اینو حتما یکی جواب بده - ممنون میشمراستی یوزر و پسورد برای کانفیگ مودم همون یوزر و پسوردی هست که باهاش وارد پنل میشم ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینو حتما یکی جواب بده - ممنون میشمراستی یوزر و پسورد برای کانفیگ مودم همون یوزر و پسوردی هست که باهاش وارد پنل میشم ؟
یوزر و پسورد اولیه برای ورود به تنظیمات مودم هر دو admin
و بعدش دوباره در انتخاب isp یوزر و پسوردی که شرکت بهتون میده رو وارد کنید
اون admin رو که میدونم - منظورم همون که برای کانفیگ بود - مگه یوزر و پسوردی که شرکت میده همونی که باهاش وارد پنل میشیم نیست ؟
بله همونه.
خواستم یه تست در ساعات اوج مصرف بگیرم ... ولی بقدری وضع خراب بود که کامپیوترم از شرم و خجالت سرش رو انداخت پایین و روش نشد نتایج رو بهم نشون بده....
احساس میکنم چون برف اومده، علاوه بر جاده ها لینکهای اسیاتک رو هم بستن فعلاً !!!
بچه های رشت سرعت دانلود سرویس شهاب شون تو ساعات رایگان شبانه چقدره؟شهر های دیگه چجوریه من دانلود سنگین میکنم بخصوص از سایت هایی مثل دانلود ها
Attenuation یا میرایی، فاصله تا مرکز مخابراتی نیست. این عدد مشخص میکنه که سیگنالهای ارسالی از DSLAM داخل مرکز مخابراتی تا برسه به مودم چه قدر ضعیف شده. به طور کلی میزان میرایی سیگنالها بستگی به سه چیز داره: 1) جنس مادهای که سیگنال ازش عبور میکنه، 2) فاصلهای که داخل اون ماده طی میکنه و 3) فرکانس خود سیگنال
معمولن مودمها عددی که به عنوان Atten نشون میدن میانگینی از میرایی سیگنالهای با فرکانسهای مختلفه که داخل کابلهای مسی منتقل میشن. بنابراین هر چه فاصله بیشتر بشه و هر چه ریت خط بالاتر بره (یا به عبارت دیگه، باند فرکانسی ارسال سیگنالها بیشتر بشه) مقدار میرایی هم بیشتر میشه.
البته، چون بین مودم و مرکز مخابراتی یه کابل یکسره وجود نداره و مابین مسیر اتصالاتی هم هست و حتی ممکنه قطر کابلهای استفاده شده هم تغییر بکنه، معمولن، مقدار Atten از مقداری که اون فرمول داخل سایت Speedguide.net نشون میده بیشتره.
در شرایط عادی تو فاصله ثابت و با ریت یا پهنای باند ثابت، میرایی نباید تغییر بکنه. علت این که میرایی تو ساعتهای مختلف ممکنه تغییر کنه، اینه که بنا به دلایلی از جمله نویز، برخی باندهای فرکانسی عملن از نظر مودم بلااستفاده میشن و مودم اونا رو از محاسباتش کنار میذاره یا برعکس. همین باعث این نوسانها در طول روز میشه.
محاسبات سایت Speedguide.net خیلی واقعی نیست. اگه دنبال این هستین که برآورد دقیقتری از حداکثر سرعت خطتون داشته باشین من توصیه میکنم از این سایت استفاده کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت بر اساس اطلاعات فعلی خط، بهتون حداکثر سرعت رو دقیقتر محاسبه میکنه و میگه. حداقل برای مورد خود من که تقریبن خطایی نداشت.
بعد از 50 روز تو صف رانژه بودن امروز نتم وصل شد
سرویس شهاب 10 مگابیت ( تایم پولی هست وای به حال شبانه رایگان)
اصلا ارزش این همه صبر کردن رو نداشت
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)