تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 754 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 6.3 4.2
    Attenuation (dB): 54.5 36.0
    Output Power (dBm): 18.8 12.6
    Attainable Rate (Kbps): 4754 949
    Rate (Kbps): 3291 997

دوستان من قطعی و نویز فراوان دارم ...وضع SNR رو ه که میبینید ..سیم اصلی خونمون تکه تکه س ...یعنی سیم تلفن اصلی هر دو متر با لنت و چسب به هم وصل شده و یه کمی هم قدیمیه ...اگه یه سیم تلفن چند ده متری بگیرم شانسی دارم که تغییری توی نویز و کیفیت خط ایجاد کنم ؟
    در غیر اینصورت چه پیشنهادی دارید ..

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 6.3 4.2
    Attenuation (dB): 54.5 36.0
    Output Power (dBm): 18.8 12.6
    Attainable Rate (Kbps): 4754 949
    Rate (Kbps): 3291 997

دوستان من قطعی و نویز فراوان دارم ...وضع SNR رو ه که میبینید ..سیم اصلی خونمون تکه تکه س ...یعنی سیم تلفن اصلی هر دو متر با لنت و چسب به هم وصل شده و یه کمی هم قدیمیه ...اگه یه سیم تلفن چند ده متری بگیرم شانسی دارم که تغییری توی نویز و کیفیت خط ایجاد کنم ؟
    در غیر اینصورت چه پیشنهادی دارید ..
    بله بسیار تاثیر داره . اگر بتونید سیم کشی رو تعویض کنی با سیم های کیفیت خوب ؛ مطمعن باشید رو سرعت و کیفیت نه تنها برای خود تلفن بلکه در استفاده از اینترنت هم قابل احساس هست.
    کمتر چیزی که باعث هدر رفتن مقاومت سیم بشه ، باعث از بین رفتن کیفیت میشه.
    از نویزگیر خوب هم استفاده کنید . واسه کسانی که از تلفن بی سیم استفاده میکنن نویزگیر تاثیر زیادی رو هم در کیفیت مکالمات تلفن وهم عدم نویز انداختن روی دیتا داره.

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    7.9 22.0 db
    Line Attenuation
    :
    41.0 21.1 db
    Data Rate
    :
    2304 551 kbps
    Max Rate
    :
    4524 560 kbps
    CRC
    :
    9236 14
    وضع خیلی خرابه؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    7.9 22.0 db
    Line Attenuation
    :
    41.0 21.1 db
    Data Rate
    :
    2304 551 kbps
    Max Rate
    :
    4524 560 kbps
    CRC
    :
    9236 14
    وضع خیلی خرابه؟
    سلام

بله SNR دانلودتون خیلی پایینه ! البته اگر قطعی ندارید و اذیت نمی کنه مشکل نداره ولی در کل کیفیت خط اصلا جالب نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بازم سلام. من الان پینگم توی ساعتای شلوغ (یعنی غیر صبح زود و نصفه شب ) با لندن 150 الی 160 هست بدون time out. میخواستم بدونم اگه وضع خط رو بهتر کنم پینگم بهتر میشه؟

پینگ داخلی از 20 تا 30 با tabnak.ir

یه راهنمایی هم میخوام چطوری توی آپارتمان سیم بکشم؟ (6 طبقس. سیم 40 متری ندارن جایی؟)

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام. من الان پینگم توی ساعتای شلوغ (یعنی غیر صبح زود و نصفه شب ) با لندن 150 الی 160 هست بدون time out. میخواستم بدونم اگه وضع خط رو بهتر کنم پینگم بهتر میشه؟

پینگ داخلی از 20 تا 30 با tabnak.ir

یه راهنمایی هم میخوام چطوری توی آپارتمان سیم بکشم؟ (6 طبقس. سیم 40 متری ندارن جایی؟)
    ببینید در حالت کلی ربطی به پینگ نداره ولی خب قطع و وصل شدن بهتر میشه و کیفیت خط بهتر میشه.

سیم کشی بحثش از این تاپیک جداست.

موفق باشید

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمیدونم اینهمه نویز از کجاست، قبلا نبود در کل الان مشکل جدی تو استفاده اینترنت ایجاد میکنه؟ مثلا باعث تایم اوت و بالا رفتن پینگ میشه؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نمیدونم اینهمه نویز از کجاست، قبلا نبود در کل الان مشکل جدی تو استفاده اینترنت ایجاد میکنه؟ مثلا باعث تایم اوت و بالا رفتن پینگ میشه؟

شما که نویزت بالا نیست.16 تقریبا خوبه.زیاد نویز تا جایی که میدونم ریط به تایم اوت و پینگ و این چیزا نداره.رو سرعت دانلود و پهنای باند و قطعی تاثیر میزاره.الان نباید مشکلی داشته باشی.ولی اگه بخواهی پهنای باندت رو بالا ببری مثلا 5 مگ به بالا احتمال زیاد به مشکل میخوری

10. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان بزارید یک تجربه ای رو براتون بگم تو کمتر شدن نویز شاید به کار بعضیا بیاد.با این کاری که کردم نویزم از 11 شد 16 .من اومدم به خود کابل کش مخابرات منطقمون پول دادم(پول دستمزد)بعدشم خودم رفتم و 72 متر کابل مخابراتی دو زوج سیم شماره 06 گرفتم با رنگ پوسته مشکی(اگه مشکی نباشه مخابرات گیر میده)بعد کابل کش مخابرات اومد از توی جعبه تقسیم مخابرات توی کوچمون یک سر کابل رو واسم بست مستقیم آوردش تا پشت خود مودمم.اونجا زدمش به اسپیلاتور و یک خروجی به مودم دادم و یک خروجی به تلفن خونمون.من چون فاصله جعبه تقسیم مخابرات تا اتاقم که اینور خونمون بود زیاد بود مجبور شدم 72 متر کابل بگیرم وگرنه شما احتمالا با کمتر از اینم کارتون راه میفته.از اونروز به بعد خیلی نویزم بهتر شده و از 11 رسیده به 16 و 17 .فقط باید با کابل کش مخابرات منطقتون رفیق بشید.و یک کمی هم خرج کنید.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشین
    من 2 ماهه اینترنت محدود دارم از مخابرات ..البته قبلش نامحدود داشتم ...نامحدودم سرعتش بین 15-18 بود ...الان محدود هم که گرفتم سرعتش همینه ...در صورتی که از بچه های شهرم میپرسم میگن سرعت 256 باید بین 50-60 باشه ..ولی مال من 15-18 هستش ...به ISP زنگ زدم گفت که به 2020 زنگ بزنم اعلام خرابی بکنم ...بهشون زنگ زدم خانوم هی اصرار داشت که خطم نویز داره ...حالا نمیدونم از چی میترسید که خطمو تو لیست وارد کنه ...ولی میتونستم مجورش کنم اما نکردم ....تو تنظیمات مودم که رفتم اصلا نویز نداره ...قبلا اطلاعاتشو تو تاپیک نویز گذاشته بودم که دوستان گفتن خطم عالیه ...
    حالا نمیدونم مشکل از چیه ...از مودم؟ یا .... واقعا نویز داره یا الکی گفته و چرا سرعتم انقد پایینه؟ در صورتی که بقیه سرعتشون 50-60 هستش ...چه چیزایی ممکنه سرعتمو کم کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •