براتون خصوصی فرستادم چک کنید لطفا
براتون خصوصی فرستادم چک کنید لطفا
من داشنم
با خودشونم تماس گرفتم انکار کردن
جابجا کردم در حد نیم متر اوکی شد واقعا خسته کننده هست پشتیبانی این مودم کاش 4G+ میگرفتم
بچه ها من تصمیم دارم بعد از اینکه سرویس جدیدا پایدار شد مودم وایمکس رو تعویض کنم باسه LTE و مودم رو باسه موارد بک اپ و مسافرت استفاده کنم.
درخواست سرویس بدم کدام مودم رو پیشنهاد می دن موقع تعویض ؟ ( چون تو سایت دیگر نمی زنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از لحاظ قابلیت ها ( داشتن وایرلس خوب، پورت لن، تنظیمات بدرد بخور در setting ، سرعت و ... ) چطور است؟![]()
منطقه 22 چند روزه سرعت زیر 1مگاببته هم td هم fd
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
کارت ملی رو میگم بفرسته ولی مدارک دیگه چی هست؟!
Z6000 چهار تا پورت لن داره و وایرلسش تا اتاق من درست حسابی به موبایل نمیرسه و هی قطع میشه و کامپیوتر هم با این که آنتن داره زور میزنه و پینگ و سرعت بالا پایین میشه نمیرسه (فاصله مستقیم اتاق من تا پذیرایی که مودم رو گذاشتم حدودا 10 متر بدون مانع مستقیم از توی راهرو)
برای این که هم مودم ری استارت نشه باید حتما وای فایش رو بذاری روی حداکثر 6 یا 8 دستگاه که بتونه وصل بشه و WPS هم خاموش کنی وگرنه مودم همش ری استارت میشه انگار مودم رو خاموش روشن میکنی چون CPU همش 100% میشه بنا به دلایلی که من هنوز نتونستم کشف کنم
GP-2101 هم من ندارم ولی ناراضی بودند از ریست شدن مودم بعضی ها در حدی که رفتم نمایندگی ایرانسل یه مرده اومده بود بقل من نشسته بود مودم رو اورده بود میگفت خودش ریست فکتوری میشه
مودم جدیده هم من گرفتم از تعویض ولی زیاد تستش نکردم اما تو همون تست هایی که انجام دادم مشکل خاصی نداشت وای فایش هم در همون حد Z6000 تقریبا ضعیف بود و مشکل قطع و وصلی سیگنال رو عین Z6000 داشت همچنین مشکل CPU که الکی میره رو 100% که حالا من نمیدونم این مشکل قطع و وصلی سیگنال یک مشکل فراگیره در مودم هاشون یا به خاطر این که من 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه این جوریه منو مینداره از شبکه بیرون
راستی مودم جدیده هم دو تا پورت لن داره دو تا پورت تلفن ولی دکمه خاموش روشن نداره اما Z6000 دکمه خاموش روشن هم داره
این جدیده این مشکلات رو نداره
سلام. وقت بخیر. من دو روزه که مودم GP-1201 ایرانسل رو گرفتم و با پورت LAN به PC متصلش کردم. مشکلی که در طی این مدت با مودم دارم اینه که بعد از چند ساعتی که بدون استفاده میمونه علیرغم روشن بودن کلیه چراغهای مودم دیسکانکت میشه و ناچارم اون رو ریست کنم تا دوباره کانکت بشه. میخواستم بدونم این مورد راه حلی داره؟ ممنونم.
من 13 اردیبهشت تو سایت ثبت نام کردم و یکشنبه هم ایمیل نام کاربریم و پسوردم هم آمد و در ایرانسل من هم تمام اطلاعات بستم شماره سیم کارتم هست اما هنوز مودم بدستم نرسیده و هر چه هم پیگیری میکنم جواب قانع کننده ای بهم داده نمیشه فقط میگویند که در حال بررسی می باشد دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد اگر هست شماره کسی که تحویل میدهد را به من بفرستد شاید از آن طریق پیگیر شوم
تفاوتی بین کیفیت این 2 مودم هست؟
Last edited by shat; 24-05-2017 at 12:42.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)