تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2600 از 4105 اولاول ... 1600210025002550259025962597259825992600260126022603260426102650270031003600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,991 به 26,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان حالا واقعا عجب شیر مخوف و ترسناکه؟(قدیما که اینطوری میگفتن همونطور که خودتم اشاره کردی)
    پس جای نگرانی نیست دیگه؟ میگم پادگانش بیرون شهره تو بیابونه کجاست؟
    یادش بخیر 2 92 من رفتم عجب شیر زیاد سخت نگذشت برای ما ولی بعدا که در یگان با آموزشی سایر پادگان ها مقایسه میکردیم سخت بود مخصوصا از لحاظ امکانات رفاهی محدودیت های حمام و نداشتن سالن غذاخوری و.... در کل میگذره و خوفناک نیست پادگانش بیرون شهر هست یه جاده یک دو کیلومتری هست که از شهر وصل میشه به پادگان در کل نزدیک شهره ولی روزبرگ نیستید و فقط میان دوره یا آخر بعضی هفته ها

گردان 2 نصر عجیب شیر از سال 91 لیسانس فوق دیپلم و فوق لیسانس هم میگیره و ما به چشم دیگه دیدیم و هم دورمون بودن و رفتار فرماندهان با سربازان دیپلم و زیردیپلم خیلی فرق داره

ولی برند عجب شیر بعد از اتمام آموزشی در یگان و حتی بعد از خدمت کلاس خاص خودشو داره
    Last edited by hami2007; 02-12-2014 at 22:46.

2. 2 کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من 89/12/1 بامدرک لیسانس به خدمت رفتم و بعد 2 ماه خدمت آموزشی و 5 ماه خدمت در یگان (مجموعا 7 ماه) به دلیل قبولی در مقطع ارشد، معافیت تحصیلی گرفتم. حالا که مدرک فوق لیسانس گرفتم دفترچه فرستادم و تاریخ اعزامم 10/1 خورده.حالا سوال من اینه:
    1- دوباره آموزشی دارم؟ (هز هرکی پرسیدم یه چیزی گفت، یکی گفت 20 روز، یکی گفت 1 هفته، یکیم گفت چون بالای 5 ماه خدمت کردی دیگه نداری!!!)
    2- دوباره که تقسیم شم میوفتم همون جای قبلی؟(من تک پسرم و از شمال که سری قبل با مدرک لیسانس افتاده بودم پرندک)
    1- ظاهرا ارتش هستین؟ اگه ارتش باشین فکر کنم ندارین، میگم فکر کنم چون الان حضور ذهن ندارم که سپاه نداره یا ارتش ولی ناجا را مطمئن هستم داره و معمولا هم یک ماه هست، ربطی هم به میزان خدمت نداره.

2- تک پسر تقسیم میشه استان خودش، شما هم استان خودتون خدمت میکنید ولی 100% نیست که همون پادگاه قبلی خدمت کنید، البته باز بستگی به نیرو داره، ناجا در این مورد اصلا رعایت نمیکنه شاید شهرستان دیگه تقسیم بشین و یا اگه موارد نداشته باشین شاید استان دیگه ولی ارتش و... زیاد ادا در نمیارن.

در ضمن با قانون جدید هم باید خدمت کنید.

سلام
    من سرباز نیروی انتظامی هستم...6 ماه هست دارم خدمت میکنم..

رفتم پیش منشی فرمانده ، گفتم برگه اشتغال به خدمت میخوام برای گواهینامه رانندگی..
    گفت چون سرباز پایه پایین هستی بهت برگه اشتغال به خدمت نمیدن..!!

سوالم اینه واقعا اینجوریه هست یا داشت منو می پیچوند...؟ چقد باید صبر کنم بتونم برگه اشتغال به خدمت بگیرم..؟
    این برگه اشتغال به خدمت رو چه کسی میده ؟ چون اونجور که خودش میگفت فرمانده فقط دستورش رو میده و از بالا نامش میاد...
    چیکار کنم به نظرتون...راهی هست بشه سریع تر برگه اشتغال به خدمت گرفت..؟
    دوست عزیز شما کحای ناجا خدمت میکنید؟ چون میدونید زیاد بحث پادگانی و.. نداریم در ناجا.

اون منشی مهم نیست، شما یه نامه از فرماندهتون میگیرین برای کارگزینی به عنوان درخواست اشتغال به خدمت، میبرین کارگزینی (اگه شهرستان باشین کارگزینی شهرستان اگه مرکز استان باشین فرماندهی استان) بعد اگه شهرستان باشین نامه را خودشون میفرستن کارگزینی استان برای تایید بعد برمیگرده کارگزینی شهرستان و از اونجا تحویل میگیرین.

