همون 4.2.2.4 تقریبا المان البته اگه اهل گیم نیستی پینگ خیلی مهم نیست باید دو رو بر 70 و خورده ای باشه پینگت با 4.2.2.4
همون 4.2.2.4 تقریبا المان البته اگه اهل گیم نیستی پینگ خیلی مهم نیست باید دو رو بر 70 و خورده ای باشه پینگت با 4.2.2.4
سرعت عالیه، از سرورای خارجی هم تست بگیرید ببینید سرعت چقدر میشه، ولی پینگ چندان جالب نیست 120 با 4.2.2.4 تازه با یه تایم آوت، با ADSL میشه 75 گرفت با 4.2.2.4، البته اگه تهران بودید پینگ تون با 4.2.2.4 حدودا 75-80 بود.
سلام مبارکه
ماهیانه چند گیگ حجم میدن؟
نه اهل گیم نیستم
لیست خودش ایناست
چی بزنم بیاد؟
ممنون
من 960 گیگ یکساله - 490 تومن
مودم هواویی رایگان - کابل کشی رایگان - یه هزینه کابل کشی تو خونه هست اونو هنوز حساب نکردم
هزینه یه خط 220 تومن که من یه خط عادی داشتم اونو گرفتن بجاش فیبر دادن
البته الان گفتن مودم رایگانه طرحش برداشته شده
پینگ شمال باید بهتر از تهران باشه
گناباد 12 تا کاربر سرویس تانوما داره! نامردا اگه به ما هم این سرویس رو می دادن 12 تارو جور می کردیم. ولی بخشکی ای شانس.
تو همون قسمت سرچ بزنید مثلا Frankfurt و یکی از سرورها رو به دلخواه انتخاب کنید ببینید سرعت با خارج از کشور چطوره.
نه دوست من، تهران بهتره از همه جا، کرج هم عالیه.
پینگ خارجی هر چی به غرب نزدیک تر باشه بهتره توی همین جا پینگ 65 داشت با المان از شمال.مثل این که مفهوم پینگ رو نمیفهمی؟ فاصله کمتر پینگ کمتر! اگر غیر از این باشه دست کاری می کنن یا از طرف امارات هست مسیر که خوب غلطه
عجب! اولا بحث در مورد پینگ داخلی بود، اونکه مشخصه تهران بهتره! اما پینگ خارجی باز هم ربطی نداره. با این حساب من که استان آذربایجان شرقی ام، باید پینگم با فرانکفورت بهتر باشه با کسی که در تهران هست، ولی میبینیم که کاملا بر عکسه. این دیدگاه شما هم خیلی سطحی هست، که فکر میکنید فاصله کم باشه پس "حتما" بهتر خواهد بود، با همون مثال بالا نقض میشه. اون پینگ 65 از شمال هم مربوط به دوستی بود که شاتل داشت. البته گفتن که موقتی بوده دوباره 76 شده... این میتونه تهران هم اتفاق بیفته.
یا یه دوستی مازندارن بود که از آلمان دور تره (نسبت به آذربایجان شرقی) و با منطق شما باید پینگ ایشون بدتر از من باشه، ولی مال ایشون بهتر بود (پروفایل گیم هم روشن...) به همین سادگی ها نیست که فکر میکنید به فرض اگه 500 کیلومتر نزدیک تر باشیم به یه کشور پس پینگ مون هم بهتره.
اسم طرحش چی بود
- - - Updated - - -
اسم طرحش چی بود
- - - Updated - - -
اسم طرحش چی بود
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)