دوباره سکوت حکم فرما شد انگار؟
آیا این لپ تاپ با گرافیک ddr5 و باتری 6سلولی هم عرضه شده؟ یا اطلاعات این فروشگاه اشتباهه؟![]()
دوباره سکوت حکم فرما شد انگار؟
آیا این لپ تاپ با گرافیک ddr5 و باتری 6سلولی هم عرضه شده؟ یا اطلاعات این فروشگاه اشتباهه؟![]()
سلام دوستان
کیفیت سری N56 با N550 در مانیتورش خیلی زیاد هست؟
هردو فول اچ دی ولی یکی IPS و اون یکی از سری پنلهای TFT هست.
کسی هردو رو کنار هم دیده؟
اطلاعات این فروشگاه اشتباهه. اینجوری جا افتاده که سری GTX همه ddr5 هستن.واسه همین اینا هم همچین اشتباهی کردن.
اینکه تفاوتش زیاده یا کم بستگی به پیمونه طرف داره!
تفاوتشون کاملا محسوسه. ولی ممکنه واسه من زیاد ولی به نظر شما کم باشه. اما مهم اینه که تفاوت هست و اگه کنار هم بذاریدشون در نگاه اول متوجه میشید.
الان هم به خاطر مصرف کمتر باتری و هم به خاطر زاویه دید و کیفیت بهتر هر چی میخرید باید Ips باشه این از من به شما نصیحت یه زمانی میگفتند مادربوردی بخرید که 4 سلات رم بخوره و..... یا لبتاپی که میخرید بلوری داشته باشه الان هم هرچی میاد ips هست پس حتما Ips بخرید
لپ تاپ بعضی وقتا(مثلا نور صفحه خاموش شه و دوباره بخواد روشن شه،یا موقعی که از sleep در میاد و...)یه صدایی از DVD ROM میاد.انگار که یه لحظه کار می کنه و صدای لنز میاد.
میخواستم بدونم واسه شمام همینطوره؟
چی باید کرد که اینجوری نشه.
حتی تو Device manager برداشتم DVD Rom رو Disable کردم ولی بازم همونجوریه.
یه جورایی انگار یهو DVD ROM رو بوت میکنه.
طبیعیه واسه منم همینطوریه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما مطمئنا اگه بری تو مدیا پلیر باید اون صدا بیاد چیز خاصی نیست حتی تو pc هم یه سری موقع ها اینجوری میشه![]()
دوستان من دیگه این لبتاپ دلم رو زد و نخریدمش رفتم یه تبلت asus memo pad8 me181c از دیجیکالا سفارش دادم سه شنبه میرسه دستم به نظرم کارم رو راه مینداز در مورد قابل حمل بودن و کار های بیرون از خونه و تو خونه هم که پس سی دارم به نظر من کسانی که واقعا به کارشون نمیاد و فقط برای بازی میخوان برن یه پی سی جمع کنند بهتره و اگه مثل من مشکل بیرون رو دارین که تو بیرون از خونه یه وسیله شبیه به پی سی میخواین برید یه تبلت بگیرید
امید وارم تونسته باشم کمکتون کنم
با تشکر
سلام . دوستان n550jk مدل غیر تاچ با گارانتی معتبر توی بازار هست ؟ واینکه لیپ موشن توی جعبه مدل های غیر لمسی هم هست یا فقط مخصوص مدل لمسیه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)