تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 3347 اولاول ... 1602102502562572582592602612622632642703103607601260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

به نظر من هم تجهیز نبودن اصفهان به 3G ربطی به مردمش نداره.اصفهان دومین استان کشور از نظر کاربرای اینترنته و ایرانسل هم مشترکین زیادی توی اصفهان داره.اگر هر کاربر حداقل 5 هزار تومن حرج اینترنتش کنه در ماه جمعش خدا تومن پول میشه.
    در مورد اون حرفی هم که اون آقای محترم زد درباره ی مردم اصفهان باید بگم داشتن شم اقتصادی دلیل نمیشه که مردم حتی 1 ریال هم صرف اینترنت نکنن و اینکه اینترنت استفاده شخصی داره و فکر نکنم کسی در حق خودش "خسیس" بازی در بیازه

2. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از استان تهران فقط شهر تهران راه اندازی شده؟من تو واوان(اسلامشهر)ندیدم
    چون از اول مهر نیاز به اینترنت پرسرعت رو گوشی دارم احتمالاً مجبور بشم یه سیم دیتا رایتل بگیرم چون بعید می دونم تا اون موقع اینجا را اندازی بشه

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز از خیابان هاشیمه وصل شدم به نت سرعت واقعا بالا بود ولی حیف نشد تست سرعت بگیرم!

5. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

2 روزه به اون دوستمون گقتیم عکس از تست سرعت قرار بده ولی متاسفانه هنوز عکسی قرار نداده !!! :|

منم با سرعت 95 مگ وصل شدم :| :| :| به همین دکمه کیبورد قسم :|
    دقیقا منم چند روز پیش به همون رفیق مون گفتم یه تست بگیره اگه طرح نداره حداقل دوستی فامیلی همسایه ای که طرح داره تست بگیره و اسکرین شات بگیره ولی فعلا نزاشته!!

دوستانی که طرح دارن لطفا با اسپید تست و آی دی ام پی سی یه تست به تاریخ امروز باشه بگیرن اینجا قرار بدن ( لطفا شهر و منطقه رو هم ذکر کنید ) میخوام طرح بگیرم میخوام ببینم وضعیت الان چطوره هفته پیش طرح یک روزه گرفتم و تست شو هم اینجا گذاشتم سرعت دانلود ۸۰۰ بود

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    خدمت شوما دوستان عزیز عرض کنم که قبلا تو صفحات خیلی قبل تر این تاپیک تست رو گذاشتم و اگر مایل بودید میتونید پستش رو پیدا بکنید و ببینید
    با سلام و و عصر بخیر . متاسفانه در ده روز اخیر به دلیل برخی مشکلات و عدم هماهنگی رشد 3g در تبریز به حد صفر رسیده است . امروز همکاران در حال پایش ولی عصر وتختی هستند که متاسفانه به دلیل ارتقا نیافتن فلکه بزرگ پوشش ضعیف گزارش شد . در بازار وشهناز و 17 شهریور هم وضع خوب نیست . دیروز کل حافظ و باغشمال تحت پوشش رفت و تا تقاطع 17 شهریور جدید وضع پایدار میباشد . مشکل رشدیه تا پست توزیع برق به کلی رفع شد و به صورت پایدار در امد. دوستی اشاره به جمع اوری دکل وایمکس مایان داشتند که باید عرض کنم فرموده اپراتور صحیح است و در حال مکان یابی هستیم ولی به دلیل پایین بودن کاربر در منطقه این منطقه توجیه اقتصادی ندارد ولی باید منتظر بود . دیروز همشهریان تبریزی رکورد 300000کانکت 3g را زدند که این امر ما را موظف کرد تا با تلاش و پشتکار زیاد در این مسیر قدم بگذاریم . متاسفانه تجهیزات در انبار به صفر رسیده که از گفتن علت این امر معذورم. سعی میکنیم سلول ها را تقویت و هم پوشانی را زیاد کنیم . سایتهای در حال انتظار عبارتند از: فلکه بزرگ ولی عصر - سایت هتل مرمر - سایت 17 شهریور قدیم - سایت لاله- سایت میدان اذر بایجان- سایت مخابرات شهید فهمیده - سایت لاله زار- سایت جلالی - سایت بازار روز - سایت گلکار پشت باغلار باغی - سایت مرز داران
    از همکاری شما مردم فهیم و صبور کمال تشکر را دارم . از وقفه به وجود امده عذر خواهی میکنم . راهنمایی و پشتیبانی شما باعث دل گرمی و رفع خستگی ما میباشد . هر نظر و سوالی باشد تا 20 شهریور در خدمتتان میباشم . به امید دیدار
    آقا خیلی ممنون از زحمات شما و کمال تشکر رو از زحمات شما دارم !! و خسته نباشید از ته دل که تو این گرمای زیاد شمال غرب و تبریز به این خوبی پوشش نسل 3 و 4 ایجاد کردید
    ولی من چند تا نقطه رو که تست کردم آنتن دهی یا نداشت و یا اگر بود خیلی ضعیف بود !! برای نمونه از باغ فجر یا همون گلستان به سمت نصف راه اصلا ایرانسل پوششی نداره در حالیکه تو همون میدان BTS ایرانسل خودنمایی میکنه ولی بعد از نصف راه میشه آنتن رو گرفت تا نزدیکی های پتروشیمی و تا کارخونه سوزان که تو عکس پایین نقاط آنتن نداشته و یا ضعیف رو مشخص کردم:
    از این طرف هم که شما عرض کردید مشکل شهرک باغمیشه بود
    و یه نکته دیگه هم اینه که بعضی جاها هم پوشانی BTS ها خیلی ناجوره ولی تو اکثر نقاط همپوشانی های خوبی داره
    در آخر باز هم ازتون تشکر میکنم بابت زحماتتون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 28-08-2014 at 20:54.

7. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تایپیک رایتل و اینترنتش کجاست؟! تو فروم هرچی گشتم پیداش نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تو ایلام اصلا کار نمیکنه.تازه خیلیم ضعیفه در حدی که سرعتش رو ۱کیلوبیتم نمیرسه!!! برا ۵مینم که امتحانش کردم ۲هزار شارژمو خورد

10. این کاربر از mohamad_iran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به خدا از اول تاپیک تا الان هموطنان عزیز اصفهانی دایم دارن میپرسین چرا تو اصفهان 3G نیست.چرا ال و چرا بل
    من از اون اول میخواستم همین جواب این عزیزی که جرات کردن و گفتن رو بگم ولی خ..ه فنگ کرده بودم.
    میدونستم یکی مثل شما پیدا میشه به خسیس بودن میگه توهین.
    من یکی بدترین پست ها رو میدم اکثر پستهام هم پاک میشه.
    میگی نه نگاه کن.

SONY XPERIA Z2
    همینطوری و شکمی حرف زدن که کار نداره. فقط محض اطلاع الان همراه اول تو اکثر نقاط اصفهان 3G شناسایی میشه. اگر مشکلی هم هست از خود ایرانسله، حتی همین ایرانسل کاملترین پوشش وایمکس را تو استان اصفهان داره. وقتی چیزی نمیدونید چیزی نگید سنگینترید.

Sent from my SKY using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدمت شوما دوستان عزیز عرض کنم که قبلا تو صفحات خیلی قبل تر این تاپیک تست رو گذاشتم و اگر مایل بودید میتونید پستش رو پیدا بکنید و ببینید

آقا خیلی ممنون از زحمات شما و کمال تشکر رو از زحمات شما دارم !! و خسته نباشید از ته دل که تو این گرمای زیاد شمال غرب و تبریز به این خوبی پوشش نسل 3 و 4 ایجاد کردید
    ولی من چند تا نقطه رو که تست کردم آنتن دهی یا نداشت و یا اگر بود خیلی ضعیف بود !! برای نمونه از باغ فجر یا همون گلستان به سمت نصف راه اصلا ایرانسل پوششی نداره در حالیکه تو همون میدان BTS ایرانسل خودنمایی میکنه ولی بعد از نصف راه میشه آنتن رو گرفت تا نزدیکی های پتروشیمی و تا کارخونه سوزان که تو عکس پایین نقاط آنتن نداشته و یا ضعیف رو مشخص کردم:
    از این طرف هم که شما عرض کردید مشکل شهرک باغمیشه بود
    و یه نکته دیگه هم اینه که بعضی جاها هم پوشانی BTS ها خیلی ناجوره ولی تو اکثر نقاط همپوشانی های خوبی داره
    در آخر باز هم ازتون تشکر میکنم بابت زحماتتون

داداش من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. میشه لطف کنی دوباره عکس رو آپلود کنی یا بگی حداقل تو کدوم صفحه عکس رو گذاشتی؟ ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از استان تهران فقط شهر تهران راه اندازی شده؟من تو واوان(اسلامشهر)ندیدم
    چون از اول مهر نیاز به اینترنت پرسرعت رو گوشی دارم احتمالاً مجبور بشم یه سیم دیتا رایتل بگیرم چون بعید می دونم تا اون موقع اینجا را اندازی بشه
    روستای ریه رباط کریم کاملا ۳G راه اندازی شده ولی قلعه میر نه

فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk

14. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

جونم ایرانس چی کرده

فقط امیدوارم این اقایون سرعتش رو کم نکنن

16. 3 کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •