به سوال
خط هایی که میرن رو 9 مگ دانلود شبانه هر چقدر می خوان می تونن دانلود کنند (برفرض سرعت خوب شبانه) یا بعد از یه حجم مشخص پارس انلاین مجبورشون می کنه منصفانه رفتار کنند؟
به سوال
خط هایی که میرن رو 9 مگ دانلود شبانه هر چقدر می خوان می تونن دانلود کنند (برفرض سرعت خوب شبانه) یا بعد از یه حجم مشخص پارس انلاین مجبورشون می کنه منصفانه رفتار کنند؟
سلام .لطفا راهنمایی کنید.الان فعلا نت ندارم با ماله کسه دیگه اودم.چند سال شاتل داشتم ولی از دیروز شارژش نکردم.چند هفتس محدودم کرده چون شبا دانلود میکنم (سرعت در ساعات رایگان 5 کیلوبایت بود)
حالا یه سوال داشتم. از بین مخابرات و های وب و پارس انلاین کدومو پیشنهاد میدید؟ مشکل های وب اینه که ساعت 4 تا 7 رایگانه.مخابرات هم که میگن افت سرعت داره!!!
من اینترنتی میخوام که شبا بتونم دانلود کنم بدون این که سرعتو محدود کنن (ساعات رایگان)..پارس انلاین اگر چند شب دانلود کنی محدود میکنه سرعت؟ کلا سرویس 1 مگ سرعت شبانش چقدر هست و حدود چند گیگ میشه دانلود کرد؟ افت سرعت در روز که نداره؟ منتظر پاسختون هستم.
جناب pars online آیا شهرستان های تهران مثل شهریار و.... هم 9 مگ شده؟
دوستان وصعیت خط من چطوره؟
SNR Margin (dB): 4.9 29.5 Attenuation (dB): 33.0 18.1 Output Power (dBm): 13.1 0.0 Attainable Rate (Kbps): 10428 1236 Rate (Kbps): 9215 508
وضعیت که خوب نیست ولی اگه پرش لینک نداری مشکلی نیست .
بله انجام شده.
پارس آنلاین تو این مرکز سرویس میده ؟و اسم دیگه ای هم این مرکز داره یا نه
خطا رو روی 9مگ میبندند ولی شما همش 9مگ نیستی
دوستان اگه مناطقی که شاتل 8مگ خدمات میده رو ببینند
واینکه ببینند پارس انلاینا اون مناطق از 9مگ کامل استفاده میکنند یا نه
کنکاوم
اخه مرکز ما برا شاتل 8مگ نمیده و پارس هم رو 9 بسته ولی 9 مگ نیست کاملا و تقریبا دایما
دوستان خواهشا جواب بدید
تو بازه ای که از ترافیک اضافی خریداری شده استفاده میکنیم
دانلود رایگان شبانه هم داریم یانه؟
اسم مرکز همون مرکز خواجه ربیع هستش.بله سرویس که میده.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)