تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 858 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یه مودم آک TD-LTE b5142 با بسته 15 گیگی دارم با مودم 4G معمولی عوض میکنم اگر کسی داره اطلاع بده.

براتون خصوصی فرستادم چک کنید لطفا

2. این کاربر از teamnet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان کسی غرب تهران هست که مشکل شدید سرعت و یا قطع و وصل ممتد داشته در هفته گذشته؟ (منطقه ۵ پونک - سردار جنگل - شهران...)
    ممنون از پاسخ شما.
    من داشنم
    با خودشونم تماس گرفتم انکار کردن
    جابجا کردم در حد نیم متر اوکی شد واقعا خسته کننده هست پشتیبانی این مودم کاش 4G+ میگرفتم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها من تصمیم دارم بعد از اینکه سرویس جدیدا پایدار شد مودم وایمکس رو تعویض کنم باسه LTE و مودم رو باسه موارد بک اپ و مسافرت استفاده کنم.

درخواست سرویس بدم کدام مودم رو پیشنهاد می دن موقع تعویض ؟ ( چون تو سایت دیگر نمی زنه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از لحاظ قابلیت ها ( داشتن وایرلس خوب، پورت لن، تنظیمات بدرد بخور در setting ، سرعت و ... ) چطور است؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منطقه 22 چند روزه سرعت زیر 1مگاببته هم td هم fd

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی برات نصب نمیکنه فقط مدارک رو میگیرن مودم رو تحویل میدن. اگر کارت ملیش رو داری حله. اگرم نداری بچه ها میگن از طریق ۶۰۰ اقدام کنی کاری به مالک ندارن.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    کارت ملی رو میگم بفرسته ولی مدارک دیگه چی هست؟!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها من تصمیم دارم بعد از اینکه سرویس جدیدا پایدار شد مودم وایمکس رو تعویض کنم باسه LTE و مودم رو باسه موارد بک اپ و مسافرت استفاده کنم.

درخواست سرویس بدم کدام مودم رو پیشنهاد می دن موقع تعویض ؟ ( چون تو سایت دیگر نمی زنه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از لحاظ قابلیت ها ( داشتن وایرلس خوب، پورت لن، تنظیمات بدرد بخور در setting ، سرعت و ... ) چطور است؟
    Z6000 چهار تا پورت لن داره و وایرلسش تا اتاق من درست حسابی به موبایل نمیرسه و هی قطع میشه و کامپیوتر هم با این که آنتن داره زور میزنه و پینگ و سرعت بالا پایین میشه نمیرسه (فاصله مستقیم اتاق من تا پذیرایی که مودم رو گذاشتم حدودا 10 متر بدون مانع مستقیم از توی راهرو)
    برای این که هم مودم ری استارت نشه باید حتما وای فایش رو بذاری روی حداکثر 6 یا 8 دستگاه که بتونه وصل بشه و WPS هم خاموش کنی وگرنه مودم همش ری استارت میشه انگار مودم رو خاموش روشن میکنی چون CPU همش 100% میشه بنا به دلایلی که من هنوز نتونستم کشف کنم
    GP-2101 هم من ندارم ولی ناراضی بودند از ریست شدن مودم بعضی ها در حدی که رفتم نمایندگی ایرانسل یه مرده اومده بود بقل من نشسته بود مودم رو اورده بود میگفت خودش ریست فکتوری میشه
    مودم جدیده هم من گرفتم از تعویض ولی زیاد تستش نکردم اما تو همون تست هایی که انجام دادم مشکل خاصی نداشت وای فایش هم در همون حد Z6000 تقریبا ضعیف بود و مشکل قطع و وصلی سیگنال رو عین Z6000 داشت همچنین مشکل CPU که الکی میره رو 100% که حالا من نمیدونم این مشکل قطع و وصلی سیگنال یک مشکل فراگیره در مودم هاشون یا به خاطر این که من 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه این جوریه منو مینداره از شبکه بیرون
    راستی مودم جدیده هم دو تا پورت لن داره دو تا پورت تلفن ولی دکمه خاموش روشن نداره اما Z6000 دکمه خاموش روشن هم داره

8. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

Z6000 چهار تا پورت لن داره و وایرلسش تا اتاق من درست حسابی به موبایل نمیرسه و هی قطع میشه و کامپیوتر هم با این که آنتن داره زور میزنه و پینگ و سرعت بالا پایین میشه نمیرسه (فاصله مستقیم اتاق من تا پذیرایی که مودم رو گذاشتم حدودا 10 متر بدون مانع مستقیم از توی راهرو)
    برای این که هم مودم ری استارت نشه باید حتما وای فایش رو بذاری روی حداکثر 6 یا 8 دستگاه که بتونه وصل بشه و WPS هم خاموش کنی وگرنه مودم همش ری استارت میشه انگار مودم رو خاموش روشن میکنی چون CPU همش 100% میشه بنا به دلایلی که من هنوز نتونستم کشف کنم
    GP-2101 هم من ندارم ولی ناراضی بودند از ریست شدن مودم بعضی ها در حدی که رفتم نمایندگی ایرانسل یه مرده اومده بود بقل من نشسته بود مودم رو اورده بود میگفت خودش ریست فکتوری میشه
    مودم جدیده هم من گرفتم از تعویض ولی زیاد تستش نکردم اما تو همون تست هایی که انجام دادم مشکل خاصی نداشت وای فایش هم در همون حد Z6000 تقریبا ضعیف بود و مشکل قطع و وصلی سیگنال رو عین Z6000 داشت همچنین مشکل CPU که الکی میره رو 100% که حالا من نمیدونم این مشکل قطع و وصلی سیگنال یک مشکل فراگیره در مودم هاشون یا به خاطر این که من 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه این جوریه منو مینداره از شبکه بیرون
    راستی مودم جدیده هم دو تا پورت لن داره دو تا پورت تلفن ولی دکمه خاموش روشن نداره اما Z6000 دکمه خاموش روشن هم داره
    این جدیده این مشکلات رو نداره

10. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام. وقت بخیر. من دو روزه که مودم GP-1201 ایرانسل رو گرفتم و با پورت LAN به PC متصلش کردم. مشکلی که در طی این مدت با مودم دارم اینه که بعد از چند ساعتی که بدون استفاده میمونه علیرغم روشن بودن کلیه چراغهای مودم دیسکانکت میشه و ناچارم اون رو ریست کنم تا دوباره کانکت بشه. میخواستم بدونم این مورد راه حلی داره؟ ممنونم.

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من 13 اردیبهشت تو سایت ثبت نام کردم و یکشنبه هم ایمیل نام کاربریم و پسوردم هم آمد و در ایرانسل من هم تمام اطلاعات بستم شماره سیم کارتم هست اما هنوز مودم بدستم نرسیده و هر چه هم پیگیری میکنم جواب قانع کننده ای بهم داده نمیشه فقط میگویند که در حال بررسی می باشد دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد اگر هست شماره کسی که تحویل میدهد را به من بفرستد شاید از آن طریق پیگیر شوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره شکایتی که در مورد تعویض مودم وایمکس با مودم 5142 کرده بودم جواب داد
    امروز تماس گرفتن و مودم 5142 رو گرفتن و 2101 رو تحویل دادن
    سیمکارت رو هم با سیمکارت جدید تعویض کردن و دوباره باید منتظر فعال شدن سیمکارت جدید بمونم و وضعیت بسته اینترنت 15 گیگ هنوز مشخص نیست

تفاوتی بین کیفیت این 2 مودم هست؟
    Last edited by shat; 24-05-2017 at 12:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •