اين طور كه من از صحت هاى دوستان تا به حال متوحه شدم على رغم تبليغات بر روى سرويس هاى الفا انگار كيفيت انها پايين است حالا اين كيفيت پايين روى 3g است يا 4g؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اين طور كه من از صحت هاى دوستان تا به حال متوحه شدم على رغم تبليغات بر روى سرويس هاى الفا انگار كيفيت انها پايين است حالا اين كيفيت پايين روى 3g است يا 4g؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
روی تری جی. استفاده کنندگان از 4 جی همراه اول کمتر از انگشتان دست شماست. اگر سیگنالشو دیدی سلام ما رو هم بهش برسون
من بسته آلفا معمولی گرفتم 2.5گیگ ده تومن خیلی بد آنتن میده سرعت دانلود دیگه آخرش 60کیلوبایت هست چیکار کنم سرعت دانلودم زیاد بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های آلفا بسته های اینترنتی هستند که با ارائه سرعت پایه، اینترنتی مطمئن و ارزان قیمت را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. افرادی که تمایل دارند همیشه به اینترنت متصل باشند و پیام های اینترنتی و پست الکترونیکی خود را به سرعت پاسخ دهند و در عین حال هزینه بالایی بابت این کار نپردازند می توانند از آلفا استفاده کنند. همچنین افرادی که به دلایلی مانند عدم پوشش شبکه نسل سوم و چهارم در محدوده زندگی آنها و یا عدم پشتیبانی تلفن همراه آنها از شبکه نسل سوم و چهارم، نمی توانند از این نسل ها بهره مند گردند، می توانند بسته آلفا را خریداری کرده و از اینترنت همراه نسل دوم استفاده کنند.سرعت این بسته ها تا۱۹۶Kbps است.
تست سرعت 4G در نقاط رویت شده. متاسفانه بدلیل عدم پایداری و ثبات آنتن در حالت 4G بدلیل حرکت خودرو، امکان تست برروی سرور خارجی میسر نگردید.
در شبکه 4G همراه اول بدلیل پوشش ضعیف و استفاده از فرکانس 2600 در صورت مشاهده 4G باید در همان مکان ثابت ایستاد در غیر اینصورت وضعیت شبکه سریعاً به 3G و یا EDGE تغییر پیدا می کند.
تمامی تست ها از سرور داخلی گرفته شده است. تست ها بر اساس سرعت Mbps است.
محتوای مخفی: [URL=http://img7.ir/view/s2/HJHLP
بسته حرفه ای گرفتم بعد همش 3G میاد فقط نه H
آخرین سرعتش 384 کیلوبیت بر ثانیه
خداییش خعععععلی ضعیف کار کرده این همراه اول
384 کیلوبیت؟؟؟
همیشه؟؟؟
همه جا؟؟؟؟
![]()
برای من یک بسته ناخواسته تمدید شده هدیه نمایشگاه زنگ زدم 9990 کنسلش کنن. معمولا این کار رو می کنند؟
چیزی از بسته استفاده نکردم
قبلش یه اس ام اس میده که بعد از اتمام بسته یک بسته یکماه براتون فعال میشه
اگر نمیخوایید 8 رو به 8080 بفرستید یا *111*32# رو شماره گیری کنید
فکر کنم اگر عدم تمدید رو فغال نکنی یک یک ماهه اوتوماتیک فعال بکنه
خوب مساله اینجاست که من ملتفت پیام یک ساعت قبلش نشدم یا ندیدم یا موبایلم جای دیگری بوده
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)