تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 848 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمیدونم شما چرا درست نمی خونید !!!
    اولا
    سرویس من حجمی هست ماهی 2گیگ در سال میشه 24 گیگ اون موقع من تمدید کردم دو برابر سرویسم ترافیک هدیه داد شد 48 گیگ که 30 گیگ مصرف کردم تا حالا
    من در مغازه سرویس 128 دارم پهنای باند تا 16 مگ بازه ولی موقعی که شلوغه سرعت همین میشه
    دوما ضریب تقسیم بین 8 نفر برای سرویس نا محدود هست نه برای من که سرویس حجمی هست
    __________________________________________________ _______________________
    سوما

شما ها چرا بیسواد بازی در میارید یا خودتون زدید به کوچه علی چپ نکنه از مواجب بگیرهای پارس آنلاین هستید !!!؟؟؟

مخابرات 512 دارم فیک رو 64 کیلوبایت 24/7 در حال دانلود هست
    اگر این مرکز مخابراتی ما آسیاتک داشت 100% تخلیه میکردم چون هم تنوع سرویس هاش خوبه و هم شبانه رایگان
    از سرورهای خودش مثل میهن دانلود دانلودها و .... غیره داشتم
    ولی پارس هیچ آپشنی نداره سرعتم نداره هم پینگ بالا با تایم اوت زیاد
    دوست عزیز
    شما هم به حرف اون دوست دیگه‌مون خوب دقت نکردی. گفت برای یه سرویس 512 کیلوبیت در ثانیه طبق قانون حداکثر سرعت باید 64 کیلوبایت و حداقل (به دلیل ضریب اشتراک 1 به 8) 8 کیلوبایت باید باشه. اتفاقن این ضریب اشتراک رو تو قوانین سازمان تنظیم که ملاک عمل ISPهاست برای سرویس‌های حجمی زده. برای سرویس‌های نامحدود ضریب‌اشتراک‌های مختلفی رو شرکت‌ها مجازن بدن که از 1 به 1 شروع می‌شه تا 1 به 8.

این بازه 8 کیلوبایت تا 64 کیلوبایت بازه قانونی تعریف شده برای سرویس 512 کیلوبیت حجمیه. اما سیاست شرکت‌ها با هم فرق می‌کنه. پارس‌آنلاین معمولن سرعت رو بالاتر می‌بنده و اکثر اوقات سرعت بالای این محدوده است.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    شما هم به حرف اون دوست دیگه‌مون خوب دقت نکردی. گفت برای یه سرویس 512 کیلوبیت در ثانیه طبق قانون حداکثر سرعت باید 64 کیلوبایت و حداقل (به دلیل ضریب اشتراک 1 به 8) 8 کیلوبایت باید باشه. اتفاقن این ضریب اشتراک رو تو قوانین سازمان تنظیم که ملاک عمل ISPهاست برای سرویس‌های حجمی زده. برای سرویس‌های نامحدود ضریب‌اشتراک‌های مختلفی رو شرکت‌ها مجازن بدن که از 1 به 1 شروع می‌شه تا 1 به 8.

این بازه 8 کیلوبایت تا 64 کیلوبایت بازه قانونی تعریف شده برای سرویس 512 کیلوبیت حجمیه. اما سیاست شرکت‌ها با هم فرق می‌کنه. پارس‌آنلاین معمولن سرعت رو بالاتر می‌بنده و اکثر اوقات سرعت بالای این محدوده است.
    پس باسه چی میان همین isp ها مثل پارس آنلاین پهنای باند رو 16 مگ میگذارن و از اونور یک دهم اینقدر سرعت نداره؟؟؟
    اگر به اون قانون ما قبل تاریخ بگی بقول وزیر ارتباطات دیال آپ برای مردم کافیه از طرفی ایرانسل داره طرح هاشو بدون محدودیت سرعت میده پس عملا قانون = کشک
    ما هم نشستیم اینجا میگیم که 64 کیلوبایت خوبه
    ولله از قدیم گفتن خلایق هرچه لایق راست گفتن خداوکیلی این اتفاقات تو آسیاتک و شاتل میافتد العان 300 نفر فحش میدادن که چه خبره این پارس نه دانلود رایگان داره سرویس هاش از همه گرونتر میده کیفیت هم نداره
    از چیش دفاع می کنید؟؟؟؟؟
    Last edited by alireza3dshadow; 29-12-2015 at 20:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمیدونم شما چرا درست نمی خونید !!!
    اولا
    سرویس من حجمی هست ماهی 2گیگ در سال میشه 24 گیگ اون موقع من تمدید کردم دو برابر سرویسم ترافیک هدیه داد شد 48 گیگ که 30 گیگ مصرف کردم تا حالا
    من در مغازه سرویس 128 دارم پهنای باند تا 16 مگ بازه ولی موقعی که شلوغه سرعت همین میشه
    این تست که گذاشتم سرویس 512 حجمی هست که رو 4مگ بسته شده چون خطم بیشتر نمیکشه
    دوما ضریب تقسیم بین 8 نفر برای سرویس نا محدود هست نه برای من که سرویس حجمی هست
    __________________________________________________ _______________________
    سوما

