ بذارن (در حالت Annex M). البته این مورد رو باید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کرد تا انجام بدن. تیکت بزنید که یه جمله کپی پیست میکنن و معمولا انجام نمیدن. اگه هم یکی پیدا بشه و انجام بده معمولا بعد چند روز اتوماتیک تغییر میکنه و با شکایت باید کار رو پیش برد.
ولی اگه VDSL بتونن بدن حتما VDSL بگیرید.
Last edited by Amir1234646; 23-11-2024 at 13:37.
این جواب رو دادن
منطقه ای که هستم نه vdsl داره و نه فیبر فقط adsl هست
- - - Updated - - -
این جواب رو دادن
منطقه ای که هستم نه vdsl داره و نه فیبر فقط adsl هست
پشتیبانی که تیکت رو جواب میده که اکثرا گوسفندن. حالا زیاد مهم نیست. ولی اگه براتون مهمه که حداکثر 16 مگابیت (2 مگابایت بر ثانیه) سرعت داشته باشید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کنید انجام بدن.
- - - Updated - - -
پشتیبانی که تیکت رو جواب میده که اکثرا گوسفندن. حالا زیاد مهم نیست. ولی اگه براتون مهمه که حداکثر 16 مگابیت (2 مگابایت بر ثانیه) سرعت داشته باشید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کنید انجام بدن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)