47 KB تقريبا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
47 KB تقريبا
واسه 256 تو ساعت فری چند هست؟ساعت عادیش چطور؟47 KB تقريبا
+
دوستانی که شاتل استفاده می کنن راضین؟
به نظرم یه کم ببخشید که رک می گم اما ساده لوحانه به قضیه نگام کردیننوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش فنی وقتی مقصره که شما به علت عدم تخصص در کار با کامپیوتر و مودم دچار مشکل یا قطعی بشی
شما که خودت گفتی تو شرکتت شبکه بستی پس یه کار بر آماتور نیستی
منم 2ماهه دارم از ساعتی یه بار دی سی شدن می نالم با اینکه خودم مدرک Network Engineer از niit دارم
یا مثلا می گن چون شب ها شیر می شه سرعت میاد پایین
تا حالا شده که دقت کنین چه سرعت ثابتی داره شبانه ی شاتل؟
مثلا بین 45 تا 50 نه بالا تر میره نه پایین تر؟
این فقط در صورتی منطقی میشه که بگیم یعنی هر شب به یک تعداد مشخص بدون اینکه حتی یک نفر کم یا زیاد بشه می شینن به دانلود کردن
چون اگه شیر باشه وقتی یه شب یه نفر نیاد یک درصدی باید سرعت بقیه تغییر کنه دیگه
به نظر من شبا خودشون عمدی سرعتارو کم می کنن و دی سی کردن پیاپی مشترک ها یه کمی از ترافیک رو کم می کنه
مشکل از همون بالا هاست
این جوری از خودشون رفع تقصیر می کنن اما نباید گول خورد
بازم از صراحتم عذر می خوام
نمیدونم کاربران دیگه تو مشهد با مشکل من مواجه شدن یا نه
من خط 512 دارم و هر شب بعد از شروع ساعت دانلود رایگان با سرعت خط خودم دانلود می کردم
از دو شب پیش دیدم سرعتم رو 16K محدود شده، بعد از دو روز پیگیری بالاخره بهم گفتن که چون شما بیشتر از حد مجاز دانلود کردی برای یک هفته سرعت شما روی 128 محدود شده!!!! اونم از طرف تیم فنی تهران!!
تا الان با هر کسی فکر می کردم مسئول بوده صحبت کردم ... اینجا هم به تهران حواله میدن و میگن مشکل از تهرانه
کسی دیگه تو مشهد یا جای دیگه با این مشکل مواجه شده!؟ به نظرتون چیکار میشه کرد؟
امشب یکی از پشتیبانی ها که تماس گرفتم باهاش و صحبت کردم که هم فامیل خودم هم بودرک و پوست کنده قضیه رو برام توضیح داد
فقط یه چیزی بهتون بگم در مورد دیسکانکت شدن ها دوره ایه.دورش که تمام بشه مشکلتون حل میشه.تا قبل از اون هرچی هم تماس بگیرید مطمئن باشید تاثیری نداره.اگه غیر از این بود بیاید اینجا بگید
یه نکته دیگه اینکه سعی کنید همیشه از یه سرور خاص که افت سرعت ندارید باهاش دانلود نکنید.از سرور های مختلف دانلود کنید.چون اگه فقط از یکی 2 تا سرور خاص دانلود کنید مطمئن باشید بعد از یه مدت دیگه باید خواب دانلود خوب از اون سرور ها رو ببینید
خلاصه کلام اینکه این سیاست خود شاتل هست و هرچی هم اعتراض کنید هیچ نتیجه ای نداره
مشکل ایشون افت سرعت یا دیسکانکت های شبانه نبوده که بگین از عهده بخش فنی خارجه.حتی اگه مشکل از مخابرات هم باشه باید تماس بگیرید و اعتراض کنید چون در پرورنده شما ثبت میشه و در آینده میتونید ادعا کنید که قطعی سرویس داشتید و تخفیف بگیرید.یه قضیه رو تعریف کنم تا بفهمید بخش فنی و حتی فروش چقدر موذی و نامرد هستن و تا یه حرفی زدن قبول نکنید.
چند ماه پیش یه نویز خفنی افتاد رو خط تلفنم که انگار یه هلیکوپتر کنارت داره پرواز میکنه و اینترنتم قطع شد.طبق معمول بخش پشتیبانی مشکل رو به گردن مخابرات انداخت و گفت نویز از ما نیست چون وقتی خطت رو بدون مودم ما مستقیم وصل میکنی به تلفن نویز داره .برین به مخابرات بگید و من هم گول خوردم و خر شدم.دیگه سرتون رو درد نیارم عین 20 روز منو بین مخابرات و شاتل پاس دادن و هرکی میگفت تقصیر اونه.منم چون دیدم خط نویز داره فکر میکردم شاتل راس میگه و در نهایت اینقد مخابرات رو کچلشون کردم که خود معاون مرکز استقلال اومد منو برد تو بخش فنی اونجا و به اصطلاح سر بند و نشونم داد که مشکل از اینجا نیس و از DSL روی خطت هست و گفت اگه شک داری بگو رانژه رو وردارن تا ببینی نویزت درست میشه.بعدش افتادم به جون شاتل و بعد از دعواهای مکرر با بخش فنی و پشتیبانی تهدید به قطع سرویس کردم که بلاخره معلوم شد یه مشکل اساسی از شاتل بوده و فیوز ترمینال پورت من که صدا و دیتا رو تفکیک میکنه توی تجهیزاتی که توی مرکز استقلال متعلق به شاتل هست سوخته و باید تعویض بشه.