شما ها چرا بیسواد بازی در میارید یا خودتون زدید به کوچه علی چپ نکنه از مواجب بگیرهای پارس آنلاین هستید !!!؟؟؟

مخابرات 512 دارم فیک رو 64 کیلوبایت 24/7 در حال دانلود هست
    اگر این مرکز مخابراتی ما آسیاتک داشت 100% تخلیه میکردم چون هم تنوع سرویس هاش خوبه و هم شبانه رایگان
    از سرورهای خودش مثل میهن دانلود دانلودها و .... غیره داشتم
    ولی پارس هیچ آپشنی نداره سرعتم نداره هم پینگ بالا با تایم اوت زیاد و قطع وصلی زیاد طوری که 1 ساعت طول میکشه مودم ip بده

سرعت اصلا ثابت نیست برام

مثلا چیو می خواین ثابت کنید که بگید سرعتت خوبه ؟؟؟؟ برین جمع کیند این شرکت ها سال دیگه ورشکست نشن شانس آوردن همین العان بهترین سرعت از نت موبایل دارم مشکلی ندارم

بحث من نه دفاع کردن بود نه جانب داری. شما یه چیزیو داری اشتباه میگی نمیخوای هم قبول کنی اشتباه میکنی.
    سرویس های محدود که الان اکثر شرکت ها روی 16 مگ میبندن برای اینکه سریعتر حجم رو تموم کنن کاربرا و مجبور بشن باز حجم بخرن.
    اما سرویس های نامحدود مثل همین پارس یه جایزه منصفانه میزارن مثل میگن تا 10 گیگ سرعت 4 مگابیت بعدش میشه 512 کیلوبیت.
    اون 512 رو شما فقط زمانی میتونی شکایت کنی که سرعت بیاد زیر 8 کیلوبایت. قانون اینه. من کاری به اینکه این سرعت عالیه یا بد هست ندارم میگم قانون اینو میگه در این صورت شما میتونی شکایت کنی.
    حالا باز میخوای بیای بگی بیسواد و اینجور حرف ها که اینجا هم معلوم هست کدوم طرف بیسواد هست مهم نیست به مثنوی هات ادامه بده.

5. این کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز

نکنه از کارمندای پارس انلاینی؟؟با این دفاع کردنا و تبلیغ شک ندارم از پارس یه سودی بهت میرسه..چون این نت اشغالی که از این شرکت میبینم جای هیچ تعریف و دفاعی نداره

7. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نکنه از کارمندای پارس انلاینی؟؟با این دفاع کردنا و تبلیغ شک ندارم از پارس یه سودی بهت میرسه..چون این نت اشغالی که از این شرکت میبینم جای هیچ تعریف و دفاعی نداره
    سلام دوست من
    راستش من پارس دارم و اصلا هم هیچ پولی از پارس بهم نمیرسه ولی میخام تجربه ای بگم که هر چند این تجربه ها در اینترنت هم هست
    من حودم تابستون خیلی قطعی داشتم و اون موقع اصلا هیچی از نویز و میرایی و اطلاعات مودم نداشتم و قطعی هم زیاد داشتم مثلا من 9ماه قم بودم هم شاتل تجربه داشتم هم مخابرات ولی تو اون 9 ماه به اندازه 3 ماه اولی که از پارس اشتراک داشتم قطعی نداشتم و خب عادت کرده بودم چون تو اینترنت هم خوندم هیچ شرکتی تو ایران تعریف نداره همه سرو ته یه کرباسند ولی بعدش رفتم دنیال اطلاعات قطعی و نویز دیدم نه مشکل از پارس نیست خطم نویز داره الان نویزو برطرف کردم و از صبح تا شب پا اینترتم قطعی هم ندارم مگر خیلی کم

حالا به نظرم هم شما همین کارو کن شما اول اطلاعات مودمتو چک کن ببین نویز و میراییت چند اگر دیدی خوبند ولی همیشه مشکل از پارس داری ازش شکایت کن
    الان من سرویسم 512 است ولی خطم رو روی 9 مگ بستن و فقط شبا یعنی همین مواقع گاهی مشکل پینگ دارم خب اون هم طبیعیه پهنای باندم 512 است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بحث من نه دفاع کردن بود نه جانب داری. شما یه چیزیو داری اشتباه میگی نمیخوای هم قبول کنی اشتباه میکنی.
    سرویس های محدود که الان اکثر شرکت ها روی 16 مگ میبندن برای اینکه سریعتر حجم رو تموم کنن کاربرا و مجبور بشن باز حجم بخرن.
    اما سرویس های نامحدود مثل همین پارس یه جایزه منصفانه میزارن مثل میگن تا 10 گیگ سرعت 4 مگابیت بعدش میشه 512 کیلوبیت.
    اون 512 رو شما فقط زمانی میتونی شکایت کنی که سرعت بیاد زیر 8 کیلوبایت. قانون اینه. من کاری به اینکه این سرعت عالیه یا بد هست ندارم میگم قانون اینو میگه در این صورت شما میتونی شکایت کنی.
    حالا باز میخوای بیای بگی بیسواد و اینجور حرف ها که اینجا هم معلوم هست کدوم طرف بیسواد هست مهم نیست به مثنوی هات ادامه بده.
    اولا کی دوست داره تو محدوده 8 تا 64 کیلوبایت سرعتش باشه ؟؟؟!!!
    دوما این قانون که کشک محسوب میشه یه جورایی زمانی بحثش رو وسط میکشن موقعی که کم میارن کم کاری و دزدی رو حساب قانون مگذارن
    سوما تو همون لینکی که گذاشتن صفحه قبل قانون تنظیم مقررات حرفی از سرعت نزده بحث پهنای باند تضمین شده
    است
    همونی که در مودم می نویسه (up stream-down stream)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت بی پدر مادر پارس آنلاین شفاهن بهت میگه 512 خریدی 16 مگ بهت میدم سرعت میدم(در راستای اجرای قانون کشک )
    همین که میگی اکثر شرکت ها روی 16 مگ میبندن برای اینکه سریعتر حجم رو تموم کنن کاربرا و مجبور بشن باز حجم بخرن دست هر چی دزد رو از پشت بستن

چهارم
    در راستای قانون کشک

قانونا 512 کیلوبایت تو اون قرار داد سرویس داده یعنی حداقل تضمین پهنای باندمون
    پس ضریب تسهیم 8 بگیر میشه 64 کیلوبایت
    شما یه ضریب تسهیم پیدا کن که سرویس 512کیلوبایت بشه 8 کیلو بایت
    نکنه شما با ضریب تسهیم 64 حساب کردی ؟؟؟
    Last edited by alireza3dshadow; 29-12-2015 at 21:38.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بنظرم پارس تا زمانی که در مرکزی مشکل پهنای باند نداشته باشه سرعت رو برای کسی کم نمیکنه والا من 2 ماه دارم فقط میتونم بگم بیشتر مواقع خیلی خوب و گاهی عالیه فقط شاید یک یا دو روز متوسط یا ضعیف بوده

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اولا کی دوست داره تو محدوده 8 تا 64 کیلوبایت سرعتش باشه ؟؟؟!!!
    دوما این قانون که کشک محسوب میشه یه جورایی زمانی بحثش رو وسط میکشن موقعی که کم میارن کم کاری و دزدی رو حساب قانون مگذارن
    سوما تو همون لینکی که گذاشتن صفحه قبل قانون تنظیم مقررات حرفی از سرعت نزده بحث پهنای باند تضمین شده
    است
    همونی که در مودم می نویسه (up stream-down stream)

شرکت بی پدر مادر پارس آنلاین شفاهن بهت میگه 512 خریدی 16 مگ بهت میدم سرعت میدم(در راستای اجرای قانون کشک )
    همین که میگی اکثر شرکت ها روی 16 مگ میبندن برای اینکه سریعتر حجم رو تموم کنن کاربرا و مجبور بشن باز حجم بخرن دست هر چی دزد رو از پشت بستن

