بدون شرح!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
محتوای مخفی: +18
بدون شرح!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
محتوای مخفی: +18
اگر میخواین که پچ رو کلا پاک کنید اره وگرنه برای نصب پچ جدید نیاز نیست![]()
آقا من که اونقدر منتظر این فیفا 14 موندم حوصله ام حسابی سر رفت !
با خودم گفتم برم این پی اس جدید رو بگیرم ببینم چیه حداقل از بیکاری که بهتره و شاید تا اومدن فیفا سرگرمم کنه ! ( از وقتی دموی فیفا 14 رو بازی کردم فیفا 13 دیگه نمیچسبه)
خلاصه بازی رو نصبیدم و خودم اصلا فکرش رو نمی کردم از بازی خوشم بیاد ! البته خیلی جای کار داره ولی من بشخصه به نسخه بعدی خیلی امیدوار شدم با این نسخه هم با تمام مشکلاتش کلی حال کردم ! فقط امیدوارم کونامی همین روند و ادامه بده ...
من از 2006 رفتم سراغ فیفا و از 2008 کلا PES گذاشتم کنار ! ولی بعد از این همه سال احساس خوبی نسبت به این بازی پیدا کردم ( تا ببینیم نسخه های بعدی چی میشه )
سلام به دوستان
می خواستم بدونم dlc 1000 face اومده یانه ؟درقالب پچ می آد یا جدا؟
من که تا حالا این اتفاقات رو تجربه نکردم در صورتی که تمام روز رو تو pes می گذرونم .
دوست عزیز، منم با بالاترین کیفیت که بازی میکردم، چندتا از این باگا دیدم.
تو یکیشون توپ از شکم دروازهبان رد شد و رفت تو گل.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
تو فروم خارجی پی اس فن نوشته بودن تو نسخه های کنسولی اینجوری زیاد پیش میاد تو کامپیوتر هم وقتی توپ از جریان بازی خارج هستش مثلا خطا میشه یا اوت میشه ممکنه بازیکنا ار داخل هم رد بشن که خوشبختانه تو بازی پیش نیومده واسه ما هنوز خدائی تنظیمات گرافیکی خود ویندوز هم قدرت گرافیک بازی رو دو چندان میکنه
بگم متاسفانه یا خوشبختانه ما هم با اینکه یکسره بازی میکنیم از این تو هم رفتن ها ندیدیم
دوستانی که از نحوه شوت زدن گلایه دارن بزارن شوت رو روی Manuel قسمت دسته بازی بعد میفهمید شوت زدن یعنی چی ولی یکم تمرین میخواد تا هر گوشه ای رو خواستین هدف بگیرین روی این گزینه قدرت شوت ها هم بیشتر میشه به نظرم
Last edited by Konami_Pc; 02-10-2013 at 13:36.
شما خودت راحت میتونی تست بزنی وقت حریف نزدیک دروازه هستش هنوز شوت هم نزده شما دایره بزن ببین شیرجه میزنه پس دست خودته همه چیز هر وقت حریفت شوت زد دایره بزن زودتر بزنی تمام گل رو خوردی با مثلث هم میتونی بری جلوتر و دکمه ضربدر رو بزنی تا بندازه خودش زیر پای حریف قبل شوت زدن میگم همه چی با توجه به نوع بازی خودتون بستگی داره عجله نکنید راحت توپها رو مهار میکنید![]()
تک به تک مثلث بگیر دروازبان بیاد جلوتر هر وقت حریف شوت زد دایره بزن و فلش رو به طرفی که شوت زده بگیر و قبل شوت زدن میتونی مثلث رو بگیری بعد ضربدر رو بزنی تا بندازه خودشو زیر پای بازیکن صاحب توپ کم کم به مرور و تسلط روی بازی راحت میتونی از خوردن گلهای تک به تک جلو گیری کنی دیگه بستگی به مهارت فردی هر شخص داره![]()
یکی از رفیقام هروقت باهش تک به تک میشم دروازه بانشو میاره جلو با مثلث بعد نمیدونم چطوری شیرجه میزنه دروازه بان
از pes 12 این کارو میکنه توپارو میگیره
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)