دوستان تیم فنی از اول احتمال میداد اون فیوز سوخته باشه ولی میخواست مطمئن بشه که مشکل حتما همون فیوزه نه چیزه دیگه.گویا کسانی که از طرف شاتل هر هفته میرن مرکز مخابراتی ها افراد خیلی واردی هستن و فقط هفته ای 1 بار هم میرن مرکز که دستمزد بالا میگیرن و شاتل میخواست الکی به اونا نگه فیوز منو باز کنن چک کنن و بعد ببینن درسته و وقت آقایون الکی تلف بشه.دقیقا موضوع همین بود.
23 روز هر روز الاف شدم و اعصابم خورد شد که 20 روزش رو الکی توی مرکز استقلال بودم و حتی عذرخواهی هم نکردن و هرچی هم دلشون خواست بارم کردن با پررویی که شما نمیدونی و بلد نیستی و فلان و بهمان درحالی که مشکل از خودشون بود و با گستاخی میگفتن از ما نیس.
پس نتیجه اینکه با همچین جماعتی باید همیشه دست بالا رو بگیری وگرنه اگه مثل من خر بشی و زودباور باشی اینطوری 3 هفته الافت میکنن تو کوچه و خیابون دنبال نخود سیاه.
Last edited by floorfilla73; 04-11-2010 at 08:32.
شاتل چه مسخره شده
پينگ افتضاح شده دو روزه
فقط بلدن پول بگيرن
من برای اولین بار از سرویس شاتل اکو 512 دارم استفاده میکنم.
در ساعات رایگان هر روز به راحتی 1200 مگابایت دانلود دارم. میخواستم از دوستانی که از من بیشتر پیراهن پاره کردند!!!! سوال کنم که آیا سرعتم درسته؟
و یه سوال دیگه اینکه بین دو مورد زیر کدوم رو انتخاب کنم:
اکو 512 شاتل با سرویس محدود 3 گیگ در ماه و رایگان از ساعت 1 الی 7 صبح با قیمت 18900 تومان ماه
128 شرکت دوران با سرویس نامحدود در ماه با قیمت 12000 تومان در ماه
از لحاظ محاسبه میزان دانلود در هر دو یکی هست:
1350 مگابایت با 128 نامحدود و 1350 مگابایت با 512 از ساعت 1 الی 7 صبح در بهترین شرایط
شاد باشید![]()
سلام
وقتي تو تهران 25-30 ساختمون داريم وهمه به هم متصلند قطعا تو مراكز مختلف دستكم 1-2 نفر رو ميشناسيم-
و با بعضياشون انقدر دوست هستيم بعد چند سال كه سريع ته وتوي كار رو برامون در بيارن-
مثلا يكي از شركتهايي كه ماداريم ازش سرويس ميگيرم براي اينترنت براي تعدادي از واحدهامون
شركت رسپينا هست به حدي پشتيباني اين شركت عالي هست كه تو ايران به نظر من تكه....
اگر ما مثلا 20 دقيقه قطعي برق تو سازمان داشته باشيم و راديو وايرلس مون قطع بشه سريع كمتر از 5 دققه بهمون زنگ ميزنه واصلا براش مهم نيست كه چه ساعت شبانه روزه-
و اپراتورش اعلان ميكنه ما ping راديو شما رو نداريم - ايا مشكل داريد كه ارتباط شما با ما قطع شده
واقعا بي نظيره واين سرعت عملشون و كيفيتشون بينهايت بالاست- يكبار ميخواست رسپينا 3-4 شب دستگاهاشون رو نعويض كنن از 10 روز قبل نامه رسمي زدن وكلي معذرت خواهي كه سرويسمون 1 ساعتي قطع ميشه اگر ايرادي نداره و يك روز قبل شروع پروژه و روز پروژه هم دوباره زنگ زدن معذرت خواهي بخاطر 1 ساعت قطعي
پشتيباني يعني اين نه اين كه مخاطب رو احمق فرض كني من با قطعي اصلا مشكل ندارم و تو هر كار فني پيش مياد....
اما حرف حسابم اينكه كن كه خودم فني هستم واين موضوعات رو درك ميكنم پس دوست ندارم يه فني ديگه بهم دروغ بگه و راستش رو بگه من راحتر قبول ميكنم تا بخواهد برام اراجيف به بافه
حرفاتون کاملا منطقیهنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه چیزایی هست که شاید پشتیبانی هم واقعا ازش خبر نداره
ما باید واسه مدیران نا محترم شاتل سیاست تعیین کنیم
نه اینکه بشینیم هر طور دلشون خواست مارو بازی بدن
به اندازه کافی نا لایقیشونو نشون دادن
به نظر من مشکلات شاتل فقط با هم دلی حل می شه
اگه یه نامه ی دسته جمعی بنویسیم و همه امضاش کنیم
یا مثلا واسه 24 ساعت همگی مودمامونو خاموش کنیم
البته فقط وقتی نتیجه می ده که همه ی مشترکان شاتل هم کاری کنن
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)