چهارم
    در راستای قانون کشک

قانونا 512 کیلوبایت تو اون قرار داد سرویس داده یعنی حداقل تضمین پهنای باندمون
    پس ضریب تسهیم 8 بگیر میشه 64 کیلوبایت
    شما یه ضریب تسهیم پیدا کن که سرویس 512کیلوبایت بشه 8 کیلو بایت
    نکنه شما با ضریب تسهیم 64 حساب کردی ؟؟؟
    واقعا اینقدر سخته بگی اشتباه کردم به جای اینکه مسئله رو الکی پیچیده کنی؟
    قانونا 512 کیلوبیت شرکت به شما میفروشه. این رو شما تقسیم بر 8 کن میشه 64 کیلوبایت که سرعتی هست که ضریب اشتراک رو در نظر نگرفتیم. اما قانون میگه ضریب اشتراک میتونه 1 به 8 باشه. یعنی شما باید دوباره یه تقسیم بر 8 دیگه بکنی که سرعت میشه 8 کیلوبایت. این میشه حداقل و حداکثر هم میشه 64. این رو قانون میگه اگه شما سرویست اومد زیر 8 کیلوبایت میتونی شکایت کنی. به همین سادگی. من نمیگم چی خوبه چی بد میگم این رو داره قانون میگه. شما باز میای میگی کی دوست داره کی دوست نداره. من خودم تو همین تاپیک همیشه گفتم کیفیت اینترنت آشغالی بیش نیست. اما نظر من با اونی که قانون میگه تفاوت داره و به هیچ وجه نمیتونم از شرکت شکایت کنم. چون قانون خیلی راحت راه کلاه برداری رو برای شرکت ها باز گذاشته. حالا یه شرکتی مثل پارس میاد سرعت بالاتر میبنده منت هم میزاره سر مشتری که با 50 تومنی که دادی 5 گیگ 16 مگ بهت دادیم برو حال کن.
    اگه بازم متوجه نشدی خیلی راحت این لینک زیر رو بخون دیگه امیدوارم متوجه بشی.

12. این کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

واقعا اینقدر سخته بگی اشتباه کردم به جای اینکه مسئله رو الکی پیچیده کنی؟
    قانونا 512 کیلوبیت شرکت به شما میفروشه. این رو شما تقسیم بر 8 کن میشه 64 کیلوبایت که سرعتی هست که ضریب اشتراک رو در نظر نگرفتیم. اما قانون میگه ضریب اشتراک میتونه 1 به 8 باشه. یعنی شما باید دوباره یه تقسیم بر 8 دیگه بکنی که سرعت میشه 8 کیلوبایت. این میشه حداقل و حداکثر هم میشه 64. این رو قانون میگه اگه شما سرویست اومد زیر 8 کیلوبایت میتونی شکایت کنی. به همین سادگی. من نمیگم چی خوبه چی بد میگم این رو داره قانون میگه. شما باز میای میگی کی دوست داره کی دوست نداره. من خودم تو همین تاپیک همیشه گفتم کیفیت اینترنت آشغالی بیش نیست. اما نظر من با اونی که قانون میگه تفاوت داره و به هیچ وجه نمیتونم از شرکت شکایت کنم. چون قانون خیلی راحت راه کلاه برداری رو برای شرکت ها باز گذاشته. حالا یه شرکتی مثل پارس میاد سرعت بالاتر میبنده منت هم میزاره سر مشتری که با 50 تومنی که دادی 5 گیگ 16 مگ بهت دادیم برو حال کن.
    اگه بازم متوجه نشدی خیلی راحت این لینک زیر رو بخون دیگه امیدوارم متوجه بشی.
    کاملا دوستمون درست میفرمایند
    سرعت 512 کیلوبیت یعنی 64 کیلوبایت و تقسیم بر ضریب اشتراک میشه 8 کیلوبایت یعنی تا زیر این نیاد حق اعتراض و شکایت نداری معمولا شرکتهای خصوصی خیلی بیشتر از سرعت اسمی می بندند خوب این کار بنظرم خیلی خوبه هم ما راضی هم اونا راضی اونا راضی از اینکه ترافیک ما تند تند تموم میشه ما هم سرعتمون بالاس لذتش رو میبریم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

14. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

امتیاز باشگا خریداریم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •