تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2601 از 4105 اولاول ... 1601210125012551259125972598259926002601260226032604260526112651270131013601 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,001 به 26,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سعي كن استرس نداشته باشي چون محل اعزام بهمن ماه مشخص ميشه، اعزامي هاي ديماه تازه چند روزه كه محل اعزامشون مشخص شده، خدا رو شكر كن كه تاريخ اعزامت امساله و 21 ماه خدمت ميكني؛ تا اونجايي كه من ديدم و ميدونم تو آموزشي بين فوق ديپلم و ليسانس و فوق ليسانس هيچ فرقي نميزارن
    ممنون داداش بخاطر جوابت و همچنین ساسان جان محل آموزشی بصورت رندومی تعیین میشه؟یعنی سعی میکنن داخل استان طرف باشه یا معلوم نیس طرف بیفته زاهدان یا شهر خودش؟
    بیشتر همشهریای ما میفتن عجب شیر.عجب شیرم که بلا نسبت دوستان با شعار خر بیار آدم ببرش آدم خیلی بدتر میترسونه تازه بهمن کنکور ارشدم دارم نمیتونم بخونم فقط فکر مشغول این خدمته کوفتیه.خوش بحال کسایی که معافن.
    بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی از دوستان در مورد خدمت تو پلیس فتا اطلاعاتی داره ؟
    اکثر کسایی که رفتن خدمت میگن بدترین جا برای خدمت نیروی انتظامی هست. میخواستم ببینم پبیس فتا هم اینجوریه ؟
    کسی اطلاعاتی در مورد فتا داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون داداش بخاطر جوابت و همچنین ساسان جان محل آموزشی بصورت رندومی تعیین میشه؟یعنی سعی میکنن داخل استان طرف باشه یا معلوم نیس طرف بیفته زاهدان یا شهر خودش؟
    بیشتر همشهریای ما میفتن عجب شیر.عجب شیرم که بلا نسبت دوستان با شعار خر بیار آدم ببرش آدم خیلی بدتر میترسونه تازه بهمن کنکور ارشدم دارم نمیتونم بخونم فقط فکر مشغول این خدمته کوفتیه.خوش بحال کسایی که معافن.
    بازم ممنون

خواهش میکنم داداشبدبختی اینجاست که هیچ پیش بینی نمیشه کرد و مشخص نیس کدوم ارگان نیرو بیشتری میگیره(مگ اینکه عامل نفوذی و پارتی داشته باشی!)

صفحه قبل یکی از رفقا حرف قشنگی زد که خدمت تو عجب شیر کلاس خاص خوشو داره به این چیزا نیس مجتبی جون .اینجاست که بخت و شانس و از این حرفا تعیین کننده هست(برای اولین بار به شانس و تقدیر اعتقاد پیدا کردم)

فعلا تمرکزتو بزار واسه کنکور ارشد که امیدوارم قبول بشی و دیرتر بری(البته مشخص نیس 2سال دیگه وضعیت چی میشه شایدم مدتش بیشتر یا حتی کمتر بشه اما هرچی باشه با ارشد میری خدمت) زیادم فکر و خیال نکن...

اتفاقا منم قبلا میگفتن کاش معاف میشدم و از این حرفا .اما فکر میکنم خدمت بدردم میخوره و آدم میشم(البته منظوری ندارم و مخاطب حرفم خودمم!!!)

4. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بازم ممنون
    خواهش ميكنم، البته من خودم هم 1 اسفند اعزامم اما قبلا سه ماه و نيم تو نيروي انتظامي خدمت كردم، محل آموزش همونطور كه خودت گفتي رندوميه و معلوم نيست كه كجا ميافتي، اگه خداي نكرده خداي نكرده جاي نسبتا بدي هم افتادي به اين فكر كن كه شرايط بدتر از اين هم ميتونس باشه، سعي كن پايين رو نگاه كني و نه بالا (يعني كسايي كه شرايطشون بدتر از تو هست مثلا كسايي كه امروز دفترچه ميفرستن و ميافتن ارديبهشت ماه و 24 ماه بايد خدمت كنن) فكر كردن به حال كسايي كه خدمت نميرن جز استرس هيچ فايده اي برات نداره، تازه من خدا رو شكر ميكنم كه چهار ستون بدنم سالمه و معاف نميشم، البته معافي هاي غيرپزشكي هم هست اما همونطور كه گفتم فكر كردن به اين جور مسائل جز اعصاب خردي هيچ فايده اي برات نداره
    موفق باشيد

6. 2 کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دوست عزیز شما کحای ناجا خدمت میکنید؟ چون میدونید زیاد بحث پادگانی و.. نداریم در ناجا.

اون منشی مهم نیست، شما یه نامه از فرماندهتون میگیرین برای کارگزینی به عنوان درخواست اشتغال به خدمت، میبرین کارگزینی (اگه شهرستان باشین کارگزینی شهرستان اگه مرکز استان باشین فرماندهی استان) بعد اگه شهرستان باشین نامه را خودشون میفرستن کارگزینی استان برای تایید بعد برمیگرده کارگزینی شهرستان و از اونجا تحویل میگیرین.

برای آموزش رانندگی معمولا سربازهای درجه پایین خدمت میکنن، اتفاقا در ناجا حمایت هم میشه (از موارد نادر هست که واقعا همکاری میکنند) و مرخصی ساعتی میدن تا شما برین در کلاسها و امتحانات و... شرکت کنید.