برای آموزش رانندگی معمولا سربازهای درجه پایین خدمت میکنن، اتفاقا در ناجا حمایت هم میشه (از موارد نادر هست که واقعا همکاری میکنند) و مرخصی ساعتی میدن تا شما برین در کلاسها و امتحانات و... شرکت کنید.

در کل همکاری خیلی خوبی در این مورد در ناجا هست، شما مستقیما به فرمانده بگو و اگه ترتیب اثر داده نشد خود برو کارگزینی شهرستان (در مراکز استان فرماندهی استان) و قضیه را بگو

در ضمن هیچ وقت شفاهی نگین، نامه را بنویسین بدین به فرمانده تا جواب بده.

من در خدمت افسر نگهبان که بودم و سربازی شکایت و یا درخواستی داشت میگفتم فقط کتبی، اتقاثا این را هم از فرماندهمون یاد گرفته بودیم و حتی مواردی که گزارش میکردیم و.. (و واقعا جدی بود) فقط کتبی بود، کار شفاهی نداشتیم.
    Last edited by ice_man_sh; 02-12-2014 at 23:33.

4. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان اگه کسی 9 ماه غیبت داشته باشه تا قبلا از 22بهمن دفترچه بگیره مشکلی نداره؟
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان اگه کسی 9 ماه غیبت داشته باشه تا قبلا از 22بهمن دفترچه بگیره مشکلی نداره؟
    مرسی
    بگیره نه ارسال کنه.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز بر میگردم پادگان
    دیگه دو رقمی که میشی کم کم نکشی میاد سراغت، نمیکشم!

8. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .من برگ سبزم اومد تاریخ اعزامم خورده 1 اسفند..کی محل آموزشیم تعیین میشه؟ خیلی استرس دارم
    تو آموزشی بین لیسانس و دیپلم فرق میزارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام.یه سوال داشتم از دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم جوابمو بدن . من دوره 45 روزه آموزش تکمیلی بسیج (کارت سبز) گذروندم و تاریخ اعزامم هم 1 اسفند هست اگر مدارکمو برای پذیرش سپاه ببرم و جذب سپاه بشم . باز هم آموزشی باید برم ؟ قبلا شنیده بودم که حتی اونایی که کارت سبز دارند هم باید آموزشی برند آیا این امر صحت داره ؟ و اگه آموزشی ببرند چند روزه هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .من برگ سبزم اومد تاریخ اعزامم خورده 1 اسفند..کی محل آموزشیم تعیین میشه؟ خیلی استرس دارم
    سعي كن استرس نداشته باشي چون محل اعزام بهمن ماه مشخص ميشه، اعزامي هاي ديماه تازه چند روزه كه محل اعزامشون مشخص شده، خدا رو شكر كن كه تاريخ اعزامت امساله و 21 ماه خدمت ميكني؛ تا اونجايي كه من ديدم و ميدونم تو آموزشي بين فوق ديپلم و ليسانس و فوق ليسانس هيچ فرقي نميزارن

12. این کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بسلامتی...دو ماه و خورده ای وقت داری استرس چی آخه بد بدلت راه نده اسفند ماه خوبیه واسه آموزشی...من که دارم تو اوج سرد و سرما میرم باور کن هرروز که به اعزام نزدیک میشی استرست کم میشه و به چیزای دیگه فکر میکنی..

فرق که داره بین یه لیسانسه و دیپلم..اما از بد حادثه زمانی داریم میریم که مث سابق لیساس اون کلاس و برتری زیاد و نداره

14. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام.یه سوال داشتم از دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم جوابمو بدن . من دوره 45 روزه آموزش تکمیلی بسیج (کارت سبز) گذروندم و تاریخ اعزامم هم 1 اسفند هست اگر مدارکمو برای پذیرش سپاه ببرم و جذب سپاه بشم . باز هم آموزشی باید برم ؟ قبلا شنیده بودم که حتی اونایی که کارت سبز دارند هم باید آموزشی برند آیا این امر صحت داره ؟ و اگه آموزشی ببرند چند روزه هست ؟
    سلام.نه دیگه.اگه بتونی جذب سپاه بشی فقط یه هفته یه دوره ای میگذارن که باید تو اون دوره شرکت کنی.بعد میری خدمتتو میکنی.خوش بحالت من با داشتن پارتی بخاطر اینکه کارت سبز نداشتم نتونستم پذیرش بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •