madsystem_mas جان سلام
به یک ویندوز با درایور های ساتا نیاز دارید. می تونید با نرم افزارهایی شبیه nlite اونا را به ویندوزتون اضافه کنید.
madsystem_mas جان سلام
به یک ویندوز با درایور های ساتا نیاز دارید. می تونید با نرم افزارهایی شبیه nlite اونا را به ویندوزتون اضافه کنید.
G G Game جان راستش درست منظورتون رو متوجه نشدم يعني شما مي فرماييد بايد يك درايو با نرم افزار nlite درست كنم كه فرمتش ساتا باشه تا ويندوز xp نصب يشه ؟
یه Cd ویندوز دیگه که سازگار با هارد مدل لب تاب باشه پیدا کن.
سلام به همه دوستان.
قصد دارم تا یک Vista Ultimate را روی یک لپ تاپ 6880 نصب کنم و برای اینکار همه پارتیشن بندی را نابود کردم و با کمک سی دی ویندوز ویستا دوباره پارتیشن بندی را انجام دادم. حالا یک مشکلی به وجود آمده که کلافه ام کرده. هر بار ویندوز ویستا را نصب می کنم تا مرحله "Completing Installation" جلو میره و در اون مرحله برای 2 ساعت هنگ می کنه و در نهایت یک پیغام میاد که "ویندوز نتونسته یک یا چند کامپاننت رو نصب کنه؛ کامپیوتر رو ریست کنید و از اول نصب کنید"... شاید 10 بار من این مراحل را از اول جلو رفتم و هر بار هم 2 ساعت معطل شدم و باز همین پیغام. چه کار باید بکنم!؟ DVD هم سالم است چون از روی همین DVD دوستم نصب کرده و DVD Player هم سالم است چون اصلاً لپ تاپ آکبند است.
منتظر پاسخ شما دوستان هستم
این اختار چیه موقعی که خواستم Hamachi نصب کنم اومد
Installation Package appears to be corrupted
احتمالا مشکل از هاردت عست من این مشکل و داشتم هاردم و عوض کردم درست شد!
با سلام
چگونه می توان پیغامی را که با باز کردن برنامه ها می آید را غیر فعال کرد؟
سلام
ببینم مگه پنجرهایی که توی ویندوز ویستا باز میشن مگه نباید شیشه ای باشه و پشت پنجره معلوم باشه.
خوب چرا واسه من اینجوری نیست؟
از کجا بفهمم ویندوز اصل هست یا نه؟
لطف میکنید پاسخ منو بدید.
سلام بچه ها
اقا من دیروز ویندوز ویستا نصب کردم ولی اصلا این ویستا با اون ویستایی که مدتها پیش نصب کردم شباهتی نداره
اون موقع که گرافیک 5200 با cpu 2.4 داشتم خیلی قشنگ و شیشه ای اجرا میشد ولی حالا کا سیستم ازتقا دادم و گرافیک 8400 و cpu 3000 گذاشتم روی سیستم اینطوریه که الان عکسش رو این زیر گذاشتم
حالم از ویستا به هم خورد حالا میخوام امشب از یه دی وی دی دیگه استفاده کنم شاید مشکلش حل بشه
کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه؟ چرا اینطوری نشون میده؟
ممنون از شما
بیا جوجو
تو عکس توضیح دادم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)