در کل همکاری خیلی خوبی در این مورد در ناجا هست، شما مستقیما به فرمانده بگو و اگه ترتیب اثر داده نشد خود برو کارگزینی شهرستان (در مراکز استان فرماندهی استان) و قضیه را بگو

در ضمن هیچ وقت شفاهی نگین، نامه را بنویسین بدین به فرمانده تا جواب بده.

من در خدمت افسر نگهبان که بودم و سربازی شکایت و یا درخواستی داشت میگفتم فقط کتبی، اتقاثا این را هم از فرماندهمون یاد گرفته بودیم و حتی مواردی که گزارش میکردیم و.. (و واقعا جدی بود) فقط کتبی بود، کار شفاهی نداشتیم.
    سلام مرسی دوست عزیز که مثل همیشه راهنمایی کرده..
    من یگان امداد فاتب هستم(فرماندهی انتظامی تهران بزرگ)..

اصلا هم قصد ندارم تو کلاس های رانندگی خود ناجا شرکت کنم که هزینه ی کلاس های آموزشی رو ندم..
    فقط میخوام گواهی اشتغال به خدمتم رو بگیرم..خودم میرم آموزشگاه شخصی ثبت نام میکنم..

من نامه درخواست کتبی به فرمانده دادم و خودش هم گفت برات نامه اش رو زدم..
    ولی وقتی به منشی زنگ زدم گفت چون پایه پایین هستی بهت نمیدن !!
    این حرفش چقدر حقیقت داره..؟ اگه فرمانده برام کاری نکنه برم کارگزینی چی بگم ؟ بدون اینکه فرمانده گروهان بدونه هم میشه رفت از بالا برگه اشتغال به خدمت گرفت..!
    Last edited by ali_agha1981; 03-12-2014 at 19:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خواهش میکنم داداشبدبختی اینجاست که هیچ پیش بینی نمیشه کرد و مشخص نیس کدوم ارگان نیرو بیشتری میگیره(مگ اینکه عامل نفوذی و پارتی داشته باشی!)

صفحه قبل یکی از رفقا حرف قشنگی زد که خدمت تو عجب شیر کلاس خاص خوشو داره به این چیزا نیس مجتبی جون .اینجاست که بخت و شانس و از این حرفا تعیین کننده هست(برای اولین بار به شانس و تقدیر اعتقاد پیدا کردم)

فعلا تمرکزتو بزار واسه کنکور ارشد که امیدوارم قبول بشی و دیرتر بری(البته مشخص نیس 2سال دیگه وضعیت چی میشه شایدم مدتش بیشتر یا حتی کمتر بشه اما هرچی باشه با ارشد میری خدمت) زیادم فکر و خیال نکن...

اتفاقا منم قبلا میگفتن کاش معاف میشدم و از این حرفا .اما فکر میکنم خدمت بدردم میخوره و آدم میشم(البته منظوری ندارم و مخاطب حرفم خودمم!!!)
    داش ساسان کجا کد خوردی شما؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خب دوستان منم کد 01نزاجا خوردم ارشد مکانیک از مازندران
    حالا با تک پسری کجا میوفتم بعدش؟؟مازندران گمان نکنم یگانی داشته باشه
    پ ن: قرار بود یه جا دیگه منو پذیرش کنه که گویا نشد..من باهاشون تماس گرفتم گفت شک نکن کدت عوض میشه توی این چند روز میای نداجا و سهمیه ی ما هستی
    حالا واقعا این اقا راست گفته یا دیگه قضیه تموم شد است؟؟نامه نگاری ها و غیره رو همه شو انجام داده بود اما فعلا که........
    چه درست بشه چه نشه شاکر خدا هستم که ناجا نیوفتادم فقط

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

خب دوستان منم کد 01نزاجا خوردم ارشد مکانیک از مازندران
    حالا با تک پسری کجا میوفتم بعدش؟؟مازندران گمان نکنم یگانی داشته باشه
    پ ن: قرار بود یه جا دیگه منو پذیرش کنه که گویا نشد..من باهاشون تماس گرفتم گفت شک نکن کدت عوض میشه توی این چند روز میای نداجا و سهمیه ی ما هستی
    حالا واقعا این اقا راست گفته یا دیگه قضیه تموم شد است؟؟نامه نگاری ها و غیره رو همه شو انجام داده بود اما فعلا که........
    چه درست بشه چه نشه شاکر خدا هستم که ناجا نیوفتادم فقط
    سلام

خیر دیگه تموم شده است عوض کردن کد خیلی خیلی خیلی پارتی قوی میخواد

میوفتید نزدیک ترین یگان به محل خونتون البته تک پسر بودن اوقدرا فکر نکنم تاثیر داشته باشه

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امروز هم نتایج تعجیلی های 1/10 نیومد.رفتیم تا شنبه!
    کسی نتیجه تعجیلش نیومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان مراحل رفتن به سربازی رو یه توضیح میدید؟ تقریبا هیچی نمیدونم که باید کجا برم و چکار باید کنم
    من دی ماه لیسانسم رو میگیرم
    بعد کجا باید برم و چه کارهایی انجام بدم؟
    تاریخ اعزام ومکان آموزشی و ... کی مشخص میشه؟
    مدت زمان کل خدمت که 21 ماه میشم یا 24 ماه رو دقیقا از کجا میشه فهمید؟
    چون الن هر کی یه چیزی میگه ؟ توی دفترچه ای یا برگه ای یا .... به طور رسمی مدت زمان خدمت رو نمیزنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •