تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2601 از 3745 اولاول ... 1601210125012551259125972598259926002601260226032604260526112651270131013601 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,001 به 26,010 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مبارک باشه، الان اون شهاب 50 تومانی بگیر....نوشه جانشون

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
    سلام دوست عزیز ۵۰ هزار تومان بگیرن سرعت کم و ناپایدار بدن با سرور محدود خارج خوبه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

محاسبات سایت Speedguide.net خیلی واقعی نیست. اگه دنبال این هستین که برآورد دقیق‌تری از حداکثر سرعت خطتون داشته باشین من توصیه می‌کنم از این سایت استفاده کنین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این سایت بر اساس اطلاعات فعلی خط، بهتون حداکثر سرعت رو دقیق‌تر محاسبه می‌کنه و می‌گه. حداقل برای مورد خود من که تقریبن خطایی نداشت.
    سلام
    ببخشید این سایت خیلی پیچیده توضیح داده
    به نظرم سایت speedguide بهتره
    خودم چند بار هم برای اعضای سایت مقدار attenuation زدم با اطلاعات مودموشو تقریبا درست دراومد
    فقط یه بدی سایت speed داشت اینه که فاصله تقریبیو کمی بیشتر میزنه
    و یه چیز عجیبی هم دیدم اینه که اگر عدد cable loss رو تغییر بدید فاصله هم تغییر میکنه که در اصل نباید تغییر کنه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    خودم چند بار هم برای اعضای سایت مقدار attenuation زدم با اطلاعات مودموشو تقریبا درست دراومد
    و یه چیز عجیبی هم دیدم اینه که اگر عدد cable loss رو تغییر بدید فاصله هم تغییر میکنه که در اصل نباید تغییر کنه
    cable loss چیه؟
    +
    میگم 9dB target منظورش چیه؟
    هر چی این عدد می یاد پایین تر سرعت رو بالاتر نشون داده تو سایت بالا

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

cable loss چیه؟
    +
    cable loss یعنی افت و هدر رفتنو نشون میده تو سایت speed بهتر توضیح داده که بیشتر به جنس سیم بستگی داره نمیدونم فرمولش چیه که با هر افزایشی سرعت بیشتر میشه مثلا دیفالتش روی 13.81 هست ولی اگر اینو بذارید روی 20 ماکزیمم سرعت هم بیشتر میشه

اون 9 و 6 و 3 هم مربوط به نویز هر چقدر نویز کمتر باشه سرعت بیشتری دریافت میکنید

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان این سرویس جشنواره که تو سایت اسیاتک زده چجوریه ؟ هنوز میدن ؟ سرعتش چطوره ؟ تو تایم شبانه سرعتش چی ؟

ممنون میشم بگید . الان مخابرات دارم میخوام برم یه جا دیگه . میخوام حداقل شبی 1 گیگ رو بشه دانلود کرد و هزینه هم میانگین ماهی 20 تومن بیشتر در نیاد . میصرفه به نظرتون ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این سرویس جشنواره که تو سایت اسیاتک زده چجوریه ؟ هنوز میدن ؟ سرعتش چطوره ؟ تو تایم شبانه سرعتش چی ؟

ممنون میشم بگید . الان مخابرات دارم میخوام برم یه جا دیگه . میخوام حداقل شبی 1 گیگ رو بشه دانلود کرد و هزینه هم میانگین ماهی 20 تومن بیشتر در نیاد . میصرفه به نظرتون ؟
    برای اسیاتک باید پول خرج کنید!!
    کف قیمتها برا سرویسی که دانلود شبانه داشته باشه (حداقل شبی 1 گیگ) سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجمه که بیست و هفت تومن در میاد

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

پینگ آسیاتک چجوریاست معمولا موقع هایی که سالمه؟
    سرویس گیم داره؟ کسی فعال کرده یه پینگ با frankfurth میگیره دمتون گرم

9. این کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پینگ آسیاتک چجوریاست معمولا موقع هایی که سالمه؟
    سرویس گیم داره؟ کسی فعال کرده یه پینگ با frankfurth میگیره دمتون گرم
    جالب نیست
    نه - من قبلا داشتم روی 250تا 400 میچرخید
    البته برای بعضی از دوستان خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    cable loss چیه؟
    +
    cable loss یعنی افت و هدر رفتنو نشون میده تو سایت speed بهتر توضیح داده که بیشتر به جنس سیم بستگی داره نمیدونم فرمولش چیه که با هر افزایشی سرعت بیشتر میشه مثلا دیفالتش روی 13.81 هست ولی اگر اینو بذارید روی 20 ماکزیمم سرعت هم بیشتر میشه

اون 9 و 6 و 3 هم مربوط به نویز هر چقدر نویز کمتر باشه سرعت بیشتری دریافت میکنید
    افت کابل (Cable Loss) در واقع مقدار میرایی تو 1 کیلومتر از طول کابل برای یه فرکانس مشخص رو نشون می‌ده که بر اساس نوع کابل‌ها و سطح مقطعشون متفاوته. برای کابل‌های استاندارد 26AWG، مقدار میرایی در 1 کیلومتر از طول کابل و فرکانس معیار، 13.8dB اه. یعنی تو این کابل‌ها، قدرت سیگنال با فرکانس مورد نظر بعد از طی هر یک کیلومتر، 1/24 قدرت اولیه‌اش می‌شه.

افت کابل دست ما نیست. اگر بدونیم که مقدارش چیه با کمک اون فرم و بر اساس Attenuationای که مودم نشون می‌ده می‌تونیم یه برآوردی از طول فاصله کابل‌کشی خودمون تا مرکز مخابراتی و حداکثر سرعت‌ها تو سرویس‌های مختلف داشته باشیم.

علت این که من به نتایج اون فرم زیاد اعتقادی ندارم مکانیزم محاسبه سرعتشه. چون این سایت بر اساس عدد Atten و مقدار افت کابل فاصله رو تخمین می‌زنه بعد بر اساس اون فاصله می‌گه حداکثر سرعت شما می‌تونه یه مقداری باشه بدون این که شرایط واقعی خط رو بدونه.

برا ی مثال، من فاصله کابل‌کشیم زیر 1.5 کیلومتره و Atten داون‌استریمم 30dB. با افت کابل استاندارد فاصله من رو این سایت 2170 متر برآورد می‌کنه و بر اساس این فاصله می‌گه روی حالت ADSL2+ حداکثر سرعت من باید 15 مگابیت باشه. در حالی که من می‌دونم فاصله‌ام کمتره و در عین حال حداکثر سرعت قابل دستیابیم هم کمتره. با فاصله‌ای که من دارم در حالت ایده‌آل باید بتونم تا 22مگابیت پهنای باند بگیرم و مقدار Atten ام هم حدود 20 باشه. این سایت هم بر اساس فاصله حداکثر سرعت رو می‌ده اما تو حالت ایده‌آل که به نظرم درست نیست و بر شرایط واقعی خط منطبق نمی‌شه.

12. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

جالب نیست
    نه - من قبلا داشتم روی 250تا 400 میچرخید
    البته برای بعضی از دوستان خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    تستارو دیدم زیره ۲۱۰ تا ۱۱۰ هست ولی میخوام بدونم سرویس گیم داره؟ چون پارس آنلاین داشت ولی اصن ثبات نداشت
    آسیاتک ثباتش بیشتره از پارس

چون آسیاتک در رقابته با پارس آنلاین چند ماه این دوم میشه چند ماه پارس ولی بیشتر آسیاتک میشه
    پارس آنلاین خودم داشتم فقط واسه اینکه قدیمیه و تو تمام شهر ها جزو اولین شرکتای اینترنت دهندس معروف شده وگرنه مفت نمی ارزه
    میخواستم ببینم سرویس گیمم داره این اسیا تک

Sent from my Y635-L21 using Tapatalk

14. این کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •